Feedback Regina carnavalului V

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 10 Noi 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 19 Noi 2021.
  1. Îmi place

73,6%
  2. Mi-e indiferent

0,7%
  3. Nu îmi place

25,7%
  1. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Regina carnavalului V. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

-katnik-, oni2012, Criselt și alți 3 apreciază asta.
  2. jagarella

jagarella Supervizor forum

De data asta regina vine din Elvetia si este precisa ca un ceas elvetian. Va incepe la ora 12.11 minute. Mai, mai, .... :). SPOR

stiucarul, -katnik-, tcmxxl1975 și alți 9 apreciază asta.
  3. ancadoina

ancadoina Avansat

interesanta ora

stiucarul, -katnik-, tcmxxl1975 și alți 6 apreciază asta.
  4. oni2012

oni2012 Expert forum

Eu mai am o nedumerire: nu reușesc să-mi dau seama la ce ne ajută monedele-stea câștigate !?

stiucarul, -katnik-, tcmxxl1975 și alți 9 apreciază asta.
  5. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Un event lejer, 9-10 recoltari, cate 4 pe zi, doua in prima zi ca este timp. Sambata spre seara e gata, doar cu chutney. Linie de vrej neinteresanta pentru mine, de interes lada Piccolo. Vot pozitiv per ansamblu.

6. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Eventul imi place... Acum trebuie sa-mi schimb obiceiurile, sa caut vrejurile astea "avantaj" de dimineata, ca sigur am cateva ateliere pe camp si +1 zilnic (pt 1h/la 22 h) la ateliere prinde bine...
    Merita sa stric aranjamentele de pe Baha, chiar si cascadele cu copaci valorosi, de mult n-am mai pus la odihna ceva pe Baha...
    Asa ca e bun si vrejul asta sa fie acolo la colectie... pe langa upgrade-urile de siloz si cutia piccolo! si ce mai prindem din ce s-o indura regina sa arunce!
    Cat despre shopul secret, putin mister nu strica, aflam noi ce e pe rafturi, ca doar nu ducem sacosa la rand din seara asta pentru ce-o baga, ca pe vremuri...

Modificat ultima dată: 10 Noi 2021
    stiucarul, F_L_O_R, -katnik- și alți 10 apreciază asta.
  7. aida59

aida59 Mare-maestru forum

cum este mai avantajos sa facem misiunea sau sa producem noi cosurile ?

stiucarul, paulici_01, -katnik- și alți 6 apreciază asta.
  8. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Vot pozitiv.
    Daca e fara multa bataie de cap, ma abonez. Nu cred ca o sa reusesc din seara asta, eu inca ma acomodez cu noua ora,dar sper sa recuperez pe parcurs.
    Daca ma lamureste cineva, am lipsit cand trebuia sa achizitionam "fabrica" si am ramas cu upgrade-urile in inventar, asa ca nu stiu cum se procedeaza. La noul item trebuie sa punem in ordine upgrade-urile? Daca de ex sar peste upgradul 2, pot amplasa upgrade-ul 3 peste 1, sau doar in ordine se poate?

9. Criselt

Criselt Legendă vie

Eu incep cu misiunea. Bafta!

10. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Nu conteaza ordinea.
    In sfarsit, cineva care ma intelege cu schimbarea de ora... :)

P.S. @MicuNicu: eu nu pun niciodata ateliere, de aceea nu ma coafeaza vrejul. :)

11. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Misiunea! Necesita tot cam atatea plante ca si cand ai face cele 50 de cosuri la moara, insa primesti vreo 65 de cosuri din misiuni.

12. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Bineinteles, la Shopul de event care abia acum a aparut in tutorial. Multumim pentru sesizare.

davidsiirina08, paulici_01, -katnik- și alți 7 apreciază asta.
  13. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Cu misiunea bineinteles!
    Primesti de la misiune in total 59 de cosuri florale, pentru care trebuie donat (la misiune) 15425 plante si 960 drop.
    Daca ai face direct cosurile (cele 59) ti-ar trebui 19175 plante si 1121 drop, asta daca n-am gresit la calcule, facute mental "la viteza". Pare ca e ceva economie de plante si drop, oricum nu te impiedica nimeni sa mai faci cosuri dupa ce se termina misiunea!
    Si nemailuand in calcul ca mai primesti cate ceva la misiune, pe langa cosuri!

stiucarul, -katnik-, tcmxxl1975 și alți 5 apreciază asta.
  14. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Raman pe 65 de data asta! :)
    Intrebare @nikolae28: cele doua upgrade-uri Siloz care se pot cumpara cu monede stea, sunt dintre cele 30 disponibile? In sensul ca daca nu le luam de la shop, nu mai facem cele 30 la final?

15. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Da, altfel ce rost ar mai avea ?

davidsiirina08, paulici_01, -katnik- și alți 7 apreciază asta.
  16. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Multumesc! Mai era varianta in care cumperi cu doua mai putin... :)

davidsiirina08, paulici_01, -katnik- și alți 6 apreciază asta.
  17. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Ideea e ca e mai rentabil sa faci misiunea in loc sa faci cosuri direct!
    La renumarat si mie mi-au iesit mai multe cosulete, dar pare ca plantele si dropul le-am adunat corect, asa ca e si mai rentabil!

stiucarul, paulici_01, -katnik- și alți 6 apreciază asta.
  18. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Ohoo si inca cat de bine inteleg :)). Multumesc de ajutor(din nou) !

Acum vazand shop-ul... sper ca regina asta sa arunce numai monede stea. Nici nu stiu ce sa aleg, adaposturi neon nu am deloc deci ar merge. Piccolo in ultimul timp mi-a adus numai "dusmanul" urs (numai prieten nu e, de prieteni de astia ma lipsesc) si cosasi, dar am primit si o vanatoare eterna de comori, asa ca.. `om trai si `om vedea. Mult succes tuturor.

19. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

La mine e clara ordinea: upgrade-urile siloz, cutiile Piccolo, apoi lazile de bonusuri. Cred ca ma voi stradui sa fac cat mai multe cosuri dupa ce termin misiunile. Pentru asta, o sa arunc si niste "pixie dust" peste parcele, in varianta Cadoul lui Jack... :)

stiucarul, paulici_01, -katnik- și alți 8 apreciază asta.
  20. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

De data asta spun pas..nu am de niciunele sa fac eventul.Silozul nu ma intereseaza,are prea multe upgrade-uri si este de marime 2x2,nu am unde sa-l mai pun, Cascadele sunt greu de demolat la mine iar cu numai 2 terenuri mici-slabe sanse.Votul meu este "imi place",vot pozitiv ptr.ca nu este nimeni de vina ca eu nu am ce-mi trebuie.