Feedback Regina carnavalului V

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 10 Noi 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 19 Noi 2021.
  1. Îmi place

73,6%
  2. Mi-e indiferent

0,7%
  3. Nu îmi place

25,7%
  1. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Linie de vrej activata . Am jucat 61 de runde si pana acum am luat upgradeurile de siloz si 2 lazi picolo . Bafta tuturor !

CLAUDIU_T, derby54, davidsiirina08 și alți 16 apreciază asta.
  2. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Neata dragi fermieri.
    Am jucat si eu 16 runde dimineata. Nu dau vina pe regina, dau vina pe mine ca nu am baut inca cafeaua, dar din 6 si 9 monede nu m-a scos, de vreo 5 ori am reusit sa iau intre 15-24. Pentru cei care au luat mai mult de 24, va rog sa imi trimiteti regina voastra, sau poate are cineva un rege mai darnic :inlove:.
    Tot citesc aici de zor, ca astept si eu sa vina cineva sa zica ca a luat toate premile de la shop.
    Weekend fain sa aveti. Eu una ma pun sa fac sarmale, poate o imbunez si facem troc (va zic daca a functionat :)) )

derby54, paulici_01, kameliana59 și alți 12 apreciază asta.
  3. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

As putea lua in considerare un imprumut, desi nu stiu daca e perioada de "mercato", dar atentie ca e tare nazuroasa... :)

derby54, stef85600, paulici_01 și alți 15 apreciază asta.
  4. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

continuam cursa pentru drop....succes

derby54, davidsiirina08, paulici_01 și alți 13 apreciază asta.
  5. Adrian

Adrian Junior Expert

30 de moneda stea? o_O cred ca nici daca imi combin regina cu zeepinkstar nu reusim sa obtine cat ai obtinut tu de la ea. Cred ca ma pun si eu la rand sa o imprumutam de la tine, doar putinxD

Mai am de asteptat 2 recoltari de ixora pentru drop, ca sa pot termina ultima parte de la misiune:p

derby54, davidsiirina08, tcmxxl1975 și alți 13 apreciază asta.
  6. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Eu zic sa o mai tii putin, probabil ii prieste acolo la tine, cine stie, are conditii mai bune si sa nu o deranjam acum cand e in toane bune. :)
    Macar cutia mi-a adus jobenul magic, trimit jumatate de "avere" ca am mers pe mana ta, daca o luam prima data cine stie ce prieten urs ma vizita iar.

Hai ca asa avem si noi sanse, ca tu ai scos scoruri bune (nu 6 ca mine xD )cumva ii dam noi de capat la doamna asta, e normal sa aiba asteptari ca doar e regina, mai facem si noi mofturi da` pai ea. O fi si regele ei plecat cu treaba si are multe pe cap. Apoi suntem si noi multi de multumit si ea e una singura.
    Macar tu stai bine la plante, eu mai muncesc la trandafiri, dar macar is frumosi asa ca n-am probleme cu ei. Parca si dropul mi se pare ca da batai de cap, desi a iesit destul de bine si de planta de event.

derby54, davidsiirina08, tcmxxl1975 și alți 13 apreciază asta.
  7. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Buna dimineata!
    Alergam si noi cat putem dupa cele bunatati din shop si dupa ce s-o mai indura regina sa arunce...
    Daca bafta lipseste, am rugat si eu "2 prieteni" sa ma mai sprijine acolo, chiar de 2 ori deocamdata... Ar mai fi si ceva bonusuri de dat de prin sura, dar parca n-as trage asa toata munitia deodata... Mai e timp, si nu mi-am propus sa golesc complet rafturile shopului...
    Niste poze, desi nu prea am cu ce ma lauda, regina mea e mai "chibzuita", nu mi-a dat mai mult de 24 dar doar o singura data 3...
    In schimb i-a tremurat mana odata de a aruncat monede in acelasi timp in stanga si in dreapta, de era sa le ratez pe toate ca eram in dilema magarului care a murit de foame nehotarandu-se la care vas de mancare sa se duca, in stanga sau in dreapta...
    In fine, se mai amuza si regina...pe seama noastra!
    Poze:

derby54, irina_love200, tcmxxl1975 și alți 15 apreciază asta.
  8. jagarella

jagarella Supervizor forum

Va tot plangeti de drop. La mine ii invers, in acest moment am drop 163 de bucati si astept sa fac inca 2 recoltari pentru cele 7500 de plante de la misiune. Am jucat 34 de cosuri si am luat 2 lazi piccolo. Nu-mi fac emotii ca nu o sa iau cele 2 upgrade la siloz. Daca vreti sa nu aveti probleme cu dropul lasati in pace roata norocului. Banui ca dezvoltatorul gandeste plantele si dropul astfel incat sa se poata face in mod "normal", adica pregatita ferma, apoi SC si Suzie pentru inmultire ai apoi.... apa, sapa, gunoi si chutney. In felul incare se joaca, feedbackul nu poate fi luat in considerare de BP, pentru ca sunt unii nemultumiti ca au terminat eventul in 4 zile si nu in 3. Eu am prins intre 3 si 21 de stelute pe joc si... asta este. BAFTA

9. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

N-ar trebui, mai ales ca iese drop inclusiv din reproduceri. Eu am peste 1000, desi n-am facut nicio reproducere. Si evident, o buna parte din el este deja donat la misinune.

