Regina Carnavalului - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 2 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. adriantrandafir

adriantrandafir Talent de excepţie

Este un event frumos cu premii destul de bune, eu nu am itemii din 2012, deci e super.
    Numarul de plante nu e chiar mare tinand cont de eventul trecut la care se cerea peste 19.000, deci acum stam bine.
    Desi multi ziceau ca o sa fie o saptamana grea, cred ca multi o sa faca acest minunat event.
    Bafta tuturor si aveti grija la glicemie ......multe bomboane strica.:DxD

Cristela81, doro090767, SOSYGMA și alți 12 apreciază asta.
  2. Inca un event reusit :) ,asta imi place la Farmerama :> pe langa evenimentele anului, vin cu evente noi din an in an,din ce in ce mai multe si mai reusite :) Bravo lor pentru munca depusa:D
    Sper ca il voi termina pe tot :p
    Bafta tuturor :D

3. ana_balas6248

ana_balas6248 Novice forum

:music:imi place, se arata un event interesant si deosebit,>:( dar sunt si putin dezamagita, cand am vazut maimuta regina eram ferm convinsa ca va fi un event exclusiv cu produse Baharama, dar n-a fost sa fie:oops: poate data viitoare, bafta tuturor

Cristela81, SOSYGMA, Ambra. și alți 2 apreciază asta.
  4. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

un event interesat cu un item extrem de valoros...cu toate pet-urile ajunge la aproape 12000 PE....incerc pentru a n oara consecutiv sa sacrific doar bahama...si tot cu 1 zi intarziere...un event a devenit extrem de costisitor in PE....inca bahama sta in umbra....practic strategia pentru ferma trage dupa ea sacrificata insula....level 291 bahama fara sa -i acord nicio importanta...este practic de 5 ani furnizoare de resurse si spatiu pentru protejatele terenuri din ferma principala....in fine....un event atragator si pentru mine adaposturile si pomii misteriosi trebuie in mod obligatoriu achizitionati.....cam atat....succes

Cristela81, ionutza, SOSYGMA și alți 8 apreciază asta.
  5. Ambra.

Ambra. Împărat forum

De la un event la altul pot spune ca sunt tot mai surprinsa, in mod pozitiv, de modul in care evolueaza acest joc. In ultima perioada, desi caramida folosita la constructia intregului edificiu e tot acolo, au inceput sa apara conceptii noi in ceea ce priveste dinamica si strategia jocului. E ok, dispare monotonia, suntem provocati sa dam piept cu alte incercari carora trebuie sa le facem fata. Premiile, uneori sunt consistente, alteori mai putin, dar toate cumulate, de-a lungul unui an, de exemplu, fac cat nu au facut in primii trei ani de joc cumulat.
    Faptul ca se acorda in ultimul timp banane aurii ca premii la eventuri, atat de greu de obtinut de unii jucatori, faptul ca itemii acordati ofera tot mai multe PE, ajutandu-ne sa avansam mai repede, fac deliciul acestui joc.
    Per ansamblu, desi sunt convinsa ca vor fi si jucatori nemultumiti, eu cred ca e un mare plus in evolutia jocului. Astept cu nerabdare sa incep si acest event, desi, eu una personal, ma confrunt de fiecare data cu problema dropului, insa, asta inseamna o provocare in plus. Bafta tuturor!

Modificat ultima dată: 2 Feb 2016
    Cristela81, GOTHIC68, craniulalb și alți 16 apreciază asta.
  6. dariuss2000!

dariuss2000! Cunoscător forum

pina la acest eveniment scoteam animalele de pe toata ferma ca sa am mai mult spatiu pt planta de event.dar acum daca bine am citit tutorialul cred ca vom avea mare nevoie de cit mai multe animale care sa ne dea cosuletul de bomboane.
    ar mai fi o varianta, sa plantam la inceput planta de event,iar apoi sa punem cit mai multe animale pt cosulete.
    vom vedea.

Cristela81, SOSYGMA, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  7. bebegirl86

bebegirl86 Novice forum

Ai fi putut sa pui ieri toate adaposturile si atelierele de valoare mare, sa le recoltezi la inceputul eventului, pe urma sa pui planta de event, iar la urma plante de valoare mare pentru dropul din plante. Asta este reteta simpla de a face cat mai mult posibil din eventuri.

Cristela81, zukyry, SOSYGMA și alți 7 apreciază asta.
  8. dageo

dageo Novice forum

buna ziua,cosuletele unde sa vad sau cind?

SOSYGMA și donnadmn apreciază asta.
  9. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu scrie în tutorial?

Cristela81, matusam și -crokyyy1234- apreciază asta.
  10. dadan

dadan Oracol omniscient

cosurile le poti face sau cumpara si mai tarziu,acum trebuie sa punem ochii repede pe cat mai multa hartie:))))

Cristela81 și SOSYGMA apreciază asta.
  11. dariuss2000!

dariuss2000! Cunoscător forum

cam asa am facut,dar totocred ca mai trebuie sa lasam din animale pe terenuri,si bine inteles sa punem terenuri1*1 cu chutney si cine are combina activata.destul de simplu cred .si bine inteles sa ai timp sa te ocupi de problema

12. mirelaso

mirelaso Începător forum

Mă scuzaţi, dar eu nu vizualizez acest event!

SOSYGMA și popik70 apreciază asta.
  13. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Ne poti oferi detalii? De cand esti logata in joc?

matusam, alinusacris și nicoleta_89 apreciază asta.
  14. popik70

popik70 General forum

logheaza-te din nou. nici eu nu vedeam eventul si m-am logat iar.

Cristela81, matusam, dadan și alți 2 apreciază asta.
  15. oanceanec

oanceanec Junior Expert

help... la ce trebuie cosulet bomboane, va rog sa ma scuza ti nu prea am internet unde sunt si nici timp

SOSYGMA și donnadmn apreciază asta.
  16. TINA-1904

TINA-1904 Începător forum

buna seara.am o nedumerire.FISIILE DE HIRTIE de unde le luam.cum le facem
    multumesc.

donnadmn și SOSYGMA apreciază asta.
  17. madymaduta92

madymaduta92 Novice forum

Fisele de hartie sunt drop la acest event

Aceasta va apărea în urma recoltării din orice plantă sau arbore din fermă și insulă şi o veţi putea trimite şi cadou. O veţi regăsi în secţiunea "Articole de sezon" din lista de cadouri.

Cristela81, Ambra. și SOSYGMA apreciază asta.
  18. 09kis

09kis Veteran Forum

cu ajutorul cosuletelor vei putea aduna bomboane care iti vor da puncte, dar numai dupa ce vei termina sectiuniunile A B C

Cristela81, andreeavechiu și donnadmn apreciază asta.
  19. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Un raspuns scurt atunci: ai nevoie de cosulete la ultima misiune, le obtii in urma culegerii adaposturilor si a atelierelor. Mult succes. Over and out.

Cristela81, roliana57, matusam și alți 2 apreciază asta.
  20. mariana280387

mariana280387 Începător forum

buna seara,am o nelamurire,am activat la tropice locul petru prajitura cu ananas pentru o productie mai mare pe parcele si nu functioneaza,nu imi acorda acel bonus de 25 %. De ce? Am mai patit sa activez si altceva si nu imi acorda bonusul respectiv,ce pot sa fac?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.