Regina carnavalului - Evoluția jucătorilor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 3 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

uff ... toata lumea se lauda cu ce prinde in cosulete, iar eu desi am o gramada de cosulete adunate (457) pana in prezent totusi inca nu le pot folosi pt ca stau dupa dropul de fasii.:mad:

am 7 papier macinate si mai imi trebuie 7 papier pt ultima misiune (adica inca 49 fasii). mai devreme cand am ajuns acasa am mai pus o recolta cu planta de event pe 3 terenuri si am pastrat doar atelierele pe 2 terenuri. ma astept cam la 7-8 fasii/teren deci obtinerea fasiilor este realizabila fara prea mult efort, doar ca va trebui sa astept pana maine dimineata sa obtin si eu premiile dupa care tanjesc din cosulete. peste vreo 2h recoltez si completez cu adaposturile colorate care se termina inainte de incheierea eventului terenurile eliberate si voi obtine ultimele bucati de fasii necesare la recolta de dimineata de la ora 11 din dropul pomilor care au ramas pe locurile prestabilite, iar daca chiar va mai fi nevoie de fasii voi lua un cos mic.

desi initial am spus ca sambata dimineata o sa pun iar atelierele si adaposturile pe teren pana la urma m-am razgandit si am continuat cu planta de event peste zi si trandafiri noaptea atat sambata cat si duminica. am avut noroc ca a intervenit o schimbare in program care mi-a permis sa fiu libera si sambata si duminca si mi-am facut necesarul de plante si marea majoritate a dropului in weekend.

felicitari celor care au terminat deja eventul. pe mine ma asteapta o dimineata de foc :oops: in care voi fugi pt cel putin 2h pe ultima suta de metrii cu cosuletele dupa premii. va trebui sa fac tot posibilul sa termin in viitorul apropiat si ultimele 2 upgrade-uri de la cupa animalelor ca sa am cupele la maxim pt eventele viitoare.

noapte buna tuturor si spor la drop si premii. sper maine sa fiu mult mai fericita.:music:

EVE.violetta, tudor1966, nicole6161 și alți 17 apreciază asta.
  2. popik70

popik70 General forum

Buna. Felicitari inca o data pt cei care au terminat eventul. La incheierea eventului voi incheia si eu cu acest joc , Farmerama. Nu e posibil ca din 2 culturi de garoafe si citronela pe baha sa ai doar 15 fasii. Folosit apa , ingrasamant , SC . Este pt prima data cand drop-ul este f slab . Poate ca voi reveni , poate ca nu. Dupa 6 ani de farmerit , voi lua o pauza foarte luuuunga.
    La revedere si multa iubire in suflet. :(

EVE.violetta, tudor1966, nicole6161 și alți 15 apreciază asta.
  3. lorentonton

lorentonton Expert forum

Mi-ar fi parut rau sa nu fii terminat acest event...chiar de sunt printre ultimii ,esentialul e sa termini ce ai ınceput...
    doua ore mi-a luat sa umplu 159 de coşuri....multa rabdare am avut :D,spor celor ce ınca mai muncesc !

EVE.violetta, tudor1966, matusam și alți 19 apreciază asta.
  4. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat !
    Spor la recoltat tuturor fermierilor.​
    Ferma - lvl.97 Bahamarama - lvl.287
    Brutar - lvl.5 Confiturier - lvl.5
    Spa Bahami - lvl.5 Florar - lvl.5
    Alchimist - lvl.4

EVE.violetta, tudor1966, murat_anca și alți 15 apreciază asta.
  5. -dedeutza-

-dedeutza- Scriitor în devenire

Eventul tocmai s-a finalizat si pentru mine, si rezultatele sunt mult peste asteptari :D
    Pentru mine aproximativ 300 de cosuri si cateva ore bune de cules s-au transformat in:
    336 de Banane Aurii :inlove:
    26 de nivele pe Insula (132->158 )
    2 nivele pe ferma principala (82->84)
    Aproximativ 3 milioane GG
    650 Super Hrana
    1400 Super Compost
    700 Compost Special a la Suzi
    600 Compost Turbo a la Suzi
    In concluzie sunt super Incantata de acest event, avand in vedere ca singura achizitie a fost un Cos participant mic pentru a grabii inmultirea initiala a plantelor.
    Felicitari Organizatorilor, si multumesc mult vecinilor care m-au ajutat foarte mult in vanatoarea mea de cosulete ;)

