Feedback Regina carnavalului II

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 28 Feb 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 5 Mar 2019.
  1. Îmi place

93,1%
  2. Mi-e indiferent

1,1%
  3. Nu-mi place

5,8%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Regina carnavalului II. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

ioanagirl94, mara62, -katnik- și alți 11 apreciază asta.
  2. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Eventul arata tare bine,recompensele sunt super,dar de unde facem rost de atatea monede stea sa putem lua macar o parte din recompense?
    Cele 5 monede stea pe care le vom primi la sfarsitul fiecarui joculet imi par putine..
    Vot pozitiv,bineinteles.

ioanagirl94, donnadmn, mara62 și alți 13 apreciază asta.
  3. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Frumos tip de event, de obicei are majoritatea voturilor pozitive, dar oare de ce tocmai aceste eventuri plăcute tin asa de putin? ( am folosit pluralul pentru ca m-am referit si la D&C)

ioanagirl94, tcmxxl1975, gaboneza61 și alți 17 apreciază asta.
  4. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Greșit, pot fi 0, sau 5 sau mai multe, după noroc și îndemânare.

ioanagirl94, tcmxxl1975, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  5. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Asa da.Am crezut ca vor fi doar 5 monede/joculet.
    Multumesc pentru raspuns,k0.

ioanagirl94, tcmxxl1975, mara62 și alți 11 apreciază asta.
  6. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Am votat pozitiv de la inceput din cauza misiunii complementare care ne ajuta mult cu acele cosuri florale.

ioanagirl94, tcmxxl1975, donnadmn și alți 14 apreciază asta.
  7. jagarella

jagarella Supervizor forum

Da, cu 12000 de plante la misiune se fac 59 de cosuri si deci se ia linia, fara misiune linia ar fi necesitat 25000 de plante, FB. SPOR

ioanagirl94, tcmxxl1975, donnadmn și alți 16 apreciază asta.
  8. Criselt

Criselt Legendă vie

Evident, vot pozitiv, evident ca voi incepe cu misiunea. ;) Bafta tuturor la "prins" recompense!

ioanagirl94, tcmxxl1975, donnadmn și alți 18 apreciază asta.
  9. gabigrandes

gabigrandes De-al casei

Buna ziua,vot pozitiv pt. acest event.Multumim pentru misiunea complementara.Spor la cosulete.

ioanagirl94, donnadmn, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  10. yocoama

yocoama General forum

Imi place eventul,spor sa avem!

ioanagirl94, donnadmn, mariuta48 și alți 16 apreciază asta.
  11. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Mie imi ies 65 la numaratoare...

ioanagirl94, georg2503, mara62 și alți 11 apreciază asta.
  12. dadan

dadan Oracol omniscient

Vot pozitiv!Un event asteptat de toata lumea!Pacat ca nu putem pune planta de event pe toate terenurile si sa anulam celalalt eventxD

ioanagirl94, donnadmn, mariuta48 și alți 19 apreciază asta.
  13. mimi***

mimi*** Împărat forum

Vot pozitiv si de la mine....un event frumos si mult astepat.....bafta la cat mai multe cosulete...

ioanagirl94, donnadmn, mariuta48 și alți 16 apreciază asta.
  14. marianvaly6767

marianvaly6767 Mogul forum

Event asteptat cu drag.Premii pe masura si un pic de munca, avand in considerare alte eventuri trecute mult mai grele.Un vot pozitiv indiferent de situatie.

ioanagirl94, dadan, -iulia1992- și alți 11 apreciază asta.
  15. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Vot pozitiv si din partea mea.Este cel mai asteptat event de catre toti fermierii, asa ca merita sa ne punem alarma si noaptea. Terenurile sunt in asteptarea orei de start. Multa bafta!

ioanagirl94, donnadmn, dadan și alți 12 apreciază asta.
  16. azor67

azor67 Scriitor în devenire

HIP -HIP -URA.In sfarsi un event asteptat.Un vot de ,,,,imi place''.

17. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Nu-mi place acest event ptr ca m-a dezamagit la ultima editie cu premii nesemnificative,mai mult PE am cistigat...Il voi face dar doar asa din obisnuinta..

ioanagirl94, donnadmn, dadan și alți 15 apreciază asta.
  18. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Eventul ma intereseaza. inclin sa votez pozitiv. Din experientele trecute, am un stres legat de suprapunerea tipurilor de drop. Sper sa nu se confirme. Misiunea de data asta pare ajutatoare si nu incurcatoare. Pacat de disparitia lazilor dintre premii, erau cele mai vinate la eventul trecut. Bafta tuturor, si martisoare fetelor.

19. jagarella

Marele avantaj al eventurilor suprapuse este ca utilizam combina la maxim adica pe toate terenurile nu numai in ferma normala sau insula. Din acest motiv am ales sa le fac pe amandoua, altfel il faceam doar pe jumatate pe celalalt. SPOR

20. jagarella

Atentie mie nu mi-a iesit drop !!!!. Este o problema generala?, am avut goji

paulici_01, roliana57, ioanagirl94 și alți 12 apreciază asta.