Feedback Regina carnavalului IV

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Feb 10, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Ce părere aveți despre acest event?

Poll closed Feb 18, 2021.
  1. Îmi place

63.8%
  2. Mi-e indiferent

3.3%
  3. Nu-mi place

32.9%
  1. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Pai am vazut ca ai mai primit raspunsuri, pentru plante nu e nici o diferenta pe parcela mica, dar pe confort da...Si mai primesti de la animale si pomi la dublu, bonusul se extinde si asupra lor...Aici e diferenta mare fata de chutney!

2. melinda19751

melinda19751 Scriitor în devenire

Am incheiat eventul cu 98 de cosuri florale umplute cu bunatati.:D

3. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

Event terminat!!

4. jagarella

jagarella Supervizor forum

Anuntat tarziu, inceput devreme a adus premii in nota generala. Cam fiecare runda a adus cate o banana, un SC un CS, SH, poate si ceva lazi, cu putina dexteritate si noroc chiar si peste 100.000 de gologani, fara a pune in discutie PE/PET si ce mai urmeaza sa se acorde din bomboane. Adica, peste OK. Desigur in raport cu prima editie (2016, nu prima-prima) "ni se pare" putin, doar ca atunci aveam o foame de cele amintite mai sus, acum le obtinem muuult mai usor. Fata de Regina Carnavalului din 2016, cosurile necesare rundelor s-au obtinut mai greu, daca n-ar fi fost misiunea..... In 2016 cosurile au iesit ca drop din adaposturi si au fost atat de multe incat la un moment dat prinderea atator produse a devenit plictisitoare si obositoare. Da', no, sunt regine si regine... SPOR

PS Si cat de haotic le-a aruncat premiile din car in 2016...... De notat ca am avut nevoie de 15000 de plante de pe toate terenurile disponibile la acea data, adica, tot mai putin cascade

Last edited: Feb 17, 2021