Feedback Regina carnavalului II

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Feb 28, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Mar 5, 2019.
  1. Îmi place

93.1%
  2. Mi-e indiferent

1.1%
  3. Nu-mi place

5.8%
  1. -laurici-

-laurici- Junior Expert

Event frumos cu multe premii de care ma bucur in continuare, pana la final.
    Multumesc echipei care, printre multele si stresantele eventuri mai strecoara si un carnaval de care sa ne bucuram cu totii!

2. gabigrandes

gabigrandes De-al casei

Muilumiri reginei ,darnica ca deobicei.

3. .elena76.

.elena76. Novice forum

Acum aproximativ o lună am revenit la fermă după o absență de cca 2ani.Acesta este primul event pe care am reușit sa îl finalizez plus runde jucate în plus. Sunt foarte mulțumită pentru toate premiile câștigate.Spor celor ce mai au!

4. mimi***

mimi*** Împărat forum

Am activat ambele randuri de vrej,acum dau fuguta la shop la cumparaturi,cu mine a fost foarte darnica regina .....un event minunat ...
    Bafta tuturor....si multumiri echipei pentru carnaval....

5. pisitani

pisitani Ambasador forum

Felicitari tuturor . Acest event ,da este foarte asteptat de multi. Un event cu premii minunate, din pacate eu a trebuit sa spun pass la acest event ...nu se pot da cosurile pe telefon :cry::cry::cry:

6. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Event terminat de sambata dimineata-foarte darnica regina de aceasta data. Multumim dezvoltatorilor pentru premiile acordate la acest event care a fost destul de usor!

7. h_ana28

h_ana28 Junior Expert

Multumim mult pentru acest event .Cred ca este eventul cel mai iubit si placut de catre toti fermierii ,

8. Criselt

Criselt Legendă vie

Cu 92 runde jucate, pun punct si acestui event. (Vorba lui Pisitani, de pe telefon nu se pot culege cadourile… :p). Mi-am luat de la shop SH si +2 plante sinistre). Bafta celor care mai viziteaza Regina!

9. tchupy

tchupy Analist forum

Din pacate este prea tarziu acuma, in browserul Puffin daca dai de doua ori repede pe cos si tii degetul apasat poti plimba cosul dupa cadouri. Este foarte adevarat ca este mult mai complicat sa "vanezi" exact ceea ce iti trebuie. Pt. ajutor poti seta sa vezi cursorul ca la mouse pe telefon.

10. Criselt

Criselt Legendă vie

Multumesc mult, e bine de stiut pentru viitor!

11. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Dupa 111 runde jucate si 2.215 monede stranse si cheltuite, spun STOP event-ului!

Last edited: Mar 5, 2019
  12. lentzica_blue

lentzica_blue Pretendent

Buna ziua fermieri,dupa 85 runde jucate,liniile de vrej activate,ma declar multumita de cadouri si ii multumesc reginei carnavalului si BP!Spor celor mai insistenti!

13. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Buna ziua ! Dupa 92 de runde jucate pun stop eventului,am luat SH,SC si stelute de la shop.

14. olgapetcu

olgapetcu Novice forum

Cel mai frumos event !!!!!!!! Si foarte darnic !!! Asa sa tot fie, pt ca event-urile cu mini-joculete, in care ,,cadourile,, tin de indemanare sau noroc, nu-mi plac si nu le fac.
    Multumesc Farmerama !!!!!!!!

15. yocoama

yocoama General forum

109 runde jucate si premii multe de la shop,a fost super!

16. blackspace77

blackspace77 Expert forum

205 runde,3500 stelute de event,cateva sute de banane aurii,SH,SC a fost bine ,clar!..cat ai fi de carcotas nu poti fi nemultumit de un asemenea event!..un event de 5 ***** d.p.m.d.v!..sa avem o zi buna !;)

17. georg2503

georg2503 Cunoscător forum

97 runde (nu am avut prea mult timp sa ma ocup)=1580 monede stea
    Am luat liniile de vrej+itemele aferente. Am mai luat arborii minune si adaposturile, cate 2-3 din fiecare, cat m-a tinut punga ;)
    Ce a fost interesant a fost ca am jucat ultimele 10 cosuri florale cu jumatate de ora inainte de sfarsitul eventului si...cred ca regina a ramas fara monede, a fost taaare zgarcita, arunca orice altceva...dar, bune si bananele si punctele de experienta.
    Ne bucuram de asemenea jocuri! Multumim!

18. stoiantudorel

stoiantudorel Comandant forum

275 de runde,recuperat pe pierdute din cosuri din cauza numarului mare necesar pt drop si plante,dar pot spune ca e un event reusit fata de multe altele ps.sper la alte eventuri si bune,ne auzim la d&c :inlove::inlove::inlove:

19. jagarella

jagarella Supervizor forum

Pe mine nu m-a tentat linia de vrej de la shop, asa ca am luat cupoanele si misterioasele