Regina carnavalului - Evoluția jucătorilor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 3 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

event inceput....pentru ca drop-ul care rezulta din adaposturi este f.important,am inceput eventul de dimineata....am renuntat la 300 si ceva pitomba...si am pus in jungla numai panda si in insula camile....la ora 15.01 am sters 10 adaposturi camile si am pus 10 parcele mari cu plante event cu apa si ingrasamant....la ora 19.22 am sters si 5 adaposturi panda si am pus parcele mici cu plante event...la ora 23.50 plantele se vor face concomitent cu camilele....voi sterge camilele si voi pune numai plante de event...care se vor face maine dimineata concomitent cu panda....evident ca panda va fi sters si voi merge numai cu plante pana la barem si apoi revin la camile si panda pana termin ultima misiune-aceasta imi este strategia asa cum am spus in runda de discutii..voi folosi numai bahama.....33 cosulete...care inca nu stiu daca e bine sau nu......si toate acestea pentru vecina mea ionutza....succes tuturor

2. blackspace77

blackspace77 Expert forum

final de activitate dupa 8 ore de event

adrianapatran, Cristela81, Ambra. și alți 16 apreciază asta.
  3. adriantrandafir

adriantrandafir Talent de excepţie

Inchei seara cu toate terenurile pline cu amarant + 1000 in sura, 19 cosulete si 217 fasii de hartie.
    Bafta tututror!

adrianapatran, Cristela81, Ambra. și alți 16 apreciază asta.
  4. ginahozoc

ginahozoc De-al casei

asa se incheie prima zi de event pentru mine. Mai am de recoltat o tura de plante peste 15 min, dar sa vedem cum o fi cu nr de cosulete care vin foarte rar. Ne mai auzim maine, noapte buna.

5. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

buna seara. am intrat cu 5h intarziere si am ratat o posibila cultura de planta de event asa ca acum dupa ce am multiplicat planta de event de 2 ori am pus pana dimineata cand plec la servici superparcele cu apa, balegar si SC (din pacate fara suzi ca nu mai am pe stoc) ca sa incerc sa recuperez partial recolta ratata.

pt prima recolta am avut 1 teren cu ateliere+5 adaposturi panda in jungla si adaposturi panda pe insula, ateliere pe pajistea principala si adaposturi colorate neon, roz, rosii si portocalii pe pasune si in luminis, iar pe marginea tuturor terenurilor amestec de arbori XXL avand cea mai mare valoare de PE posibila. am obtinut 118 cosulete si 20 fasii.

apoi am avut o recolta de bambus pe insula si 2 recolte cu planta de event si porumb pe ferma.

inchei seara cu 119 cosulete si 53 fasii. dimineata pun iar atelierele si adaposturile ca sa profit de absenta si sa fac dropul necesar din adaposturi. sper sa simta cat de cat efectul ultimului upgrade de cupa facut acum 2 zile si dropul sa fie ceva mai crescut fata de eventurile trecute.

noapte buna si spor la drop tuturor. :)

6. Claudia

Claudia Duce forum

Inchei seara cu terenurile pline de amarant si cu 50 de papier mache "macinate", din care am folosit deja 36. Sunt rezolvate pana acum: A4, B1 si C3.
    Noapte buna si spor la event.

7. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Realizarea mea pana acum este modesta, dar inca am rabdare. In ceea ce priveste punctele obtinite la cosulete, Roli, cred ca e prea devreme sa intrebam, sau poate nu:), cine stie ! Poate altii au mai mult noroc. Eu inca transpir precum emoticonul, nu plang dar transpir:oops: :cry:, muncind fireste.

8. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Subscriu si eu...realizari modeste, dar increzatoare si foarte curioasa de evolutia eventului. Am facut A1,2,3,4,5, astept plantele sa creasca, hartia sa se adune si bineinteles sa adun bomboanele, cat mai multe bomboane.:D

Modificat ultima dată: 4 Feb 2016
  9. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Pana acum am reusit sa deblochez A1, B1, B2, C1, C2, C3, si C4. Lucrurile merg incet dar sigur. Mi-as fi dorit sa am un drop mai bun, insa nu pot spune ca nu a fost ok pana acum.
    In ritmul asta voi reusi sa termin eventul in urmatoarele 2-3 zile.
    Spor la farmerit :)

adrianapatran, marcela_f69, svjek10 și alți 20 apreciază asta.
  10. roliana57

roliana57 Legendă vie

Buna ziua,:)
    Evolutia mea, la aceasta ora este urmatoarea:-.-
    Realizat
    • B1, B2
    • C1, C2, C3
    Stoc
    • 6 faina de amarant
    • 71 fasie de hartie
    • 43 cosulete
    • 13 papier mâché
    • 145 amarant
    Nu dispun de SC dar nici nu-mi mai schimb substantial strategia (niciodata nu defrisez pomisorii)...Sunt curioasa ce o sa rezulte.....mai ales ca in perioadele de event...noaptea am somn.:sleepy::D
    Curiozitatea mea este legata de punctajul aproximativ care poate fi obtinut/cutie de bomboane. A gustat cineva?:p

11. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Buna,
    Am terminat A , am inceput C si am descoperit care e B!!!

