Feedback Regina carnavalului I

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Feb 6, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Feb 14, 2018.
  1. Îmi place

64.6%
  2. Mi-e indiferent

2.2%
  3. Nu-mi place

33.2%
  1. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

rand de vrej activat ,din 36 de runde jucate cam slabute premii ,,nu mai e carnavalul ce a fost odata ! dar jucam mai departe in atatea zile tot se strang ceva premii !

2. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Hai sa ma laud si eu. Am jucat trei cosulete dar am primit doar un cosulet de la regina....si cam atat...cineva postase ca vor curge cosuletele florale aruncate de regina, ca nu vom mai avea nevoie nici de planteee....hmmmm oare ce concluzie sa trag...?;)

3. TyxmSorkhdar

TyxmSorkhdar Începător forum

Din doua incercari nici eu nu am primit cos floral...sa vedem dupa miezul noptii la urmatoarea vizita la parada. Mi se pare greu sa aduni...hehe...aici e randomul adevarat!

4. deea4u

deea4u Analist forum

din 6 incercari am primit 4 cosulete :D

5. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Saraca recolta de data asta...
    12 runde jucate pana in acest moment.

6. cp58

cp58 General forum

Un pic dezamagitâ: carnavalul nu mai este ce a fost.... dar totusi un pic de distractie nu strica. Culegem daruri pana la sfarsitul carnavalului. Pana acum 22 de runde jucate

7. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

He, he, fiecare cu norocul lui! "Cineva"-ul acela este optimist, si se asteapta la ce este mai bun si mai frumos.
    Poate de aceea norocul este de partea lui mai mereu.;)

8. amy46

amy46 Maniac forum

Pot merge linistita la somn:)...linie de vrej activata,de maine nu mai este asa stres mare,sper sa iau cat mai multe premii...multa bafta sa aveti..:inlove:

9. Antonia20002

Antonia20002 Novice forum

Din 8 coșulețe jucate până acum am obținut 5 coșulețe de la regina,154 monede stea, 50 creițari, 3 banane aurite, Sh s.a. Am avut mare noroc cu un bonus de 100% recoltă.
    Am votat desigur: Îmi place!

10. My_sweet_nest

My_sweet_nest Scriitor în devenire

Un cosulet floral primit cadou la logare, inca sapte facute la moara... rezultat: 16 runde jucate, cu cadouri frumoase - 8 cosulete florale, doua din item-urile de vrej (deci 488 de monede stea economisite), peste 200 de monezi stea si peste 30 de creitari prinsi din zbor. Nu m-am mai uitat cate SH, SC sau alte chestii am prins, desi conteaza fiecare dar primit. Acum rontai din bomboanele stranse la parada. Fericire maxima! :p

11. Claudia

Claudia Duce forum

Dupa inmultirea semintelor, am avut timp doar de o recolta normala, cu apa si ingrasamant, asa ca am produs 7 cosulete la moara. Cu 3 cosulete prinse si cu cel gratuit, am 11 runde, 184 de monede, un pic de SH, cativa creitari, Turbo si SC si vreo 2 banane.
    Bine, e o evolutie normala, fara bonusuri sau SC mai mult decat pentru inmultirea plantelor.

Nu imi plac deloc modificarile la Carnaval, pentru ma tot gandesc la editiile trecute, ce bogatie, ce generozitate...si ce bucurie...Acum rezultatul o fi el tot aleatoriu, dar e haotica modalitatea de obtinere a recompenselor. Nici nu se vede clar dupa ce alergi. In editiile trecute aveai timp sa te hotarasti pana picau recompensele ce anume preferi. Acum stai dupa plante de 6 ore, aduni drop, produci cosulete si in 10 secunde sunt aruncate vraiste si de-a valma bomboane printre care mai pica rapid si altceva. Sincer, nici nu stiu cum am prins cele 3 cosulete, ca nu le-am vazut in picaj :). O sa mai stau sa produc cosulete pana termin sa iau vrejul si ce ma intereseaza de la Diverse. Editia asta e o dezamagire, din punctul meu de vedere.

Spor tuturor si o noapte linistita!

12. rubarbu

rubarbu Scriitor în devenire

Nu uita ca poti face zoom imaginii din meniul browserului.

13. yocoama

yocoama General forum

In comparatie cu eventul trecut cel de acum este extrem de slab,ca sa nu mai vorbim ce premii mici si nesemnifictive
    gasim la Diverse.
    Eu deobicei nu sunt carcotasa dar eventul asta mi-a,< pus capac>:cry:xDxD

14. t_ina_e

t_ina_e General forum

Inchei seara cu 345 cosulete si 2394 plante de event. nu am obosit moara cu nimic si nu m-am intalnit cu Regina carnavalului.
    Poate maine seara, dar nu este sigur ca nu-mi mai place carnavalul ei. sunt suparata pe ea.:p
    Am pus garoafe si ghimbir salbatec si sunt tare curioasa ce voi primi ca drop! Apoi decid cat de des ma intalnesc cu ea!
    Conteaza si ce-mi ofera Regina la primele intalniri, nu vreau sa mai am intalniri din dragoste. Am devenit materialista!xD

15. gabone02

gabone02 Avansat

Supriza, cu ajutorul celor 5 bilete de la cadouri zilnice +5 bilete de la eventul Calendar, azi dimineata am tras la roata, bonusul +1 recola valabil 6h, deci un castig de aprox. 3500 plante x2.
    Regina a fost si ea darnica, pe langa creitari, SH, banane cred ca in jur 6, am primit si 9 cosuri cu ajutorul carora am ajuns la 25 de runde.

16. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

si eu procedez la fel, metoda e buna si da medalii utile pentru iepuras...:)
    daca va aduceti aminte de copilare (ca tot jucam Framerama!), e un fel de <ceata lui Pitigoi, dai intr unul, tipa doi>...:music::p
    asadar, participi la carnaval si dai gata vrejurile de la iepuras...;)

17. stefania_adela

stefania_adela Începător forum

Buna dimineata, cred ca a fost o defectiune am prins dulciurile, creitari, SH si altele dar nu mi-au revenit. Imi poate spune cineva daca a patit la fel.
    Multumesc o zi buna!

18. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Daca nu apar dupa un refresh, efectueaza o curatare de browser si o relogare. Daca ai prins premiile, sigur le vei gasi in inventar.

19. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Pana acum am 414 cosulete, plantele acum sunt puse la inmultit doar cu apa ca atat imi permit :). Din 2 cosulete (unul primit si unul prins) am luat PE si PET, 2 SCS, 28 monede stea si 2 creitari cred... La mine marea problema e ca nu prea vad ce arunca regina, vad doar bomboane cu nemiluita si la sfarsit cosul e aproape gol... Dar mergem mai departe, cat se poate xD.

20. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Cu ajutorul cosuletelor primite de la regina am ajuns la runda 32.