Recicl-o-mat - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 7 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 8 Sep 2016.
  1. 1

7,1%
  2. 2

1,3%
  3. 3

3,8%
  4. 4

5,8%
  5. 5

82,1%
  1. Gabry_mafia

Gabry_mafia Scriitor în devenire

Salut Lume.Ce spunea acel farmier Ameerah?
    Ca primeste NUMA 150 de baterii de pe toate campurile..Eu abia ajung la 50 de baterii pe toate campurile cu 2 campuri pline de pomi de toate natiile si cu una plina de animale si daca mai primesc 10 20 de bateri pe 2 campuri una de Orz si una de Ghimbir. Am legenda Vie pana la nivel 28.

-elenaion49-, roliana57, Papy și alți 3 apreciază asta.
  2. tchupy

tchupy Analist forum

garoafe si pepene galben noaptea, trandafiri si citronela sau ghimbir ziua si se fac aproximativ 100-130 de baterii pe zi

3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Sunt nevoit să-mi iau bucuria înapoi, m-am inspirat dintr-un tutorial greșit. Valorile din tabel erau cele corecte.

misu_mama, -elenaion49-, roliana57 și alți 6 apreciază asta.
  4. tweety`

tweety` Baron forum

Nu tin minte sa mai fi prins acest event si daca acum cativa ani cand jucam exista, dar sunt curioasa " cu ce se mananca".Prin urmare sunt nerabdatoare mai rau ca un jucator nou sa vad ce si cum.:p

5. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Daca facem un studiu de donare la reciclomat, observam ca putem alege plante cu incredere, mai ales unde valoarea lor in sura este suficienta. Sa vedem in ce va consta evenimentul, spre exemplu pentru 75.000 de GG, la o incercare maxima a reciclomatului, de tip L, dupa cateva exemple de plante semanate doar cu apa:
    - dovleac cu apa = 45 GG, se cultiva in 4 ore 47 de minute(~ 5 ore), avem nevoie cam de 1700 de plante, asadar de o singura cultura pe 3 terenuri la ferma; aceasta cand mai avem cam 5 ore inainte de ora 12 seara.
    - trandafiri cu apa = 113 GG, plus bonusurile sale de la sera( cel pentru scaderea tipului de crestere a plantei si cel prin folosirea apei), se cultiva in 7 ore si 53 de minute, avem nevoie cam de 670 de plante.
    - ardei gras, pe insula = 30 GG, se cultiva in 4 ore 48 de minute(~5 ore), avem nevoie cam de 2500 de plante, cu acelasi scop ca si la dovleac.
    - ghimbir cu apa = 55 GG, se cultiva in 8 ore, avem nevoie cam de 1400 de plante.
    In principiu se pot face cam 2 culturi cu apa pentru 8 ore, una seara si una pana pe la 5-6 dupamasa, urmate de inca una de 5-7 ore in functie de timpul disponibil, pana la 12 seara, cautand ca plantele cultivate pe insule si pe terenurile de la ferma sa se termine cam in acelasi timp.
    Daca folosim incercari de tip L, in aceasta categorie avem nevoie cam de 5-7 incercari, pentru a obtine 1-2 din itemurile dorite, corespunzatoare categoriei L, asta ar insemna ca avem nevoie cam de 2 culturi de trandafiri pe cele 3 terenuri de la ferma, care se fac cam in 2 zile jumatate, iar daca folosim incercari de tip M si S acestea ne cer resurse de 2.2, respectiv de 7 ori mai putine, asadar avem nevoie de si mai putin plante, iar cum putem face aceste culturi inca inainte de inceperea evenimentului, obtinem atat plantele cat si bateriile nubloline de care avem nevoie.
    Daca am socoti cam maxim 10 incercari pentru fiecare din cele 3 categorii, am avea nevoie de 350+250+100 baterii nubloline, asadar de 700 de baterii in acest eveniment, ceea ce insa difera de sansa de a o obtine ceea ce dorim, asadar numarul bateriilor necesare poate creste cu inca 300 sau 400.

Modificat ultima dată: 31 Aug 2016
    -elenaion49-, -ciocollate-, iarina56 și alți 7 apreciază asta.
  6. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Corect, cu amendamentul ca 75.000 reprezinta o incarcare L, nu o incarcare maxima a reciclomatului. Atentie, insa! dupa socoltelile mele, planta de event are
    cel mai bun raport PE/timp, ceea ce ar putea insemna ca va da drop mai bun chiar si decat trandafirul sau garoafa. Cred ca merita verificat "pe teren".

7. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Da multumesc -mamaleone- , nu m-am uitat ca reciclomatul se incarca la 250 de mi de GG, adica cam pentru 3 incercari maxime de tip L, si inca 2 eventual minime, de tipul S.

Modificat ultima dată: 30 Aug 2016
  8. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Nu uitati de utilizarea itemilor pentru marirea productiei. Daca premiile n-ar fi fost aleatorii, ar fi fost ok. Eu n-am avut noroc la nici un Recicl-o-mat dar poate o sa incerc cu plante de event, sa vad ce iese.

