Regina carnavalului - Evoluția jucătorilor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 3 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. adriantrandafir

adriantrandafir Talent de excepţie

Event terminat cu tot cu ultima sarcina.
    Un super mega event , cu premii fabuloase.

EVE.violetta, matusam, lucapadu1 și alți 15 apreciază asta.
  2. mokka_gabryel

mokka_gabryel Profesionist forum

pentru cei care au terminat tot eventul..cam cate cosulete ati folosit pt a atinge cele 2500 de pct? cu aproximatie...va multumesc

3. roliana57

roliana57 Legendă vie

Eu 39....dar altii au avut o mana mai buna:)

4. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

inca 11 fasii ( deseara la cules) si pot sa incep sa adun si eu bomboanele mult ravnite !!!!!!!!!!!!

5. mariasamoila16

mariasamoila16 Mare-maestru forum

Doamneeeee!!!! De cand joc eu n-a mai fost asemenea event. Absolut fabulos!
    Nu-mi vine sa cred!Am ramas cu gura cascata!
    Ce premii!!! Feliccitari, BP!!!! Acest event a meritat fiecare minut petrecut in fata calculatorului

EVE.violetta, marcela_f69, matusam și alți 18 apreciază asta.
  6. traian1971

traian1971 Comisar forum

event gata si la mine.suuuper event,a m-ai fost unul ceva cu premiile oscar in care am donat produse si am primit septel,cai de foc,porci pusculita.

EVE.violetta, lucapadu1, mariuta48 și alți 13 apreciază asta.
  7. floryany

floryany Novice forum

Ce premii!!! Feliccitari, BP!!!! Acest event a meritat fiecare minut petrecut in fata calculatorului!!!!!!!!

8. 01ruxi01

01ruxi01 Pretendent

Event terminat cu tot cu ultima sarcina......pot sa spun ca a fost cel mai fabulos din toate punctele de vedere , cred ca toti jucatorii sau bucurat la maxim , eu personal sunt super multumita,sper ca in urma acestui ev generos sa nu avem parte de o surpriza pe insula cu cerinte mari........ bravo echipei BP

EVE.violetta, matusam, mariuta48 și alți 14 apreciază asta.
  9. Veverita02

Veverita02 Rutinat

42-43, dar in conditiile in care am alergat dupa celelalte premii. Bomboane, acadele, ciocolata doar ce mi-au picat pur si simplu in cosulet.

EVE.violetta, matusam, lucapadu1 și alți 12 apreciază asta.
  10. Fanica.S

Fanica.S Supervizor forum

Milioane de puncte,zeci de banane aurii,sute SH,......nu-mi vine sa cred,n-am cuvinte......FELICITARI BP!

EVE.violetta, marcela_f69, matusam și alți 15 apreciază asta.
  11. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Am terminat aseara eventu, un pic de stres cu dropu dar l-am dovedit, mai am 140 cosulete de acum, sa-mi fac timp sa adun cadourile, bafta tuturor!Ma opresc aici astazi, mai am 80 de cosuri +ce fac dimineata, am trecut 2 niveluri pe insula iupiiii. banane fara numar, gata pe azi ca vad numai bomboane si altele:)):p

Modificat ultima dată: 8 Feb 2016
    EVE.violetta, matusam, mariuta48 și alți 14 apreciază asta.
  12. mokka_gabryel

mokka_gabryel Profesionist forum

vai deci nu va grabiti sa faceti punctele acelea 2500 pentru cei care au cosulete...eu am avut in jur de 250 de cosulete deci pot spune ca nu am castigat niciodata din 2010 pana azi atatea PE GG SH si ce a mai fost cat am luat azi cu acele cosulete....la bahamarama cred ca am facut vreo 20 de level-uri..+200 si ceva de banane aurii..ce sa mai zic...CHAPEAU!!!:inlove:

EVE.violetta, matusam, misu_mama și alți 16 apreciază asta.
  13. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Salut!Incheiat cel mai tare event care a existat pe farmerama, vreodata !Foarte bucuroasa de premiile oferite ,a meritat tot efortul !Surpriza cea mare vine in ultima runda cand culegi premii de tot felul in cantitati impresionante .Milioane PE,PET ,iar cel mai interesant premiu sunt bananele aurii care apar si cate 3-4 la un cos .Am adunat 150 banane auriii si inca mai am cosuri .

EVE.violetta, marcela_f69, matusam și alți 21 apreciază asta.
  14. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Event finalizat :) Inca mai am cosuri, asa ca voi continua sa strang recompense:)
    Spor la farmerit celor care inca nu au finalizat event-ul

15. ionut0816

ionut0816 Novice forum

Preconizez ca maine dimineata voi termina si eu partea ,,grea" a eventului, din cauza ca am inceput eventul mai tarziu si inca nu am toate foile de hartie necesare. Totusi, incep sa adun si cosulete, desi e cam tarziu. De aceea as vrea sa fac cateva schimburi de cosulete. Pot oferi tot cosulete, foi de hartie sau chiar si produse mestesugaresti. Username: ionut0816 (pentru negocieri)
    Spor la cules tuturor! :D

EVE.violetta, matusam, mariuta48 și alți 10 apreciază asta.
  16. marianz

marianz Scriitor în devenire

buna seara , am reusit sa termin eventul si felicit pe toti care au terminat si spor celor care mai au

17. vasi57

vasi57 Pretendent

Gata si eu! Chiar daca fasiile de hartie mi-au dat emotii, s-a meritat! Banane, SH, puncte...fara numar! Cum spunea cineva intr-un post anterior, s-a meritat fiecare minut stat in fata calculatorului! Inca mai am cosulete, am luat doar o pauza! Spor tuturor!

18. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

pana acum am adunat 240 banane aurii, 790 sh , 2400 sc 3,5 mil gg si foarte multe pe si pet

EVE.violetta, marcela_f69, matusam și alți 19 apreciază asta.
  19. -lacri-10

-lacri-10 Ambasador forum

Am terminat eventu !
    Super event!cu premii extraordinare felicitari echipei pentru acest minunat event!mai continui sa culeg premii mai am 150 cosulete.

lucapadu1, EVE.violetta, tudor1966 și alți 13 apreciază asta.
  20. Miguel

Miguel Scriitor activ

Feriti-va ca ploua cu premii ! Am avut terenurile neschimbate, adica trei cu plante si copaci si doua cu animale, pe care le foloseam la misiunile pentru cooperativa. Acuma am prea multe cosuri si prea putin timp (maine sunt la munca pe ultimele ore din event) ca doar dropul se lasa usor asteptat.
    Felicitari celor care au gandit si celor care au programat acest joc si event pentru Bahamarama !

lucapadu1, EVE.violetta, tudor1966 și alți 14 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.