Feedback Regina carnavalului V

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 10 Noi 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 19 Noi 2021.
  1. Îmi place

73,6%
  2. Mi-e indiferent

0,7%
  3. Nu îmi place

25,7%
  1. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

ora 16.29 .... ma las invins de drop momentan....atat pentru ziua de azi....vedem de maine....am planta de 24h...34 runde jucate....succes....

Modificat ultima dată: 11 Noi 2021
    stiucarul, kameliana59, zeepinkstar și alți 18 apreciază asta.
  2. radubianca91

radubianca91 De-al casei

ok multumesc

stiucarul, kameliana59, paulici_01 și alți 8 apreciază asta.
  3. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Atat pentru azi:
    Imi doresc lazile de bonusuri si cele de neon, dar o sa vad cate plante reusesc sa fac pana maine cand expira bonusurile. Dropul este bun si din planta de eveniment. Discrepanta cam mare la monedele-stea oferite la joculete.
    O seara frumoasa tuturor!

haptalap, stiucarul, kameliana59 și alți 25 apreciază asta.
  4. .mpond.

.mpond. Profesionist forum

cele 4 cutii sunt puse la copt,linia de vrej e completata(o activez dimineata).Maine ma voi ocupa de sarcina 4 pt ca am preferat sa fac la moara cateva produse pt a bifa toate cele 50 de jocuri in seara asta.De acum ma voi ocupa de drop.Frumos event,putem juca pana in ultimul moment .La monede maxim au fost 24 per joc,minim au fost 3(si nu am ratat decat de 2 ori monede!!)S-avem spor si...noroc la picollo !:)PS. 1 copac fermecat-.-,1 joben magic:inlove:,2 ape termale...Nu e asa de rau,maI ales ca nu am investit mult(fata de alte dati),doar 3000 SC,2 trageri Jack suprapuse si de 2 ori plus 1 plante de la tokenii de sezon..Vot pozitiv.

Modificat ultima dată: 12 Noi 2021
    stiucarul, derby54, cp58 și alți 13 apreciază asta.
  5. Adrian

Adrian Junior Expert

Si eu termin azi cu plantele necesare pentru eveniment, e prima data cand reusesc sa ma misc atat de repede. Am folosit ieri dimineata vreo 40 tichete la roata si am reusit sa obtin un bonus de 100% ceea ce m-a ajutat sa avansez putin mai repede, iar seara pe la ora 23:00 mi-am zis sa dau la noroc 1 singur tichet (vazusem in lista de premii inca un bonus de 100%) si l-am luat8) pacat doar ca urma sa ma culc si n-am putut profita la maxim de cele 2 bonusuri de 100%

ps: daca am 2 bonusuri de 100% afectul lor se comporta ca un 200% ? adica daca folosesc o parcela confort: 15 din parcela + 3 din suzi ies 54 plante cu bonusul 100%x2. Din ce am vazut bonusul nu are efect si pe chutney. Intrebarea mea e cum au unii jucatori aproximativ 90plante pe recolta? Gresesc eu calculul ca nu-mi dau seama =)) Gen sa luam spre exemplu suzi care da 3 plante in plus: la un bonus de 100% ies 6, cum eu am primit inca un 100% se multiplica cele 6 plante si ies 12 doar din suzi sau bonusul se aplica pe cele 3 plante initial si ies 3+3+3? Conteaza momentul cand pica bonusul de 100%/200% ? pentru ca daca pun acum suzi pe un camp cu 2 de 100% activat, se aplica doar +3 plante...deci nu mai are efect acel bonus pt suzi.... Nu mai inteleg nimic :oops:

davidsiirina08, oni2012, Criselt și alți 8 apreciază asta.
  6. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Bonusul la Suzi este de +3 si nu are legatura cu bonusurile ; are legatura cu parcelele confort ( unde este + 6 ) , probabil asta te-a derutat:)

davidsiirina08, oni2012, Criselt și alți 10 apreciază asta.
  7. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Daca tu pui acum parcele confort si ai 200% (bonus),atunci parcela ta va avea 15 +15+15=45+6/fiecare parcela de la suzi= 51plante/parcela
    La parcela confort numarul de plante pe care il scoti in plus de la suzi este 6 indiferent cite bonusuri de 100% sau 200% ai.Bonusurile nu influenteaza si suzi.

davidsiirina08, oni2012, Criselt și alți 9 apreciază asta.
  8. Adrian

Adrian Junior Expert

Am inteles acum:) Multumesc frumos pentru raspunsuri si ca ultima intrebare, inseamna ca acei jucatori care obtineau 85-90 plante pe parcela, aveau mai mult de 200% bonus corect?

oni2012, Criselt, stiucarul și alți 7 apreciază asta.
  9. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Merg pe mana ta(..bine, pana la "pixie dust"). am luat upgrade-urile si mai vedem.

