Feedback Regina Carnavalului 2017

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, May 29, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Jun 6, 2017.
  1. Îmi place

95.9%
  2. Îmi este indiferent

1.5%
  3. Nu-mi place

2.6%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. StinckyRedneck

StinckyRedneck Junior Expert

Bilanț final:
    1. aprox 1600 SH, cu precizarea că nu le-am socotit pe cele câteva sute „reinvestite”.
    2. 5500 SC (cu aceeași precizare: nu le-am pus pe cele cam 1000 SC investite la începutul event-ului).
    3. 7 nivele de Bahamarama (sau au fost 8?) și 500-600 banane aurite.
    4. cam 1800 CT Suzi și tot atât CS Suzi.
    5. Experiență, gologani, bomboane - nu am contabilizat, dar sigur contează și acestea.

Topurile de premii au fost, la mine, 4 banane aurite, 10 SH, 25 SC, 15 creițari (fiecare în altă tură).

Desigur, trebuie să menționez că mi-a fost mult îngreunat jocul în ultimele ore, n-am mai cules animalele care mi se făcuseră ca să apuc să termin coșulețele deja recoltate. Ultimul coș jucat a fost la 22:59 :D . Cred că ar trebui prelungit event-ul pentru a putea toată lumea să-și termine coșulețele muncite, unii chiar au băgat bani reali și e păcat să nu beneficieze de munca lor atât ei, cât și cei care au fost „doar” harnici. Precizez că nu îmi modific nota, rămâne „îmi place”, dar fiul meu, care n-a reușit să termine, a dat calificativ „nu îmi place” din cauza asta.

Propunere: pentru viitoarea ediție, cred că ar fi foarte binevenită contabilizarea coșulețelor câștigate și a premiilor primite, din ce mi-a spus un programator nu ar fi extrem de complicat.

Mă alătur celor care mulțumesc BigPoint pentru event - dar și (sau mai ales) moderatorilor, pentru răbdare, bunăvoință și promptitudine la explicații.

Last edited: Jun 6, 2017
  2. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

Felicitări BP & FARMERAMA ... foarte mulţumit de recompense. Drept să spun e păcat să pierzi un astfel de EVENT, nu ştiu dacă au mai fost în trecut, pentru mine e primul, dar sper să nu fi şi ultimul. Mulţumesc încă odată pentru premiile revendicate.

3. Fabinica

Fabinica Locuitor permanent

Multumim BP pentru intelegerea dovedita fata de jucatori care nu au avut sansa sa-si joace cosuletele.
    Un mare bravo din partea mea pentru aceasta prelungire a eventului.
    Cu respect ...

4. adina69

adina69 Scriitor activ

Hihi, am facut ferma fix la 11 si ceva si am rearanjat-o. Deci, nu mai fac cosulete, dar ma bucur pentru cei care au posibilitatea sa se joace cu cele ramase.
    Felicitari tuturor, incepand cu organizatorii si pana la jucatori. Unul si unul!

5. cypry34

cypry34 Junior Expert

frumos din partea lor ca au prelungit...a inceput cu o surpriza se va termina cu o surpriza..sper ca diseara sa nu se intample ca aseara

6. mariuska04

mariuska04 Începător forum

Super event,mi-am facut aprovizionare de banane aurii,super hrana si multe alte premii. Imi place!!!

7. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Au fost luate măsuri de fluidizare a jocului, dar totuși nu ar strica să ne luăm și noi marjă de siguranță.

8. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Am terminat cu bine aseara cosuletele , pralungirea imi da posibilitatea sa mai "ciugulesc" cateceva. Imi pare bine pt cei care si-au putut folosi cosuletele. A fost un event minunat!

9. lucinela1955

lucinela1955 Novice forum

Intrabarea mea este de ce primim "fisie de hartie" in loc de " cosulete" ?

10. tweety`

tweety` Baron forum

Probabil pentru ca pe terenuri ai copaci si parcele. Cosuletele ies doar din adaposturi si ateliere.

11. IepurilaAlex

IepurilaAlex Novice forum

Yupiiiii!!!!! A fost cea mai tare surpriză să vin de la școală și să văd că iese hârtie din copăcei! Atunci m-am uitat la butonul de event-uri și am văzut că s-a prelungit Regina, am băgat viteză și mi-am făcut cele 31 de coșulețe rămase!
    Mulțumesc frumos pentru prelungire, îmi schimb chiar acum calificativul în „îmi place”, și abia aștept să mai vină astfel de event-uri!!!!!

Felicitări Farmerama și moderatorilor care au transmis rugămințile noastre!!!!!

Editare: de ce nu mai pot schimba calificativul???

12. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Sondajul era închis. Am prelungit acum și perioada de votare.

13. love_graffiti

love_graffiti De-al casei

inca o surpriza...
    multumim!

nu pot sa cred ca s-a votat "nu-mi place" (pana acum am vazut 13 voturi) !!!

Last edited by moderator: Jun 6, 2017
  14. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Poti te rog sa ma lamuresti si pe mine la ce vor folosi aceste banane ?, pentru ca mi s-a spus ca pot fi folosite doar la deblocarea runelor de la templul maimutei, si pentru asta nu cred ca ar fi nevoie de mai mult de 1500
    Intreb pentru ca si eu am 20 extra banane dupa ce am deblocat templul, si nu stiu ce pot face cu ele.:)

15. IepurilaAlex

IepurilaAlex Novice forum

Mulțumesc! Am modificat, îmi placeeee!!! xDxDxD

16. tweety`

tweety` Baron forum

Pai ca sa deblochezi tot templul ai nevoie de 2185 banane si nu se stie niciodata cand se pot introduce plante sau animale noi(cum s-a intamplat nu demult) sau poate se mai introduce cate o menajerie si manufactura sau ....lista poate continua. Nu strca sa ai o mica provizie :D

Edit(Aga):"nu demult" adica in martie ;)

Last edited by moderator: Jun 6, 2017
  17. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Multumesc

18. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Multumim BP pentru prelungire, acum am vazut si am ramas surprins plaut! :)
    Acum la treaba, ca mai am de jucat aprox. 850 cosulete, putin, nu? :D
    Bafta tuturor!

19. yocoama

yocoama General forum

Acum am vazut si eu.Multumim pentru prelungire dar si pentru event,care a fost exceptional.Felicitari bp.si echipei de moderatori.

20. lorentonton

lorentonton Expert forum

Te mai aşteptam reginaaa...:inlove::inlove::inlove:

Thread Status:
Not open for further replies.