12. ginahozoc

ginahozoc De-al casei

Cu B4 finalizat inchei aceasta seara si cu terenurile (partial) cultivate cu planta de event. Cosulete pana acum am 59 si sper sa mai strang ceva pana termin cele 3 misiuni, acum sunt la jumatatea drumului. Spor in continuare tuturor si noapte buna.

matusam, adrianapatran, marcela_f69 și alți 14 apreciază asta.
  13. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

ora 11.45....final de zi....am 3 recolte in full...ora 12,17,22....cam 440 plante profit per teren....pomii i-am sters dar pet-urile nu....deci 2810 plante event si maine voi avea o recolta in plus...orele 7,12,17,22...deci maine seara voi avea aprox. 6300-6500....deci sunt in grafic....posibil ca de poimaine sa merg la paritate plante/adaposturi pana in ultima zi la orele 14.00....sa vedem....si revin cu un calcul....aprox.2.25 mil PE ferma m-ar costa 3 zile de event daca as fi obligat sa folosesc cele mai slabe 2 terenuri din ferma...asta inseamna ca,dupa ultima linie vrej pusa in joc de dezvoltatori care ofera 4100 PE ferma x2 actualizari/zi,trebuie sa astept 275 zile ca sa imi amortizez sau sa-mi recuperez PE pierdute sau sa zicem investite.....cam mult....succes

14. adriantrandafir

adriantrandafir Talent de excepţie

Inchei seara cu toate terenurile pline cu planta de event+4100 amarant in sura, 56 de papier si inca 42 faina.
    Cu dropul merg cam greu, dar sper sa reusesc sa il strang la timp.

15. Claudia

Claudia Duce forum

Am terminat! Nu exista vreo fereastra speciala care sa anunte asta, jocul merge inainte.
    Nu pot sa cred ce premii sunt la cosulete...Am reusit din 32 sa fac 2500 de puncte. In medie 70-80/ cosulet. Se cam intepenea mouse-ul si nu am reusit sa prind tot ce as fi putut, la cat de extraordinar de generoase sunt premiile. Sunt zeci de mii de puncte PET sau PE, cate o banana aurie aruncata la aproape fiecare cosulet...merita fiecare minut petrecut acolo.
    Mai am 93 de cosulete si le las pe maine, poate rezolv problema cu mouse-ul. Plus ce mai culeg maine de pe 4 terenuri pline cu animale. Pana maine ma mai gandesc daca jungla ramane cu pomi :).

Bafta tuturor la cel mai generos event de pana acum si noapte buna!

16. mihaelaAB1046

mihaelaAB1046 Scriitor în devenire

Merita facut eventul,nu pot sa descriu cate premii minunate sunt,zeci de mii de GG,PET,banane aurii ,SH,SC,SC turbo,imi pun animalele in toata ferma sa mai fac cosulete,si pt Claudia, nu este de la mouse-ul tau,asa mi s-a intamplat si mie,spor tuturor

17. blackspace77

blackspace77 Expert forum

WoW.!!!.chiar merita sa terminati acest event,premiile sunt extraordinare ,incercati sa nu ratati bananele aurii ,acadelele si batoanele de ciocolata ..asta pana finalizati cele 2500 de puncte, cred ca in jur de 30 de cosuri am folosit cu o medie de 80_97 de puncte .. banane aurii 32"prinse din zbor"...apoi cautati sa prindeti PE,PET,SH,SC si bineinteles bananele aurii ...eu inca le caut!:)

Modificat ultima dată: 5 Feb 2016
  18. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Cu pasi inceti si siguri ma apropii de finalizarea primei parti a eventului. Pana acum am reusit sa deblochez A1-A5, B1-B4, C1-C4. Drop-ul imi cam da batai de cap, insa mai este destul timp pana se incheie eventul.

Spor la farmerit:)

19. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

buna. eu ma laud cu 1246 amarant, 274 cosulete de bomboane si 28 fasii pe stoc si am facut pana acum misiunile A1, A2, B1, B2, C1 si C2. in plus cu ajutorul acestui event si cu eventul prins la pesti am mai terminat si cateva din misiunile de la cooperativa care cereau produse de atelier.

exceptand prima zi cand am multiplicat planta de event pana acum am avut numai ateliere si adaposturi pe teren plus pomi XXL de cea mai mare valoare PE/PET pe parcelele libere. in 3h recoltez adaposturile si apoi ma apuc sa cultiv amarant ca sa pot face si restul misiunilor. dupa 3 recolte de amarant maine dimineata o sa pun inapoi atelierele si adaposturile si le pastrez pana la sfarsitul eventului daca nu mai imi trebuie amarant sau fasii de hartie.

spor la drop tuturor. :)

20. 01ruxi01

01ruxi01 Pretendent

buna...am finalizat A si am trecut la urmatoareleB,C cu dropul am probleme dar mai trag speranta ca reusesc timp mai este si la toate ev la sfarsit am ramas cu ceva drop sper ca acest ev sa fie la fel ....azi termin cu plantele la ora 22 si in continuare pun plante pt drop...cine ma poate ajuta cu o idee ce plante cu timp mare are drop mai bun (garoafe sau trandafiri),etc......... super eveniment !!!!

dadan, stella7742, malagambafane și alți 13 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.