Regina Carnavalului - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 2 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. dadan

dadan Oracol omniscient

Supertare event!Felicitari!
    Chiar a meritat sa cumpar un cos ca sa ajung la... cornul abundentei!Nu de alta dar eu sunt inca mic,nu am nici un an de joc:))
    Am o intrebare:de ce nu putem dona surplusul de fasii de hartie la jucatorii care inca nu au putut finaliza event-ul?Ar fi funny sa ii putem ajuta astfel si pe cei care mai au putin pana termina.
    A fost doar o idee.
    In rest numai bine si inca o data felicitari pentru tot.Multumim ca ne-ati bucurat mai mult decat oricand!

Cristela81, misu_mama, roliana57 și alți 2 apreciază asta.
  2. Chronos

Chronos Guest

Dar le poti da cadou. Surplusul ramane la tine, ca asa e jocul.

Cristela81, roliana57, matusam și alți 2 apreciază asta.
  3. dadan

dadan Oracol omniscient

Adica raman in stocare pt evenimentul urmator de acelasi gen?
    Ar fi super pt ca adun vreo 50 de fasii,dar cred ca se sterg totusi dupa terminarea eventului,nu?

malagambafane apreciază asta.
  4. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

buna
    ,draga chronos,lumineaza-ma si pe mine ce inseamnapunctajul surplus care creste mereuca saieu premiul acela cat trebuie sa faci sa ce trebuie sa mai faci? mm mult

malagambafane și Ambra. apreciază asta.
  5. catalinamanda

catalinamanda Scriitor în devenire

Un event cum nu a mai fost in cei 4 ani de cand joc Farmerama, cu premii cat pt 1 an de eventuri. Au scris ceilailati jucatori ca se castiga premii multe dar parca nu credeam.... Ma panicasem putin ca nu ajung la ultima etapa dar am reusit cu un cos mic si unul mijlociu cumparat. Am jucat doar jumate de cosuri, in jur de 130 si parca m-as oprii, atat de multe premii am castigat. Multumim BP.

Cristela81, misu_mama, melizanda10 și alți 2 apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Ai terminat ultima misiune? Raspunde la aceasta intrebare, pana aduc eu lanterna.:D

Dupa terminarea evenimentului se intampla asa:

Modificat ultima dată de către moderator: 8 Feb 2016
    Cristela81, roliana57, matusam și alți 4 apreciază asta.
  7. diceaana

diceaana Începător forum

Ce ineamna "Jocul de la misiunea finală poate fi reluat și după finalizarea sarcinilor, pe perioada evenimentului."Eu am facut cele 2500p am primit recompensa......acum am din nou 2500p....ce urmeaza....?

8. mixandra09

mixandra09 Începător forum

Imi pare rau!In trei zile am terminat de cultivat toate plantele si nu am drop destul.Ce e de facut?

9. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Inseamna ca poti culege cu acel cos in continuare ca sa primesti recompensele stranse in cos. Doar ca dulciurile nu vor mai conta prea mult. Ele vor fi totusi preschimbate la final, in PE si GG.

Sa cultivi trandafiri, garoafe sau alte plante ce ofera drop mai bun la timp mai mare de coacere sau sa amplasezi pomi.

10. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

da eu am terminat misiunea, tu ai adus lanterna? laintrebare nu ai raspunstot nedumerita sunt la aceea recompensa

11. Chronos

Chronos Guest

Acolo, in stanga, ti se contorizeaza dulciuri, care vor fi preschimbate in PE si GG la o zi dupa incheierea evenimentului.

Cristela81, roliana57, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  12. zamolteana

zamolteana Novice forum

buna seara

ma poate lamuri cineva ce este cu acadeaua din sura de la diverse

13. longin84

longin84 Novice forum

cum pot misca cosul se misca cum vrea el nu il pot controla !!!
    se si blocheaza de multe ori ...

14. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Te poate lamuri lejer tutorialul. Acea acadea o culegi cu acel cos.

Da, pentru ca in timpul culegerii, cursorul trebuie tinut pe cos, pe partea nevazuta a cosului.

Cristela81, misu_mama și roliana57 apreciază asta.
  15. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Incet,fara graba si fara miscari bruste.:D

16. cristina-violeta05

cristina-violeta05 Mare-maestru forum

Nu te opri! Folosește toate coșurile! Dacă nu, o să îți pară rău!
    Și nouă ne-a plăcut enorm de mult ultima sarcină. Am avut și eu 136 de coșuri, și am pus copiii la treabă! Am adunat vreo 90 de banane aurii! La celelalte premii n-am ținut cont cât am câștigat.

17. love_graffiti

love_graffiti De-al casei

Buna seara!
    Intr-adevar un event spectaculos.
    Felicitari echopei B.P.!

18. pisitani

pisitani Ambasador forum

Buna seara,
    la mine apar 25 secunde....

19. szoli39

szoli39 Scriitor în devenire

Un event extrem de reusit,cu premii substantiale,felicitari echipei Farmerama.

20. dulcika83

dulcika83 Novice forum

buna, eu mai am un pic pana sa ajung la" partea dulce cu dulciuri", spune-mi te rog si mie cum ai luat 90 de banane aurii?

Cristela81 și malagambafane apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.