Regina Carnavalului - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 2 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Chronos

Chronos Guest

Dragii mei, am fost plecat departe, la o intalnire cu zeii, sa discutam "some time issues", iar cand m-am intors, mi-a soptit un cangur ca v-a placut enorm acest eveniment. A fost un eveniment binevenit si bine primit de catre toti.
    Va multumim tuturor pentru feedback, asa ar trebui sa fie mereu, nu doar la evenimente indragite si neindragite.
    Gestionati-va bine bananele aurii, pentru ca va vor trebui. La un asemenea eveniment se vede pasiunea pentru joc, pentru ca lasi aproape orice doar ca sa pleci la cules cu acel cosulet.

Acum, cu desaga plina si ferma reorganizata, fiecare din noi merita un repaus.

Pana data viitoare, va dorim sanatate si spor la joc.

Tragem aici cortina unui eveniment fabulos.

2. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Sa mai spun si eu ce cadouri am primit?Un singur cuvant:MILIOANE.Sa va mai spun ce sentimente mi-a adus acest eveniment?Ar fi fara rost,pentru ca le-ati trait cu totii.Am retrait bucuria si emotia inceperii acestui joc incantator.A trait familia mea aceeasi bucurie timp de 3 zile,bucurandu-se de bucuria mea.Acest event a reusit sa inchida chiar si gura carcotasilor,celor care ne strica inceputul fiecarui event prin vaitaturi fara rost si critici neconcludente("Unde sunt secundele?In FAQ sunt 30....":D).Singurul lucru pe care il mai am de spus sunt multumirile enorme.Multumesc echipei Bigpoint pentru reinventarea jocului odata cu fiecare implemenare sau nou event.Multumesc moderatorilor,pentru rabdare,intelepciune si pricepere.Multumesc tie Chronos,pentru simtul umorului,pentru ca asa ne mai descretim fruntile cand vizitam forumul!Multumesc tuturor jucatorilor,pentru ca fara ei nu ar mai exista ecest joc!Bravo Bigpoint!bravo fermieri harnic!!!

3. yocoama

yocoama General forum

mii de multumiri intrgii echipe.nu am mai fost asa de incantata cam de multa vreme.FELICITARI LA TOATA ECHIPA

4. marianvaly6767

marianvaly6767 Mogul forum

Un event uimitor,dar vorba lui CHRONOS--,,Gestionati-va bine bananele aurii, pentru ca va vor trebui".Prea multe cadouri,parerea mea,deci fiti atenti ce faceti cu ele.

5. Ade-Leona

Ade-Leona Scriitor activ

Vreau si eu sa impartasesc experienta acestui event atat cu jucatorii, cat si cu echipa Bigpoint. Trebuie sa ma alatur si eu corului de voci care spune ca acest event a fost unul cu totul reusit. De cand joc Farmerama, adica ocazional de 4 ani si intens de 2 ani, este primul event fara cusur. Niciodata nu am acumulat atata GG, SH, SC, PE, PET...etc. Si acum ma uit in inventar si nu-mi vine sa-mi cred ochilor. Eventul a fost bine gandit iar munca a fost mai rasplatita ca niciodata.
    Totusi am o propunere si daca mai sunt si alti jucatori (romani evident) in asentimentul meu, as vrea sa ma sustina, sau sa ma combata. Eu am o mare problema cu ora inceperii si terminarii eventului. Ora 15 (ora Romaniei) de incepere si de finalizare imi aduc un prejudiciu, atat prin faptul ca pierd startul eventului pentru ca lucrez ca majoritatea jucatorilor de Farmerama (si nu am acces la net la serviciu ;)..) ajungand acasa la ora 17 am putin timp la dispozitie. Ora de finalizare...practic pentru mine ultima zi a eventului nu exista..trebuie sa finalizez musai eventul cu o zi inainte. Daca pe viitor ora de incepere si finalizare a eventurilor ar fi decalata, sunt convinsa ca satisfactia jucatorilor ar fi si mai mare. La eventul asta de exemplu am adunat 130 de cosulete dar am riscat practic sa nu le pot folosi pe toate pentru ca nu adunasem suficient drop de fasie de hartie..Practic m-am dus la munca mai tarziu cu o ora ca sa pot sa fructific cele 130 de cosulete binemeritate (lucru pe care nu am cum sa-l fac de fiecare data). Deci va rog, daca este o propunere pertinenta si mai sunt si altii care impartasesc opinia mea...ar fi bine ca pe viitor echipa Bigpoint sa se gandeasca si la varianta decalarii orarului de incepere a eventurilor. Va multumesc!

6. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Cuvintele sunt de prisos la acest event, dorim sa se transmita mai departe felicitari tuturor celor ce au conceput acest event!:)

7. ciufi

ciufi Începător forum

DA,da,da , a fost cel mai tare event .

8. Pr0meTheus

Pr0meTheus Conte forum

A fost un event extraordinar, din pacate nu am reusit sa folosesc toate cosuletele, am ramas cu 150 de cosulete:cry:

9. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Buna fermierule....subscriu, te sustin. Aceeasi problema si la mine. Daca ar incepe eventurile la ora 10 dimineata sa spunem. Au fost destui avantajati de ora 15 - ora Romaniei acum rugam sa se schimbe ora, poate ne aude cineva
    O seara placuta tuturor... a fost o zi plina! Felicitari

serbandaria, doro090767 și Ambra. apreciază asta.
  10. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna seara!

