Feedback Regina carnavalului I

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Feb 6, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Feb 14, 2018.
  1. Îmi place

64.6%
  2. Mi-e indiferent

2.2%
  3. Nu-mi place

33.2%
  1. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Timpul se modifica in functie de bonusurile aplicate. Gasesti informatii in temele de discutii mai vechi, din arhiva.

2. miracol31

miracol31 Profesionist forum

Incep cu 198 cosuri,mult succes tuturor

3. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

buna , eu incep cu 552 cosulete , 101 medalii argint , 103 aur , 130 bronz ,spor la munca tuturor si premii cat mai mari si mai multe !

4. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Mie mi-a fost creditat cosuletul cadou,l-am jucat si am mai luat inca 3 pe linga altele. Votez: imi place !

5. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am 173 drop pentru inceput. Bafta!

6. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Am avut dreptate, secretul era printre randuri, in ritmul asta nu trebuie sa mai facem planteee.:D:D:D

7. amy46

amy46 Maniac forum

am inceput cu 378 cosulete,iar la plante....in seara asta sunt gata cele 9000 necesare pt vrej,apoi joc fara stres...

multa bafta tuturor si cat mai multe premii..:inlove:

8. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

am jucat si eu cosuletul gratuit si pina sa ma dezmeticesc,s-a blocat si cosuletul sis-a terminat si timpul....am luat citeva acadele,ciocolati(care nu stiu ce se face cu ele),12 medalii si bomboane...mai joc 5 cosulete ptr ca am inceput plantatul si daca merge in ritmul asta,ma las pagubasa...

9. -elenaion49-

Fii atenta, ca nu se blocheaza cosuletul decat daca iesi cu mouse-ul din raza jocului

10. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

regina carnavalului a fost darnica si, pe langa cosulete, gologani, dulcegarii ...am primit 2 din cele 3 item uri necesare pentru vrej...:p
    hmmm, cred ca incepe sa mi placa iar carnavalul... totul e legat de ritmul potrivit pentru samba...:music:

Last edited: Feb 7, 2018
  11. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

multumesc ptr sfat...mai incerc de 5 ori,nu am luat mare brinza....sper sa nu trag concluzia ca a fost mult zgomot ptr nimic ptr ca prea am asteptat carnavalul asta....vom vedea...timpul e scurt 13 sec..si am inteles ca inainte era 25 sec,o mare diferenta...ma rog...succes la cadouri.

12. dadan

dadan Oracol omniscient

196 de cosulete.Abia astept sa plimb cosul la carnaval :D:D:D:D:D

13. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Din cosul de proba s-au facut 4, adica trebuie sa fim atenti ca de data asta ne dau si cosuri. Frumos! Am castigat si eu un item, vreo 100 mii de PE si vreo 100 mii gg, 110 monede stea, ceva sh, sc si compost suzi si desigur dulciuri, multe dulciuri... Sper sa nu fie numai norocul incepatorului.:DAm si votat "imi place". Spor la joc si joaca!
    Am inceput cu 360 cosulete.

Last edited: Feb 7, 2018
  14. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Zau ca ai un noroc , te invidiez pt asta :*
    Eu din cosuletul primit am strans doar monede stea si 6 creitari, n-am avut noroc la alte cosulete, dar ii dau inainte

15. deea4u

deea4u Analist forum

Planta de event nu poate fi cultivata si pe terenurile tropicale?

16. Pr0meTheus

Pr0meTheus Conte forum

Nu, doar pe cele continentale

17. -elenaion49-

Eu cred ca timpul s-a schimbat datorita faptului ca ne da posibilitatea sa castigam cosuletele florale, si sa nu ne mai preocupam cu plantele. Depinde de dexteritatea fiacaruia de a prinde cosuletul.;)

18. roliana57

roliana57 Legendă vie

La mine nu s-a blocat...dar nu ma incurajeaza...dupa ce am citit ce au castigati altii

19. ca_zaza

ca_zaza Pretendent

Am jucat vreo 10 cosulete. Distractia e mare, nu prea apuci sa vezi ce pica, 'mitraliaza' regina cadourile intr-un ritm incredibil >:(:D
    Dar e amuzant. Cadourile insa sunt mai slabute raportand la event-urile trecute, si ma refer la sh,sc, banane, ...

20. gabone02

gabone02 Avansat

Felicitari, eu am jucat 18 tichete de petrecere si 30 normale, unde cel mai mare castig a fost 10 SH!!!
    Nici macar nu am avut sansa sa vad acel +1 bonus recolta.
    In alta ordine de idei, un super event asteptat de noi toti cu entuziasm, cu speranta unor castiguri cel putin la fel de frumoase si numeroase ca cel din anii anteriori. Interesanta idea unei singure plante pentru ambele eventuri.
    Multumim BP
    Incep cu 210 cosuri.
    Am luat prima linie de vrej si astept BB