9. tchupy

tchupy Analist forum

pentru cine joaca de cel putin 2 ani practic nu trebuie sa cultive decat pentru drop
    de exemplu: am in sura 49000 de garoafe * 142 = 6958000 gg /75000 = 92 de incercari L *35 de baterii = 3220 de baterii.
    Dupa calculul meu o sa adun aproximativ 1000-1200 de baterii.
    eu merg inainte dupa cum am spus cu garoafe si trandafiri

-elenaion49-, roliana57, marcela_f69 și alți 8 apreciază asta.
  10. Agro80

Agro80 Conte forum

La ce iteme pentru marirea productiei te referi? Nu cred ca planta de event va avea drop bun. Asa ca, degeaba vei avea planta de event daca nu vei avea si drop suficient. As merge pe livrat ce avem prin sura, fructe, garoafe. Pentru drop, foarte bine au mers la editia trecuta trandafirii cu altoi, 3 recolte pe zi. Asa bun drop au avut trandafirii si pomii incat mai aveam 700 baterii ramase in inventar inca de anul trecut. Sigur, le puteam folosi dar am ales sa le pastrez pentru acum. La editia trecuta, desi premiile au fost aleatorii, am obtinut destul de repede itemele si linia de vrej.

11. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Nu stiu cum faceti voi dar eu n-am foarte multe plante sau fructe prin sura. Nici spatiu de parcele n-am (vreo 30 pe terenul principal...). Si sincer, m-am cam saturat sa scot animalele si sa le pun la loc la 2-3 zile, in functie de timpul dintre eventuri (felicitari echipei BP pentru creativitate).

12. Agro80

Agro80 Conte forum

Cred ca totusi te refereai la produsele mestesugaresti, nu la iteme. E vorba de organizare, dydyana. Asa cum esti si in viata de zi cu zi. Stii ca la sfarsitul lunii urmeaza sa platesti intretinerea, ai grija sa ai si banutii. La fel si la acest event, la fel cum ne pregatim si pentru topul din toamna. Spui ca ai participat si la editia trecuta, stiai ce presupune. In afara de asta, este anuntat de o luna pe forum. In tot timpul asta, cred ca puteai cumpara fructe, garoafe sau le puteai produce. Cu animalele pe terenuri, nu vei avea drop bun. Schimba strategia. Daca tu consideri ca premiile nu merita, nu modifica nimic. Eu cred ca merita pentru dublurile itemelor, am multe dubluri de anul trecut, imi sunt de folos. Imi aduc aminte ca si cupoanele pentru combina mi-au prins bine.

13. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Ai dreptate Agro, la produsele mestesugaresti ma refeream. Sunt pe forum de cateva luni si abia acum am inceput sa inteleg ce si cum sa fac la eventuri pentru ca nu aveam acces la tutoriale sau discutii. Cand incercam sa intru pe forum imi cerea sa-mi fac cont pe BP... Recicl-o-matul de anul trecut mi-a adus maruntisuri, altfel mi-as fi amintit daca era ceva notabil. Stiu ca animalele nu dau drop bun dar era doar o intrebare referitoare la cantitatea de plante si fructe din sura si lipsa spatiului de cultivare... Asa cum am spus, o sa incerc sa fac ceva si la eventul asta. Oricum, o sa postez in tema evolutie tot ceea ce o sa obtin la editia asta.

14. rayssalady

rayssalady Scriitor activ

Buna ziua, Chronos!
    Am nivel 97, maxim la runa "Legenda vie" dar imi lipsesc testoasele Howie.
    Iti doresc o zi minunata!

malagambafane apreciază asta.
  15. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Pai stai bine, zic eu. Lanterne sa ai, ca baterii vei strange destule, daca vei alege metoda potrivita. Oricum, runa te va ajuta.

16. rosanaalina73

rosanaalina73 Novice forum

am resurse dar stau prost cu bateriile.am incercat cu arbori rari si artar dar nu merge prea bine.voi ce plantati,garoafa sau mac ?

care e metoda potrivita? eu nu am gasit-o.

Modificat ultima dată de către moderator: 31 Aug 2016
  17. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Buna ziua ,eu am avut artari pe teren iar pe insula si jungla moringa...am in sura peste 500 baterii fara a folosi broscutele ..bafta tuturor !
    PS..eu de la eventul trecut am fost pe 0 baterii la voi ?

18. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Am acum 559 de baterii, iar inainte de a le putea obtine din recoltare aveam cam 300 si ceva, asadar trebuie obtinute treptat, macar sa ajungem la 700 pentru acest eveniment, ca sa ne bazam pe minim 10 incercari din fiecare categorie.

Modificat ultima dată: 31 Aug 2016
  19. ingeras_intunecat

ingeras_intunecat Pretendent

Cu o recoltare pe zi am facut 336, ar trebui sa ma apuc mai serios xD

-elenaion49-, malagambafane și dadan apreciază asta.
  20. gaby_zarny

gaby_zarny Scriitor în devenire

la acest event, avem nevoie de plantele de event? ca asta n'am inteles..

popescudana42, -elenaion49- și malagambafane apreciază asta.