6. Chelsea_8888

Chelsea_8888 Mogul forum

Si eu am terminat eventul, desi chiar credeam ca nu o sa reusesc. Premiile de la cosulete au fost minunate, nu pot decat sa ma alatur celorlalti fermieri si sa spun din suflet ca mi se pare unul dintre cele mai frumoase eventuri de pana acum. O zi frumoasa tuturor! :)

7. Claudia

Claudia Duce forum

Am terminat si eu cu cosuletele...au fost cred peste 1,000, fiindca am avut un drop mediu de cca 220 cosulete pe zi, pe langa suta obtinuta initial. Peste 10 ore cumulate de alergat dupa premii. La un moment dat ma blocasem la un stoc de 400, nu mai pridideam sa scap de el. Cum sapam pana la 300 si ceva, cum veneau altele si o luam de la capat. Ma bucur ca am lasat jungla in pace cu pomi, altfel aveam cosmaruri cu cosulete. Inca 65 pe zi, cum am avut pe insula...deja ar fi fost prea mult.

Dar, dupa 10 ore de alergatura, analizand rezultatele, consider ca s-a meritat.
    -Pe insula am trecut de la niv. 298 la 303, cu inca 37 milioane PET
    -Pe ferma cred ca anul acesta raman tot la nivelul 99, dar tot s-au mai strans 19 milioane PE si in sfarsit se vede ceva la bara de experienta.
    -Banane aurii - aveam peste 300, acum am 887, deci vreo 500 si ceva, in afara de cele 25 de la trecerea peste nivele.
    -SH - cca 2,000
    -SC - cca 6,000
    -Suzi - 2,200
    -Turbo - 2,300
    -GG - cca 12 milioane - dupa ei am alergat cel mai putin.
    -Puncte bomboane : 64,726, pentru care care mai primesc ceva, parca 3 PE si 2 GG de bucata.

Ca valori maxime pe cosulet, la PET - 119,600, GG - 29,700, PE - 59,400, 4 banane, 20 SC, 10 SH. Valori maxime unice, dar au fost destule altele pe aproape.

In concluzie, a fost un event extrem de generos pentru o buna parte dintre jucatori, cei care nu au avut probleme cu dropul de fasii.
    Sa vedem la Valentine ce ne mai asteapta...ca pentru reproducerea soriceilor, am strans cu totii SH cat cuprinde.
    O zi buna tuturor!

EVE.violetta, tudor1966, tcmxxl1975 și alți 13 apreciază asta.
  8. zukyry

zukyry Novice forum

Am reusit sa termin event-ul de aseara,am avut cam 240-270 cosuri.
    Nivel insula inainte de jocul cu cosulete: 149
    Super hrana pana in jocul cu cosulete:180
    Jumate din nivel de la 87 la 88.
    Si foarte mult super compost,si toate celelate ce m-ai picau.
    A fost un event extraordinar i sper ca toti jcuatori au reusit sa il termine.
    O zi buna!

9. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

bilantul eventului;
    980 SH
    310 banane aurii
    5 nivele trecute la baha[ 275->280]
    jumatate nivel ferma [93-94]
    mii si mii de compost , suzi

10. RADY91

RADY91 Expert forum

Cu parere de rau am ajuns la finalul celui mai tare event din istorie:cry: (la inceputul eventului nu credeam ca e posibil sa spun asa ceva).
    Ce urmeaza sa cititi mai jos pare greu de crezut pt mult lume, stiu si eu acest lucru pt ca nici mine nu imi vine sa cred ca am putut obtine aceste premi la un singur event.:oops:
    Asadar dupa ce am terminat prima parte a eventului am consumat aproximativ 800 de cosulete iar din acestea am obtinut urmatoarele premi:
    -peste 30.000.000 PET :inlove::inlove::inlove:
    -peste 20.000.000 PE :inlove::inlove::inlove:
    -peste 10.000.000 GG :inlove::inlove::inlove:
    -peste 4.000 SC :inlove::inlove:
    -peste 1.700 SH :inlove::inlove:
    -peste 2.000 compost turbo :inlove:
    -peste 2.500 compost special :inlove:
    -si cel mai important am obtinut 570 banane aurii (25 din avansarea nivelurilor si restul adunate ):inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Sunt un jucator foarte vechi si sincer nu credeam ca va exista un asemeanea event si vreau sa felicit din tot sufletul echipa BIGPOINT pt acest minutat event.;)
    Au fost multe eventuri care nu au fost deloc atractive sau au lasat de dorit , dar acest event a fost pur si simplu fantastic.:inlove:
    As putea continua toata ziua cu laude despre acest event si sigur sunt multi care sunt de aceeasi parere cu mine dar ma opresc aici spunand un mare MULTUMESC pt acest event.:)
    Mai jos aveti cateva recorduri obtinute de mine la adunatul bomboanelor :

11. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

buna, am reusit si eu sa termin eventul in dimineata asta, dar din pacate timpul ramas pt ca sa plimb cosuletele a fost insuficient sa le consum pe toate. in plus in loc sa intru la ora 11 am intrat abia la ora 12.

am obtinut un total de 543 cosulete din adaposturi, din pacate la sfarsitul eventului am ramas cu 346 cosulete nefolosite. :cry:din cele aproape 200 cosuri folosite am obtinut (~) 240 SH, 300 suzi, 400 turbo, 1000 SC, 110 banane aurite, 3 nivele baha, 2.300.000 gologani, 22.000.000 PE, 6.500.000 PET. 67 bomboane, 43 ciocolati si 23 acadele.

daca aseara imi dadea prin cap sa folosesc garoafe sau trandafiri pe parcele sau superparcele cu SC cred ca faceam fasiile aseara si consumam toate cosuletele de atunci, dar de obosita ce eram dupa lucru nici nu mi-a trecut prin cap. abia adineaori dupa terminarea eventului mi-a trecut prin cap, dar era deja prea tarziu.

un event superb de care din pacate nu am putut sa ma bucur suficient. am patit-o si la eventul de craciun - forfota sarbatorilor. am ramas cu cadouri suplimentare nedonate la pinguini pt ca am stat pana pe ultima suta de metri ca sa obtin dropul necesar pt cadourile ursilor.

mi-am invatat destul de scump o lectie care va fi folositoare pt celelalte eventuri sa nu mai las experienta dropului pe ultima suta de metri. voi incerca sa obtin cat mai mult drop inca din prima zi si voi folosi in paralel cu superparcelele pe care multiplic planta de event si parcele mari cu SC la plantele cu timp mai lung.

spor la farmerit tuturor in continuare. o zi buna:)

12. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

.....final de event.....nu am banuit nicio clipa la inceputul eventului ce avea sa urmeze....au fost trei zile extrem de intense pentru mine...mai ales ca eu plecasem lent, ca pentru un event obisnuit , nu are rost sa insist asupra rezultatelor foarte mult , nu stiu cate cosuri am reusit , deci baremul de 850 va ramane un mister si pentru mine , 9h 44 ultima resetare a atelierelor de struti in ferma si de ieri ora 19.00 si pana acum am reusit sa strang 11 mil PE experienta ferma , level 291 bahama la inceputul eventului , level 296 acum , 3582 SC am reusit sa strang in cos si recunosc ca m-a ajutat foarte mult SH stransa pentru a realiza aceasta campanie agresiva de doar 72h de strangere de drop adaposturi/ateliere.....634 banane am pe stoc acum fata de 151 cat aveam la inceputul eventului....si ma indrept de maine cu pasi constanti spre level 123.....numai bine

13. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Buna ziua,
    Regret ca nu am contorizat eventul de la inceput, in fapt nici nu aveam de gand, am facut-o in urma discutiei cu un bun vecin asupra rentabilitatii folosirii SH-ului. Deci de cand am contorizat am obtinut:

-Banane aurii - 302.
    -SH - 256 Am folosit foarte mult SH pentru adaposturiile cu un timp de maturare mare si pentru ateliere. Astfel am reusit sa obtin cosurile sigur si garantat, dar si in timp util.
    -SC - 2455
    -Suzi - 1926
    -Turbo - 1055 Nu m-u pasionat prea mult.
    -GG - 9.096.120 - Nici dupa ei nu am alergat prea mult.
    M-au interesat foarte mult PE, am trecut un nivel, si punctele baha, pentru banane. Acadelele, ciocolata si bomboane, acolo, cat sa fie, ca pentru un copil in crestere.

Felicitari echipei farmerama pentru un event foarte reusit!

donnadmn, Ambra., EVE.violetta și alți 15 apreciază asta.
  14. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Felicitari BP inca odata ! un event minunat, totul la superlativ, bilantul meu la acest event este spectaculos de bun ,,, 11 milioane gg ,, 616 banane aurii din care 20 la avansarea a 4 niv in bahamarama de la niv 305 la niv 309 , puncte ferma 1 niv de la 101 la 102 ,,1900 suzie , 2100 turbo , 4200 scompost ,1600 shrana ,totul obtinut din cosuri productie proprie si cadouri de la vecini ( multumesc vecinilor ) a fost primul event la care NU am vrut sa particip din prea multa monotonie a eventurilor anterioare ,m-am redresat repede si m-am pus pe treaba si bine am facut !

SkumpikaNina, murat_anca, donnadmn și alți 19 apreciază asta.
  15. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Toata lumea se declara multumita,asa ca de ce sa nu o fac si eu ? A fost un eveniment de nota 10,am reusit sa obtin din cosulete cu aproximatie,urmatoarele : Vreo 15 mil PE,peste 20 mil PET,GG nu am stat sa calculez,oricum cateva mil,1000 SH,5.000 SC,2.000 suzy si turbo,cat si vreo 500 banane.Minunat ! Bravo B.P. ! :inlove:

SkumpikaNina, murat_anca, donnadmn și alți 13 apreciază asta.
  16. branzica80

branzica80 Avansat

event terminat.
    FELICITARI BP. alte cuvinte sunt de prisos

matusam, Ambra., EVE.violetta și alți 9 apreciază asta.
  17. ulpia_dacia

ulpia_dacia Scriitor activ

event terminat si la mine,fffoarte multumit.am inceput greu din lipsa de timp si de cupoane pt combina,dar vazind premiile am tras tare si de dimineata am inceput si eu sa culeg dulciuri.felicitari la toti!!!

donnadmn, Ambra., EVE.violetta și alți 10 apreciază asta.
  18. Chronos

Chronos Guest

Dragi fermieri,

Ne gasim si aici. Ca jucator, am beneficiat si eu de favorurile acestui eveniment, desi puteam strange mult mai multe cosulete, daca umpleam ferma cu totul de adaposturi, dar nu prea am avut timp.
    Deci cu alte cuvinte, a rasarit soarele de 3 suliti pe cer si pe strada Farmeramei. Insa fermierul intelept, isi face vara sanie si iarna Arca, precum Noe.

Felicitari noua tuturor ca ne-am bucurat mereu de joc si mai cu seama de acest eveniment, felicitari pentru copilandrii din noi, felicitari dezvoltatorilor pentru idee. Ce va urma? Vom vedea, ca doar ne facem Arca.

Inchidem aici evolutia, pana nu devine involutia, fiind incheiat evenimentul.

Toate cele bune!

-lacri-10, leczeg_laura, tcmxxl1975 și alți 14 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.