Feedback Să fie pisici!

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 9 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 17 Noi 2016.
  1. 1

3,8%
  2. 2

1,3%
  3. 3

1,9%
  4. 4

3,2%
  5. 5

89,9%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. dadan

dadan Oracol omniscient

Foarte fain,bravo bp.
    ...Si poate iese ceva frumos la septel sa facem cat mai mult la cooperativa,cine stie?:D
    Eu astept bb;)

2. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

buna seara! eu am in sura mai multe septeluri de soricei de ultimele rase, credeti ca sunt sanse cu atatea pisici sa imi manance soricei? xDxDxD

rremy74, adrianapatran, llyillyi și alți 12 apreciază asta.
  3. tweety`

tweety` Baron forum

Abonament la moara, care injumatateste timpul de productie. Costa 1 euro jumate sau 2, sau contra sumei de 75 de MD si te tine o luna de zile. Eu zic ca e convenabil.

petra2172, adrianapatran, llyillyi și alți 8 apreciază asta.
  4. erhea

erhea Pretendent

Ador eventurile de reproducere daca sunt insotite de oferta de SH si BB - cam asa comentez la inceputul fiecarui event de reproducere si am zis sa nu intrerup acum traditia xD

Noah, acum pe bune, SH am suficient, pisicute din belsug - m-au falimentat de lapte ca l-am lasat in strachini in sura si tentatia se pare ca o fost cam mare pentru mieunicile astea neastamparate...
    Nota 5 cu stelute, insa nu o sa ma apuc de event pana in weekend, cand mai mult ca sigur ca o sa fie oferta de SH si BB :inlove::music::inlove::music::inlove::music:8)

petra2172, adrianapatran, iarina56 și alți 8 apreciază asta.
  5. luciabara

luciabara Expert forum

Ai dreptate!!!

6. tweety`

tweety` Baron forum

Costa mai putin de o sticla de suc.... Alegerea e a ta daca alegi sa cumperi SH, sau un abonamenr de moara care sa te ajute sa produci SH, sa consumi gg pt a termina misiunile de la cooperativa care ofera SH sau pur si simplu sa te plangi ca unele eventuri cer SH.

7. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara! Da, se face in 9 ore in mod normal. Daca ai Moara Turbo - in 4h30'. Exista si linie de vrej care accelereaza productia la moara. Poti ajunge sa produci o unitate de SH in 4h03'.

adrianapatran, llyillyi, matusam și alți 8 apreciază asta.
  8. tchupy

tchupy Analist forum

practic ai dreptate nu se poate face foarte multa SH
    dupa cum a spus Cruella: 4 ore ca sa faci o unitate
    deci: 24h/4h=6 SH/zi 6*30 zile=180 unitati de SH lunar

luciabara, adrianapatran, matusam și alți 3 apreciază asta.
  9. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Formatul eventului imi place ,e mai relaxant, in sensul ca nu avem grija plantatului si a recoltatului ! Nota 5 !Voi face din event atat cat imi va permite stocul de SH

petra2172, adrianapatran, iarina56 și alți 6 apreciază asta.
  10. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Sa vedem cu ce ne confruntam in noul eveniment. La pisici din inmultirea lor( din 4 exemplare) putem obtine la inceput: pisici tigrate de 2600 GG; pe urma treptat din acestea: Calico de 7300 GG; Scottish Fold de 24 de mii GG; Pisica savannah de 76 de mii de GG, plus alte clase mai superioare. Dupa cum putem vedea pragul de trecere la fiecare nivel al evenimentului este de 33.800 GG, care se poate obtine convenabil in doua moduri:
    - din 4 pisici Calico= 29.200 GG, caz in care mai avem nevoie de inca 4600 GG = (33800-29200)GG , sau din:
    - o pisica Scottish Fold de 24 de mii GG, o pisica calico, caz in care mai avem nevoie de: 2500 GG = 33800-(24000+7300).
    Pentru ultima sarcina poate vom avea nevoie de 3 pisici savannah plus 3 Scottish fold sau de o pisica maine cool de 240 de mii GG si de inca 48 de mii GG.
    Iar acum sa observam putin cerintele evenimentului. In acest eveniment sunt 15 nivele cu cerinte egale de 33800 GG ( cate 5 nivele la fiecare din cele 3 ramuri distincte ale lui). Asadar vom avea nevoie cam de 4*15 = 60 pisici Calisco plus 2*15 = 30 pisici tigrate, asadar vom avea nevoie de maxim (60*4+30) = 270 de pisici tigrate si de un minim de la 180 pana la 230 de astfel de pisici tigrate.
    Din 11 noiembrie( de la 7 dupamasa) si pana in 13 nov. ( la 11 seara) vom avea baby boom asadar va mai scadea numarul de pisici si de superhrana de care vom avea nevoie, pentru ca pisicile Calico si fiecare categorie mai superioara se vor obtine mai usor din clase cu 1-2 trepte mai mici.

Modificat ultima dată: 10 Noi 2016
  11. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Buna. Imi spui si mie care e acea linie de vrej care reduce timpul prepararii SH? Cand ai obtinut-o, la ce event? O data te rog. Multumesc

adrianapatran, malagambafane și dydyana97 apreciază asta.
  12. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Este o linie de vrej ce a fost la oferta, achizitionabila cu mamudele de Valentines Day 2015. Deci nu s-a castigat la nici un event.

13. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Dupa ce am aflat cu aproximatie cerintele pentru acest eveniment, sa observam ca pe tot parcursul lui si deasemenea si pana atunci vom mai putea obtine pisici simple din adaposturi si deasemenea superhrana la moara, sau hrana pentru pisici. Sa observam ca pentru finalizarea lui vom avea nevoie intre 900 si 1200 de pisici si cam de 480-540 superhrana, dar aceste cifre sunt aproximative. Evenimentul este frumos, prin linia de vrej, dar si prin alte lucruri obtinute, dar si cerintele pe masura.

14. crissram

crissram Scriitor în devenire

Salutare tuturor! Am avut destul timp la dispozitie sa crestem pisici...eu am investit gg in adaposturi de pisici, hrana aveam facuta, si am reusit sa termin eventul numai cu pisici (fara septel). Spor in continuare tuturor!

cristel.d, petra2172, adrianapatran și alți 6 apreciază asta.
  15. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Oferta la pachetele de SH ?:(

16. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

adrianapatran, -mamaleone, matusam și alți 3 apreciază asta.
  17. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

erhea, lexus200, adrianapatran și alți 3 apreciază asta.
  18. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Buna ,oare mie de ce nu imi apare adapostul de pisici la complexul commercial ? nu am bagat de seama pana azi acest aspect, deoarece am vreo 40 de adaposturi primite din strollere misterioase de mai demult.

19. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Au dispărut din eroare. Vor fi reintroduse cât mai curând.

20. oanadancea2001

oanadancea2001 Novice forum

Buna ziua, cind vor fi reintroduse pisicile la magazin sa putem cumpara?Ieri erau azi nu mai sunt.Pe timp de event cu pisici asa un bug este inacceptabil si ar fi minunat daca s-ar rezolva rapid sa poata toti jucatorii face eventul.La piata am vazut ca preturile la pisici au crescut urias ar fi minunat ca preturile sa poata fi tinute sub control.Cu respect.

malagambafane, adrianapatran și stef85600 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.