Nu vreau sa fiu off topic, dar, cred ca in ceea ce priveste ora de incepere a eventurilor, nu cred ca va fi o schimbare. De ce fac aceasta afirmatie? In tarile vestice, programul de lucru incepe la ora 05:45 si la ora 14:00 sau cel mult 20-30 minute mai tarziu, 90% dintre cei care lucreaza in mediul privat sau la stat sunt deja acasa. Toate magazinele( de fapt toate afacerile), exceptand Supermarket-urile,si locurile de munca care impun continuitate, intre ora 12:00 si 14:30 au pauza de masa si somn. Totul e inchis. Trecand peste program, 99% din cei care lucreaza de dupa amiaza, beneficiaza de net, asa ca pot accesa jocul de pe telefoane sau tableta. Acesta este motivul pentru care, nu cred ca se va face o schimbare in acest sens.

Cristela81, Ade-Leona, roliana57 și alți 2 apreciază asta.
  11. luta

luta Scriitor în devenire

... nu am cuvinte .. a fost mai mult decat imi puteam imagina un event.. toata stima si respectul pentru Farmerama

Cristela81, roliana57, SYLVIA și alți 4 apreciază asta.
  12. bulgi

bulgi Scriitor activ

suuper event,suuuuuuuuuuper premii,bravo BP

Cristela81, roliana57, SYLVIA și alți 3 apreciază asta.
  13. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

eu nu stiu de ce sau cu ce va deranjeaza ora inceperi /terminari unui event ? de exemplu cand in Romania este ora 15 la mine e abia ora 7 dimineatza ,cand un event ncepe la ora 11 AM ora Romaniei la mine e 3 noaptea si clar NU ma trezesc sa incep un event si totusi termin eventurile fara probleme ,,acuma serios vorbind ,,doar nu avem pretentia de la BP sa ne seteze ora inceperi/terminari unui event la care cum ne pica mai usor :D

Cristela81, roliana57, melizanda10 și alți 6 apreciază asta.
  14. dariuss2000!

dariuss2000! Cunoscător forum

Ade-Leona, donnadmn și SYLVIA apreciază asta.
  15. Gabry_mafia

Gabry_mafia Scriitor în devenire

Salut Lume.Si eu sunt printre fericitii care a terminat acest event nu sunt cuvinte cat de mult s-au oferit cadouri.A trebuit sa fac'' crima sa ma tai sa ma spintec'' cum nu am facut niciodata de cand joc Farmerama sa ajung sa termin eventul (datorita compostului).Premiile multe pur si simplu m-au coplesit.Nu inteleg de ce am un asa sentiment de tristete acum ca a trecut acest event.Felicitari tuturor care au completat eventul si mai ales organizatorilor.

Cristela81, Ade-Leona, roliana57 și alți 4 apreciază asta.
  16. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

Buna seara intradevar este eventul cel mai tare de pana acum nu sunt cuvinte sa il descriu totul a fost superb mai ales premiile care au fost chiar pe masura am luat multe pe,pet,gg,sh,sc,comost suzi,compost turbo,si bananele:inlove::) Felicitari echipei BP pentru acest event reusit si pentru munca depusa si felicitari tuturor care au terminta eventul si s-au bucurat de premiile de la cosulete. Spor si sa mai fie eventuri ca acesta ;)

Cristela81, roliana57, donnadmn și alți 4 apreciază asta.
  17. serbandaria

serbandaria Novice forum

Sunt feicita ca am terminat acest event felicitari tuturor care au terminat eventul
    Toata stima s respectul pentru BP

Cristela81, roliana57, donnadmn și alți 2 apreciază asta.
  18. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Cred ca, oricare va fi ora de debut a unui eveniment, tot vor fi jucatori nemultumiti de ora. Se lucreaza in 3 schimburi, se lucreaza la 12 ore, se lucreaza la doua servicii sau se lucreaza cand suna telefonul pentru urgente.

Buna seara! La ora 11 ora Romaniei incep minievenimentele, care dureaza cel putin 48 ore si care presupun de obicei achizitii, care necesita maxim 2-3 minute din partea jucatorului.

Cristela81, roliana57, crivio și alți 5 apreciază asta.
  19. -Houligans-

-Houligans- Începător forum

daca nu mi-au fost crediate adaposturile pheonix ,cui trebuie sa ma adresez ?
    p.s-sper sa fie sectiuena corecta de aceasta data

20. Chronos

Chronos Guest

De data aceasta, da. Eu, personal, sunt convins ca le-ai primit, daca ai indeplinit ultima misiune, adica sa strangi 2500 puncte din dulciuri. Dar, ori le ai prin Inventar ori le-ai pus deja pe teren, impreuna cu alte adaposturi misterioase ramase prin Sura. Insa, doar serviciul suport te poate lamuri, deci trimite un tichet.

Cristela81, roliana57 și matusam apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.