Imi place mult de tot eventul asta, cred ca demult nu am mai prins unul asa frumos.
    Regina asta sa arunce cu mai multe monede ca am depasit perioada dulciurilor :))

davidsiirina08, oni2012, Criselt și alți 11 apreciază asta.
  10. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Da! Am avut vreo 7-8 bonusuri cand am facut 152 plante pe parcela.
    Absolut! Zanele de sex masculin nu inspira incredere! :)

11. ***bunirodica01***

***bunirodica01*** Scriitor în devenire

va rog lamuritima si pe mine ca nu prea inteleg,am un bonus de 100% si chutney deci + 2 plante, cu parcele confort lucrez si nu inteleg daca eu folosesc un bonus general de recolta tip L in loc de chutney e mai rentabil sau e acelasi lucru am inteles si am schimbat deja chutney cu bonusul L ,se vede diferenta msy mult.

Modificat ultima dată: 12 Noi 2021
  12. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Bonusul general de recolta "L" este de 200%. Evident ca e mai rentabil, din moment ce primesti din start cu inca 200% mai multe plante decat ai obtine fara niciun alt bonus. Cu chutney mai primesti doar inca doua plante in plus pe parcela fata de situatia in care nu ai folosi niciun bonus!

Eu am primit o singura data 24,

dar s-a-ntamplat si sa nu-mi dea nicio moneda...

Modificat ultima dată de către moderator: 12 Noi 2021
    oni2012, malagambafane, ani.vajai și alți 8 apreciază asta.
  13. cp58

cp58 General forum

Din lipsa de drop ma opresc
    Va doresc un weekwnd minunat!

14. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Nu ma dezamagi. Poti mai mult.

Nici vorba. Nu ai fost atent si ai ratat. Un simbol prins = 3 monede-stea.
    Succes!

15. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Desigur, doar ca Regina nu poate tine pasul cu mine... ;) Plus ca urasc sa dezamagesc! :)
    Nu te contrazic doar de dragul de a te contrazice, dar cand se intampla de mai multe ori pe conturi diferite, te-ntrebi daca ochiul tau a avut sincope multiple, sau Regina a mai ruginit si ea... :)
    Se pare ca am nevoie de o Regina compatibila... :)

16. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

38 de cosuri florale .Nejucate.

17. Adrian

Adrian Junior Expert

Din pacate in aceasta situatie sunt de acord cu tine, nici eu nu ratez acei token, prefer sa pierd din bomboane, dar sa prin banutii. S-a intamplat ca regina sa-mi arunce doar un token de multe ori...si din 25 runde doar de 3 ori am reusit sa strang 27..in rest ma invart intr-o medie de 12-18

kameliana59, petrilia10, oni2012 și alți 11 apreciază asta.
  18. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Sa ma laud si eu.Abia 25 de cosulete jucate fara bonusuri,doar cu recolta de 4 plante/parcela..Am cistigat la roata un amarit de +1 din vreo 50 rotatii de petrecere dar era aseara pe la ora 22,am apucat sa recoltez si m-am culcat,deci nu mi-a fost de niciun folos.Fac toata emisiunea de la cooperativa,iau si restul de cosulete si asta va fi tot inddiferent de cite monezi string..Este al treilea event consecutiv de care m-am apucat fara sa am ce-mi trebuie..La urmatorul,amintiti-mi sa stau in banca mea si sa spun pas ptr.ca este si plictisitor si descurajant...Aveam plin de rotatii gratuite si le-am jucat mai adineauri;rar de tot trag rotatiile gratuite ptr.ca m-au umplut de ingrediente si produse mestesugaresti pe care nici nu le folosesc dar am zis ca poate apare vreun +1..Este adevarat,au aparut 3 dar nu s-a oprit niciunul...Asadar mult succes celor care farmeresc,felicitari celor care au terminat si muuuulta rabdare,mie.

davidsiirina08, matusam, oni2012 și alți 13 apreciază asta.
  19. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Si eu am tot doar 25 de cosulete jucate si 318 monezi prinse... am luat upgrade siloz ( 2 buc si mai am 118 monezi).Nu am folosit roata ... cred ca duminica o sa invart cele 100 de rotatii , cu +4 de la Cadourile lui Jack si cu 3000 de SC sper sa pot lua ''Piccolo'' si lazile de bonusuri!

matusam, oni2012, tcmxxl1975 și alți 10 apreciază asta.
  20. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna! Nu am avut noroc la roata de data asta. Am folosit in dimineata asta un Jack , vreo 1500 de sc si 800 de suzi. Zic eu,suficient pentru acest event. Am luat upgrade si cutiile. Mai vreau cutiile de bonusuri, dar voi planta in ritm normal fara bonusuri sau alte imbunatatiri. Felicitari si spor!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

derby54, davidsiirina08, matusam și alți 11 apreciază asta.