Feedback Regina carnavalului II

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Feb 28, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Mar 5, 2019.
  1. Îmi place

93.1%
  2. Mi-e indiferent

1.1%
  3. Nu-mi place

5.8%
  1. mara62

mara62 Supervizor forum

Am activat linile de vrej, mai am 2 sarcini de finalizat la misiune. Sa avem spor !

2. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

Cele 2 linii activate am mai ramas cu 250 de monede sa vedem ce se mai strange pana la sfarsit si mergem la cumpartaturi

3. traian1971

traian1971 Comisar forum

acum am inceput si eu eventul:music:

4. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Am și eu 59 de runde jucate, 20 de coșulețe în așteptare. Am luat amândouă linii de vrej, am luat itemii aferenți celei de-a doua linii, lada de bonusuri și 5 tichete de petrecere (tot încerc să prind un bonus de recoltă la Roată). :) Chiar a fost un event drăguț, așteptat, care ne-a umplut de PE, PET.
    Mult spor, ai timp să-l termini! :p

5. cp58

cp58 General forum

73 de runde jucate, misiunea de la cooperativa incheiata, ambele linii activate. De la shop (diverse) nu am luat nimic. Succes tuturor!

6. georg2503

georg2503 Cunoscător forum

61 jucate = 1010 monede stea
    Am activat ambele linii de vrej
    Mai am de terminat 4 sarcini din misiunea la cooperativa (imi mai trebuie niste drop), apoi voi incepe sa macin la moara pt alte cosulete.
    Acum mai am 160 de monede stea, astept sa vad ce mai prind si apoi merg la cumparaturi. Vizez arborii si adaposturile minune, poate imi ies cele ce imi mai lipsesc.
    Cat despre regina si carul ei alegoric...ea e draguta, dar mie - invariabil - mi s-au blocat joculetele intre jumatate si trei sferturi pe traseul carului. Asa ca am ratat o groaza de chestii (probabil e de vina internetul sau laptop-ul meu). Ma bucur de toate premiile: PE/PET, banane, stelute, creitari. Continui pana in ultimul moment!
    Spor tuturor la joc!

7. yocoama

yocoama General forum

74runde jucate,spor sa avem!

8. malagambafane

malagambafane Legendă vie

66 de runde jucate ,bafta tuturor !

9. Criselt

Criselt Legendă vie

dupa 60 de runde jucate am activat ambele linii de vrej si mai am 2787 trandafiri si 4 cosulete! :cry: la noapte musai plantez pentru drop!

10. deea4u

deea4u Analist forum

E foarte darnica regina..:music::music::music::inlove::inlove:

11. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

76 de runde jucate -> 1.480 de monede stea

12. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

79 runde jucate;am activat liniile de vrej;am luat de la magazin tichetele de petrecere(care nu m-au avantajat cu vreun bonus recolta),cupoanele de combina...mai fac cit sa iau lada de bonusuri si ceva SC Suzi si ma opresc...arborii minune si adaposturile minune nu ma intereseaza.Regina a fost darnica dar la PE si PET,fapt ptr care pastrez votul "nu-mi place" intrucit nu este obiectivul meu sa ajung repede la un nivel foarte mare...in rest,a mai picat cite 1 buc SH,1 buc SC,1 craitar.Succes tuturor sa-si atinga obiectivele dorite.

13. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

71 de runde jucate.Am activat liniile de vrej,am facut vreo 7 nivele si vreau sa iau toti pomii si daca e posibil si adaposturile.
    Sunt mai mult decat multumita de acest event :)
    Daca ar fi cat mai des,nu m-as supara.

14. jupanu89

jupanu89 Începător forum

Acesta e eventul meu preferat:D

15. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am 60 runde jucate, am activat ambele randuri de vrej. Mai am acum 16 cosulete florale, sa vedem ce se mai aduna pana diseara, cand le voi juca.
    Bafta pe ultima suta de metri!

16. Claricel

Claricel Scriitor în devenire

pt liniile de vrej trebuie sa cumparam de la shop itemuri sau se acorda automat..? scuze pt intrebare poate imi raspunde si mie cine au activat liniile ,eu acum incep sa joc cosuletele ,ms mult

17. lucile71

lucile71 Mare-maestru forum

ptr una dintre linii le primesti si ptr cealalta va trebui sa le iei tu de la shop

18. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna! Sunt 2 linii de vrej. Una itemii+linia in stanga cum ajungem la nr. de runde jucate si cea de-a doua+itemii o luam de la shop(recompense principale) cu monedele obtinute.

19. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Cu parere de rau, am modificat votul in negativ.Data viitoare regina sa treaca cu barcuta pe la service, prea des se intepeneste cosuletul. Si de fapt eventul imi place foarte mult, datorita misiunii am ambele linii de vrej active. Dar doar asa imi pot exprima frustrarea cind ratezi chestii dorite din motive de hibe in joc.

PS: Am modificat votul (din nou) de data asta in pozitiv. Chiar daca am avut ghinion de citeva ori sa nimeresc serverele supraincarcate, pacat de efortul dezvoltatorilor.
    De fapt, asa cum am spus si mai sus, jocul imi place, am jucat in total 86 runde, puteam mai mult daca nu ma opream din cultivat, mai aveam cosulete pentru 8 ture. Una peste alta, fiecare a luat ceea ce a dorit.

Last edited: Mar 5, 2019
  20. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

De fapt ar trebui să chemi medicul pentru browser sau conexiune sau întreg sistemul, jocul nu are hibe ;)