Feedback Regina carnavalului I

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 6 Feb 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 14 Feb 2018.
  1. Îmi place

64,6%
  2. Mi-e indiferent

2,2%
  3. Nu-mi place

33,2%
  1. bmia_maria

bmia_maria Scriitor activ

Nu cred ca e prea motivant nici shopul ..daca nu prinzi multe monezi stea ...ramai doar cu privitul .Iar premiile cam comune , nici un adapost , nici un copac rar .

llyillyi, linadina, gabone02 și alți 10 apreciază asta.
  2. azor67

azor67 Scriitor în devenire

Deocamdata ma abtin de la vot.Intai sa vedem cum se prezinta eventul si dupa aceea votam si comentam.

linadina, gabone02, dadan și alți 6 apreciază asta.
  3. pisitani

pisitani Ambasador forum

Cu 36 de cosulete castigi linia completa....nu iti trebuiesc monezile stea pentru linie, doar pentru a-ti cumpara diferite premii si itemele in dublu.

linadina, iarina56, marcela_f69 și alți 10 apreciază asta.
  4. leczeg_laura

leczeg_laura Mogul forum

Buna dimineata !
    Hop si eu cu o parere legata de acest event :)
    Dezamagitor pentru mine si de aceea votul meu este unul negativ...si pentru prima data am sa spun pas acestui event.
    Si am sa spun de ce,facand o comparatie intre Carnaval 2017 si Carnaval 2018.Nu am sa mai repet eu legat de monedele stea si shop ,pentru ca a punctat foarte bine matusam .Eu fac o diferenta strict la drop ,mai exact la cosulete. Daca anul trecut ( indiferent daca am facut dopul sau l-am cumparat)...aveam in jur de 900 cosulete,asta insemna 900 de mini-joculete.Anul acesta cu acelasi drop,avem doar 36 de mini-joculete. Si am sa dau un exemplu doar la super hrana...cu o medie de 2 sh /joculet,ajungeam sa adun 1800 sh din 900 joculete. Din 36 oare am sa adun atat? Din punctul meu de vedere este imposibil. Plus ca acum pentru a face acele cosulete florale avem nevoie si de planta de event,asta insemnand sa facem plante de event non-stop. Anul trecut in 3 zile terminai planta de event,adica cele 4 misiuni si apoi te interesa doar dopul ( plus ca aveai varianta de a face dropul sau a cumpara dopul) .Si nu doar atat,daca iti doresti sa produci si acele parfumuri de lux pentru eventul de reproducere,ai nevoie de aceasi planta de event.Iar ca o paranteza,am sa spun pas si un vot negativ si eventului de reproducere ( desi sunt fan reprodus :D )...cerinte prea mari (din punctul meu de vedere)...asa ca prefer sa reproduc si sa vand decat sa livrez.
    Urez bafta tuturor celor care vor face acest event :)
    O zi superba tuturor !

linadina, iarina56, marcela_f69 și alți 27 apreciază asta.
  5. aristocat

aristocat Scriitor în devenire

Multumesc! :)

marcela_f69, gabone02, dadan și alți 5 apreciază asta.
  6. florida1010

florida1010 Avansat

Sa inceapa CARNAVALUL!
    Daca va fi mai complicat sau mai simplu vom vedea. Sigur vom aduna in cosulete banane si superhrana.
    Am votat pro.

gabone02, dadan, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  7. t_ina_e

t_ina_e General forum

Distractia depinde de drop si de cate plante o sa recoltam.
    Repet pentru minim 36 runde de joc, ne trebuie 36 Coșuri florale cu bomboane ( 900 Coșuleț de bomboane - drop si 9000 trandafiri romantici). Acesta este minimul pentru a obtine Linia de Vrej Regina carnavalului!
    Daca vom fi obligati sa facem artificii pentru a obtine un drop mai bun, s-a dus distractia!

robert-adila, llyillyi, iarina56 și alți 13 apreciază asta.
  8. tchupy

tchupy Analist forum

Sa zicem ca "tanti regina" si-a revenit la "normal". Parerea mea de acum vreo doi-trei ani de la primul event carnaval era ca: "este un event anormal", adica recompensele erau supradimensionate fata de cerintele cerute. Imi place eventul.

marcela_f69, t_ina_e, gabone02 și alți 5 apreciază asta.
  9. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Laura, hop si eu sa te contrazic.:D:D

Secretul la acest carnaval va fi cosuletul floral pe care il arunca din carul alegoric.
    Depinde cat de des va fi aruncat, hai sa asteptam si sa vedem. Eu cred ca vom avea abundenta din primul moment, cu cosuletul floral primit cadou la inceput.
    Imi place eventul, si cred ca vom iesi beneficiati cu totii, de aceea linia nu este cine stie ce.

P:S: Laura, pun pariu ca faci eventul.:inlove::inlove::inlove:

Modificat ultima dată: 7 Feb 2018
  10. leczeg_laura

leczeg_laura Mogul forum

Esti minunata :D ...da,sincer mi-a scapat acest "micut" aspect ( nu port inca ochelari 8) )
    Si am mai descoperit si acel drop care il primim la eventul de reproducere,nu doar din reprodus ...deci,nu fac pariu cu tine :D:inlove:

kiri2270, linadina, dydyana97 și alți 11 apreciază asta.
  11. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

si eu iti multumesc, Elena, ai punctat bine si acest mic si important detaliu :);)
    la cat mai multe cosulete va doresc!:p

robert-adila, dydyana97, -elf2011- și alți 11 apreciază asta.
  12. BigJohn

BigJohn Junior Expert

eventul a inceput dar eu nu am primit cosul floral cu bomboane promis fiecarui jucator la logare......:( mai are cineva problema asta ?

t_ina_e, gabone02, dadan și alți 5 apreciază asta.
  13. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Toată lumea. Vor fi creditate cu puțină întârziere.

robert-adila, t_ina_e, gabone02 și alți 10 apreciază asta.
  14. BigJohn

BigJohn Junior Expert

multumesc

gabone02, marcela_f69, dadan și alți 3 apreciază asta.
  15. deea4u

deea4u Analist forum

Incep acest event cu 415 cosulete. :)

16. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

255 cosulete

robert-adila, t_ina_e, gabone02 și alți 9 apreciază asta.
  17. 196 cosulete...

robert-adila, t_ina_e, gabone02 și alți 7 apreciază asta.
  18. aristocat

aristocat Scriitor în devenire

Eu incep cu 197 de cosulete!

robert-adila, t_ina_e, gabone02 și alți 6 apreciază asta.
  19. denisa1969

denisa1969 Pretendent

Incep cu 160 de cosulete.
    Spor!

robert-adila, t_ina_e, gabone02 și alți 10 apreciază asta.
  20. cerbul

cerbul Locuitor permanent

Eu incep cu 338 de cosulete!

robert-adila, t_ina_e, gabone02 și alți 11 apreciază asta.