Feedback Regina carnavalului I

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 6 Feb 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 14 Feb 2018.
  1. Îmi place

64,6%
  2. Mi-e indiferent

2,2%
  3. Nu-mi place

33,2%
  1. pinok86

pinok86 Împărat forum

Final de event. Am 119 runde jucate. Pe total, a fost bine, tinand cont ca asteptarile noastre de la carnaval erau altele.
    Felicitari tuturor!

llyillyi, donnadmn, roliana57 și alți 7 apreciază asta.
  2. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

A mers foarte greu jocul in ultima jumatate de ora si, culmea, ploua cu cosulete. Nici vorba sa le pot termina pentru ca primeam si 2-3 la o aruncare (nu la fiecare aruncare). Am ramas numai cu patru cosulete si vreo 300 de monede necheltuite.
    Oricum, am reusit mai mult de 240 de runde, si sunt multumita de tot ce am castigat.:inlove::inlove:

llyillyi, donnadmn, -iulia1992- și alți 9 apreciază asta.
  3. blackspace77

blackspace77 Expert forum

249 runde jucate,sincer cu asteptari mari de la acest carnaval , dar cum la pomul laudat e bine sa nu te duci cu sacul:),cam asa am plecat noi sau cel putin asa am fost eu.!:). intradevar fata de carnavalul de anul trecut e dezamagitor,am incercat sa trec repede peste acest lucru inca de la inceput si sa l consider un event normal si sa trag linie la final lui.
    asadar ptr un event si la premiile care le am cumulat ma consider multumit,la ce mi ar folosi sa nu fiu xDe un joc care ne destinde totusi!

..in final am obtinut urmatoarele :45 banane aurii,750 creitari,548 SH,869 SC.

llyillyi, donnadmn, -iulia1992- și alți 8 apreciază asta.
  4. Carolll72

Carolll72 Veteran Forum

2203 runde jucate, per ansamblu produse mai putine ca anul trecut la plimbari mult mai multe cu cosul

llyillyi, -iulia1992-, mariuta48 și alți 5 apreciază asta.
  5. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

56 runde jucate....chiar nu mi-a placut, si nu ma bucuram deloc cand primeam cosulet ; nu vroiam sa le las in magazie dar nici nu ma incanta cum piratul arunca cadourile....

llyillyi, donnadmn, pisitani și alți 4 apreciază asta.
  6. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Neah... ma multumesc cu 104 plimbari cu cosuletul
    N-am vrut sa plantez fiindca aveam nevoie de Sc ca sa fie gata la timp si am considerat ca nu merita :)

llyillyi, donnadmn, roliana57 şi o altă persoană apreciază asta.