tcmxxl1975, paulici_01, -katnik- și alți 8 apreciază asta.
  10. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Gata.Am activat vrejul,am terminat misiunea de la cooperativa,am copt si cele 4 lazi;din lazi nu a mi-a iesit nimic ajutator,interesant:1 ape termale feerice,1 prietenul meu urs,1 distractie la inot,1 copac fermecat;primele trei le-am bagat deja in inventar ca nu ma interesau premiile...Ma opresc aici...in ceea ce ma priveste,multa munca si resurse ptr nimic...asta-i norocul meu,acum o luna pauza de la eventuri...Bafta si spor tuturor..

derby54, davidsiirina08, tcmxxl1975 și alți 12 apreciază asta.
  11. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Final de eveniment.
    Felicitari tuturor!

ghitane, haptalap, derby54 și alți 21 apreciază asta.
  12. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

50 de runde.

matusam, ghitane, derby54 și alți 14 apreciază asta.
  13. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

60 de runde / 726 monede-stea ... am prins si eu o data 30 bucati monede stea:)

matusam, ghitane, stiucarul și alți 13 apreciază asta.
  14. ani.vajai

ani.vajai Scriitor activ

Ne plingem sau , eu de exemplu nu m-am plins dar la mine la ferma, mai ales in Bah. am un drop f. slab. Am avut in " Cascade....... si 13 bucati de drop la o recoltare din planta de event. Pe bune?! Din planta de 71/2h asa drop? Dar asta e ,cumva, cumva facem si noi ce putem cei cu dropul asa slab.

Modificat ultima dată de către moderator: 14 Noi 2021
    matusam, stiucarul, -katnik- și alți 8 apreciază asta.
  15. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

da...6h plante event si 6 zile goana dupa drop.....stiam de la inceput.....eu nu stiu sa joc in bahama, asta pentru ca de 13 ani am privit o ca pe o parte secundara , aici am item e care ofera lazi, am pe cap si caprele, dar nu pentru bonusul de 2% ci pentru lazile de fructe exotice, am vazut in postari un jucator cu aproape 1700 drop pe dreapta (m a luat capul !) in fine , oricum nu ma las pana nu iau toate premiile....100 runde jucate pana acum....vedem de maine ce o fi....sigur va urma si a 2 a runda de plante (una scurta cam de 2h) succes....am uitat...2x distractie la inot, ape termale si geniu...din cele 4 lazi....super bestial....

Modificat ultima dată: 14 Noi 2021
    matusam, stiucarul, paulici_01 și alți 12 apreciază asta.
  16. Adrian

Adrian Junior Expert

Gata si eu cu 66 runde, am luat cutiile piccolo si mai am pe stoc 200 de puncte si sunt intre siloz sau mai strang 100 puncte pentru o lada neon:oops:.

Sunt curios insa, daca numarul de evenimente care ofera upgrad-ul la siloz sunt in numar limitat? Adica daca nu cumpar spre exemplu acum upgrad-ul siloz, mai pot obtine pe urma upgrad-urile necesare? Ca gen sunt max 30 upgrad-uri disponibile pentru a maxa silozul. Cat timp ne vor sta oare la dispozitie evenimentele/misiunile care ne ofera un upgrade la siloz?

17. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Nu, iti va lipsi acel upgrade daca nu-l iei acum... Au mai fost si alte itemuri speciale de-a lungul timpului, ex Fabrica, Restaurantul lui Joe, Farul, Casuta din copac, etc, la care s-a aplicat aceeasi tehnica, adica numarul de upgrade-uri oferit in misiuni sau cu mm a fost egal cu cele necesare pentru maxim de upgrade-uri... Daca ratezi vreunul, nu ti se ofera sansa sa-l recuperezi!

matusam, cp58, stiucarul și alți 7 apreciază asta.
  18. biencut_maria

biencut_maria Novice forum

Event finalizat,succes tuturor !!!!!!

matusam, ghitane, cp58 și alți 10 apreciază asta.
  19. Adrian

Adrian Junior Expert

Off.... nu-mi place sa aud asta....upgrad-urile de la pachete intra in ecuatia asta? eu am cumparat doar 1, sa inteleg ca trebuiau toate 5? imi poti spune daca calculul meu e corect, se pot obtine 5 la acest eveniment, 5 din pachetul siloz 1, deci pana in acest moment sunt 10 nu?

edit: ti-am recitit mesajul acum si am observat ca pana la urma trebuia achizitionate toate 5 pachete.... deci sunt doar 10 pana acum, deci nu mai are rost sa le iau daca am ratat primele 5 din pachet...:cry:

cp58, stiucarul, davidsiirina08 și alți 5 apreciază asta.
  20. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Ba da, ca altfel ramai doar cu PET, trebuie sa ajungi sa iti dea si multiplicare de PE/PET + ceva lazi, chiar daca nu-ti da maximum...Esti chiar la limita!
    Mai studiaza odata anuntul postat de K0, cu itemul special, si vezi unde iti va conveni sa te opresti, tine cont ca va mai fi o oferta de 5 upgrade-uri cu mm si restul vor putea fi obtinute in eventuri! E pacat sa nu obtii multiplicarile alea, la un moment dat o sa-ti doresti sa avansezi mai repede in nivel, cerintele cresc de la nivel la nivel si fara multiplicatori de PE e dificil!
    Si ca sa spun si de event, trag tare, poate mai recuperez din lipsuri, inca nu am animalul cel nou pe Baha...Nu ca nu am cumparat ad-uri sau nu le-am adunat de pe unde le-am putut gasi...Mai fac o incercare, renunt la bonusuri, si asa de obicei imi dau doar multiplicatori de PET in ultima vreme! Sper sa nu regret!
    Poza:

Modificat ultima dată: 14 Noi 2021
    matusam, ghitane, derby54 și alți 12 apreciază asta.