Feedback Regina carnavalului II

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Feb 28, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Mar 5, 2019.
  1. Îmi place

93.1%
  2. Mi-e indiferent

1.1%
  3. Nu-mi place

5.8%
  1. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

19 runde jucate...305 monezi stea. Cam la fiecare cos jucat cam peste 1,2 mil PE primite, asa ca nu mai plang dupa pachetele de avansare ratate :pxDxDxD

2. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

8 runde 110 monede cred ca am ratat cateva

3. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Eu am doar 4 runde și 105 monede, cred că n-o să termin mare lucru din el, am pierdut ceva recolte că, na, alte treburi mai importante. :) Spor tuturor!
    Da, cel mai probabil ai ratat monedele pe care le-a aruncat regina! :D E destul de darnică, zic eu.

4. Claudia

Claudia Duce forum

8 runde - 180 de monede stea. Am avut intre 10 si 35 de monede stea la o runda, numarul monedelor e variabil la fiecare incercare. De regula, cand sunt aruncate putine monede sunt mai multe din celelalte premii valoroase, asa ca nu e chiar o pierdere. Am noroc cu Cadoul lui Jack, fiindca Roata nu e deloc cooperanta zilele astea.

Ma bucur ca s-a intors Regina titulara, cea de la inceput, cu generozitatea ei formidabila care a facut din Carnaval cel mai apreciat event. Si Ziua Recoltei e un event deosebit, dar raman cam multi jucatori dezamagiti...pe cand la acesta toata lumea primeste ceva bun in traista - ma rog, in cosulet :). O sa particip la event pana la final, normal.

Succes tuturor!

5. yocoama

yocoama General forum

Nici la mine roata nu a fost prietenoasa,iar de la regina am strans 145 monede din 8 runde:D.
    Spor la joc ;)

Last edited: Mar 1, 2019
  6. blackspace77

blackspace77 Expert forum

68 de runde jucate,linii de vrej activate,premiile sunt super.!!.deci un event deosebit!!..sa aveti spor la cosuri si la prinderea premiilor!;)

Last edited: Mar 2, 2019
  7. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

monedele sar cam greu de la regina ... dar și când sar nu le ratez ...

8. al3x321

al3x321 Începător forum

buna voi cum ati procedat la acest evant ? Ati donat florile la misiune mai intai , cum este mai avantajos? Ma ajuta si pe mine cineva va rog frumos. Multumesc anticipat

9. pinok86

pinok86 Împărat forum

Eu fac mai intai misiunea de la cooperativa, unde obtin 65 de cosulete florale - daca nu am gresit la calculat. Deci, avem prima linie de vrej asigurata, si cred ca putem obtine de la joculete si monedele stea pentru a doua linie de vrej, din ceea ce am citit la prietenii nostri, mai sus.
    Dar pana la urma tu iti stabilesti ce iti doresti sa obtii de la acest event si iti stabilesti strategia de joc. Bafta!

10. laromareda121

laromareda121 Novice forum

multumesc!

11. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Am și eu 20 de runde jucate și 405 monede. Chiar e darnică Regina, am avut o rundă în care am luat și 50 de monede! :) Nu mai zic de PE-uri de ordinul sutelor de mii și milioanelor. Spor tuturor!
    PS. Cum am putut să uit de misiunea de la Cooperativă? :D Noroc că am citit comentariile de mai sus!

12. jagarella

jagarella Supervizor forum

Joaca prima data misiunea, este mai avantajos si pentru obtinerea cosurilor florale si apoi mai are si alte premii. Pe urma daca mai ai cu ce, macini la moara cosuletele

13. amy46

amy46 Maniac forum

am activat ambele linii de vrej si am cumparat si cate ceva de la shop...multa bafta tuturor..

Last edited: Mar 2, 2019
  14. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

doar 21 runde jucate si 345 monede. Monedele le-as folosi la diverse . Mult spor sa aveti!

15. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

;) fain event, regina super - generoasa, ca odinioara...deja lucrez pe plus...;):psper ca nu o deochem, nu i asa?

16. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Am luat ambele linii de vrej(una o activez maine dimineata) si continui. Succes tuturor!
    [​IMG][​IMG]

17. deea4u

deea4u Analist forum

18. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

35 de monede am luat maxim la un mini joculet.
    Dar am reusit sa activez ambele linii de vrej.
    E eventul care imi place cel mai mult dintre toate :)

19. yocoama

yocoama General forum

Am luat linia de vrej si multe lucruri de care aveam nevoie de la shop,mai sunt multe de luat asa ca voi munci pentru asta pana in ultima clipa a eventului.
    Sunt placut impresionata de acest event si de premiile primite.:D
    Inainte sa inceapa eventul nu eram incantata gandindu-ma la precedentul event, dar cand a inceput mi-am schimbat parerea.
    Traiasca regina carnavalului!;)

20. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Buna dimineata ! Am ambele linii de vrej activate,la misiune am facut dor primele misiuni (pina acum ),deocamdata nu am luat nimic de la shop ,mai am doar 135 de stelute si astept sa string mai multe. Bafta tuturor ! Felicitari dezvoltatorului !