Feedback Ratoni în turneu

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 9 Aug 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Sondaj închis pe 15 Aug 2023.
  1. Îmi place

92,4%
  2. Mi-e indiferent

5,1%
  3. Nu-mi place

2,5%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul Ratoni în turneu. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, sau pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

-iulia1992-, -elenaion49-, mara62 și alți 7 apreciază asta.
  2. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

La sarcina 7 sigur sunt 25 insigne mamifere + contravaloare mamifere la 8? Cerințele par că se concentrează pe păsări, amfibieni și artropode...
    Nici în coșuri n-am observat vreo lăbuță de mamifer, doar în titlu!
    De plăcut îmi place, mi-ar plăcea mai mult dacă ar fi măcar un BB, cum ne-am obișnuit!

PS: A apărut și BabyBoom, mă declar mai mult decât mulțumit, că n-a venit singur, vine și cu Zilele de pomină ale creițarilor și (mai ales!) cu Ziua reducerilor! Mulțumim Cruella, tot trăgeam cu ochiul la minieventuri, acum m-am liniștit! A apărut!

Modificat ultima dată: 9 Aug 2023
  3. alexandrajad

alexandrajad Novice forum

da, in tutorial sunt doar 3 feluri de insigne, la cerinte 4 (apar si mamiferele)...
    daca am calculat bine: 115 insigne pasari, 95 insigne amfibieni, 90 insigne artropode, 25 insigne mamifere, 325 de toate, deci se consuma 650 SH.....daca nu e BB.... si 1.000.000 contravaloare pasari, 800.000 la artropode, 500.000 la amfibieni si 300.000 la mamifere....daca am gresit, scuzati si corectati:p

Modificat ultima dată: 9 Aug 2023
    -elenaion49-, paulici_01, mara62 și alți 10 apreciază asta.
  4. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Mamiferele s-au ratacit prin acel tabel. Le-am deturnat calea.

adriane45, -elenaion49-, paulici_01 și alți 12 apreciază asta.
  5. -CASSABLANKA-

-CASSABLANKA- Scriitor în devenire

La amfibieni ,putem sa reproducem doar broaste si salamandre?Multumesc frumos ptr raspuns.O zi buna.

-elenaion49-, paulici_01, mara62 și alți 8 apreciază asta.
  6. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Ma bucur de event si mai ales ca voi obtine adapost de pelican. Am votat imi place.

-elenaion49-, paulici_01, vyyo5252 și alți 8 apreciază asta.
  7. blackspace77

blackspace77 Expert forum

Da

-elenaion49-, paulici_01, vyyo5252 și alți 10 apreciază asta.
  8. cm33

cm33 Novice forum

Buna dimineata,

Necesarul a fost modificat, au fost scoase mamiferele,
    asadar avem nevoie de 120 insigne pasari/contravaloare 1.250.000; 125 insigne amfibieni/contravaloare 500.000 si 90 insigne artropode/contravaloare 800.000.. total reproduceri 335... dar a aparut Babyboom si Ziua reducerilor! :D
    Spor!

P.S. Necesarul de mai sus este scriptic, fizic sunt mici diferente: 115 insigne pasari, 130 insigne amfibieni si 95 insigne artropode.

Legat de Cutia magica piccolo, ea se da doar in tutorial... am terminat eventul si nu am primit nici una in plus fata de cele 4 cutii piccolo pe care le am in stoc... sau poate au zis ca am prea multe xD oricum nici nu mai stiu cate Cutii magice piccolo am deschis, le-am pierdut deja numarul, si nici urma de Copacul de mamudele... se da prea "aleatoriu" ;)

Modificat ultima dată: 11 Aug 2023
  9. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

+ creitari!:)

10. cp58

cp58 Ambasador forum

11. adonis-vernalis

adonis-vernalis Novice forum

La sarcina 5 in tabel apare ca cerinta 15 insigne artropode pe teren se cer 20 insigne !?

-iulia1992-, -elenaion49-, cp58 și alți 9 apreciază asta.
  12. victorashi

victorashi Scriitor în devenire

Event finalizat.

-iulia1992-, -elenaion49-, MicuNicu și alți 7 apreciază asta.
  13. mara62

mara62 Conte forum

Final si la mine :)

14. adonis-vernalis

adonis-vernalis Novice forum

Am o intrebare,la sarcina 5 unde in tabel apar 15 insigne artropode pe teren se cer 20 insigne artropode stiti cumva de ce e aceasta diferenta ? In acest caz sunt necesare mai multe artropode decat 90 . Multumesc
    515 Insigne artropode2 Adăposturi misterioase „Prăjitură cu fructe”
    15 Creițari

Modificat ultima dată: 10 Aug 2023
    -iulia1992-, -elenaion49-, cp58 și alți 6 apreciază asta.
  15. nicolzgardau

nicolzgardau Începător forum

event finalizat

-iulia1992-, -elenaion49-, MicuNicu și alți 8 apreciază asta.
  16. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Gata treaba!
    Tutorialul nu "bate" 100% cu cerințele eventului, sau poate n-am fost eu atent la numărătoare... Mie mi-au rămas insigne!
    Dacă era să fiu economic, trebuia să le fac pe rând, dar n-am avut răbdarea necesară!
    Poza:

17. -katnik-

-katnik- Duce forum

Event finalizat.
    Vot pozitiv.
    Spor tuturor fermierilor !

18. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event finalizat , bafta !

19. luciabara

luciabara Profesionist forum

Care sunt amfibieni care se pot reproduce?

20. cm33

cm33 Novice forum

Salamandra si broasca