Feedback Regele junglei

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 28 Mai 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Sondaj închis pe 4 Iun 2025.
  1. Îmi place

40,0%
  2. Mi-e indiferent

19,1%
  3. Nu-mi place

40,9%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Regele junglei. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

Razvy78, ioanagirl94, raisa2005 și alți 6 apreciază asta.
  2. mara031991

mara031991 Mogul forum

Cate plante si drop sunt necesare pentru a dona la clienti ?

ioanagirl94, dadan, MicuNicu și alți 5 apreciază asta.
  3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Dacă nu se schimbă față de perioada de testare: 362 Cactus bâzâit / 336 Buricul apei / 128 Rolă de film / 360 Floare de film per comandă.

Razvy78, ioanagirl94, raisa2005 și alți 11 apreciază asta.
  4. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Un event la care nu pierd nimic daca nu-l fac, dar nici nu castig ceva daca-l fac. Vot absolut indiferent. Inca ma gandesc daca se merita sa-mi scot pomii de pe cele doua terenuri principale continent/insula. Ideea cu resetarea comenzilor clientilor la 3 ore, ma face sa inclin catre PAS. Mi se pare exagerat sa trebuiasca sa intri pe ferma o data la 3 ore timp de aproape o saptamana. La asta se adauga si celelalte intervale orare pentru cele doua plante, care au si ele timpi diferiti.

Modificat ultima dată: 28 Mai 2025
    Razvy78, -Abramburica-, -iulia1992- și alți 21 apreciază asta.
  5. sweetycry01

sweetycry01 Avansat

Buna!
    Dupa calculele mele ar fi nevoie de urmatoarele (doar pentru finalizarea misiunilor):

22 buc - Token patrat => 7.964 Cactus bazait
    22 buc - Token cerc => 7.392 Buricul apei
    22 buc - Token triunghi => 2.816 Rola de film (drop de event)
    15 buc - Token stea => 5.400 Floare de film 1.800 Floare de film (conform forumurilor englez si german, la finalizarea cerintei clientului, primim 3 token-uri stea, nu doar 1, ca in cazul celorlalte 3 token-uri)

As avea doua puncte slabe din perpectiva mea:
    1. nu sunt oferite Cutii magice Piccolo (sunt placerea mea vinovata, nu rezista prea mult "in stoc" :music:)
    2. itemii pot fi obtinuti doar o singura data si sunt necesari vrejului :sleepy:

Voi face evenimentul oricum, poate pe parcurs se va mai updata si shop-ul cu niste cutii magice/itemii. :inlove:

Modificat ultima dată: 28 Mai 2025
    Razvy78, alma161, k0 și alți 25 apreciază asta.
  6. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Mulțumesc (în primul rând!) pentru efortul tău de a calcula necesarul de plante.
    Am votat indiferent, pentru că tot 2 puncte slabe (sau care mă deranjează pe mine) am identificat și eu!
    Primul ar fi că te-ai fi așteptat să fie simetrice cerințele la plantele de durată scurtă, cactus bâzâit și rolă de film, dar nu e așa! Ba dimpotrivă, planta mai lungă (buricul apei) are cerințe similare cu cactusul bâzâit, dar totuși se poate planta pe ambele terenuri, ceea ce balansează puțin...
    Dar a 2-a supărare e mai mare!
    Chiar dacă termini plantele, lucru pentru care m-am străduit, (probabil că reușesc în seara asta) rămâi legat de resetarea clienților, sau dacă nu te mai țin nervii, îți consumi monedele câștigate pe clachete, ceea ce nu pare corect!
    Îmi mențin votul indiferent!
    O poză:
    Și altă poză:

Modificat ultima dată: 29 Mai 2025
    Razvy78, dulcica1970, paulici_01 și alți 12 apreciază asta.
  7. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Am inceput si eu totusi eventul acum 5 minute, dar am sa-l fac doar pe terenul din insula, intrucat am descoperit ca este singurul pe care nu am pomi. Astfel, am sa fac doar doua plante din trei, si am sa donez doar la 3 clienti din patru. Tokenul patrat pe care-l ofera doar primul client il voi cumpara de la shop cu stelute. La mine asta va fi strategia. Va dura ceva mai mult, dar eu cred ca va functiona.

Razvy78, ioanagirl94, malagambafane și alți 10 apreciază asta.
  8. in.the.rain

in.the.rain Supervizor forum

Cred ca pentru o zi , maxim doua poti renunta la terenul principal, dar daca tu ti-ai facut o alta strategie... bafta!

Razvy78, paulici_01, ioanagirl94 și alți 11 apreciază asta.
  9. amy46

amy46 Maniac forum

derby54, bobita2020, dany și alți 18 apreciază asta.
  10. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Din câte am înțeles eu, merge doar viceversa!
    Adică steluțele le cumperi cu tokenuri!
    Regret să te dezamăgesc!

Razvy78, paulici_01, -Abramburica- și alți 12 apreciază asta.
  11. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Da, se pare ca ai dreptate, mie asa mi se parea logic. Asta face eventul sa fie si mai neinteresant din punctul meu de vedere. As fi constatat si eu ce ai spus tu peste cateva minute, cand as fi avut suficiente plante pentru schimb. Intrucat in acest moment a devenit absolut neinteresant (nici macar ca si provocare nu mai e), si nici nu am cel mai mic gand sa scot pomii de pe terenul principal continental, ramane decizia initiala, si anume PAS! :)

bobita2020, raisa2005, Razvy78 și alți 13 apreciază asta.
  12. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Oricum, rămânea chinuiala să intri la 3 ore să obții tokenuri!
    Dar, ai timp o săptămână să te răzgândești, și consumând ceva steluțe pe care le poți lua cu tokenuri, să reușești să treci prin toate camerele chiar și într-o singură zi!

raisa2005, Razvy78, paulici_01 și alți 13 apreciază asta.
  13. cp58

cp58 General forum

Urmeaza chinul la 3 ore! Spor tuturor!

Razvy78, paulici_01, -Abramburica- și alți 15 apreciază asta.
  14. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Nu, nu ma razgandesc, pentru ca ceea ce ofera vrejul, PE si cele trei (si nu patru cum scrie in tutorial!) lazi nu-mi ofera nimic semnificativ ca sa merite efortul de a ma zgai din 3 in 3 ore la laptop.

bobita2020, Razvy78, paulici_01 și alți 21 apreciază asta.
  15. amy46

amy46 Maniac forum

Modificat ultima dată: 31 Mai 2025
    derby54, stoiantudorel, bobita2020 și alți 22 apreciază asta.
  16. Marika416

Marika416 Novice forum

Gata și eu!

sweetycry01, Razvy78, tudor1966 și alți 10 apreciază asta.
  17. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat,vot pozitiv,spor tuturor fermierilor !

derby54, sweetycry01, Razvy78 și alți 15 apreciază asta.
  18. sweetycry01

sweetycry01 Avansat

Event finalizat si la mine, din pacate lista de premii a ramas aceeasi. :cry:
    Chiar speram la un update cu mai multe optiuni ca Recompense principale; ca urmare, votul ramane neschimbat.

Mult spor tuturor si un weekend placut! :music:

derby54, Razvy78, tudor1966 și alți 10 apreciază asta.
  19. cp58

cp58 General forum

20. pistrui_andrada

pistrui_andrada Scriitor în devenire

Final de event! Facut asa din inertie. Am votat indiferent, dar acum mi-am schimbat votul in pozitiv. A fost usor

paulici_01, derby54, sweetycry01 și alți 10 apreciază asta.