Feedback Să fie pisici!

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 9 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 17 Noi 2016.
  1. 1

3,8%
  2. 2

1,3%
  3. 3

1,9%
  4. 4

3,2%
  5. 5

89,9%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. adrianapatran

adrianapatran Comisar forum

Oana e regula de aur, la fiecare event de reproducere,avem BB;) sfatul meu este sa urmaresti forumul ;)

petra2172, pocio, roliana57 și alți 6 apreciază asta.
  2. oanadancea2001

oanadancea2001 Novice forum

Mersi da il urmaresc il joc de foarte mult timp si nu l-am vazut.Acum 5 minute sotul meu a gasit anuntul .Multumesc sa aveti spor.

3. goldhe

goldhe Locuitor permanent

hai salut ! de ce in poienita de procreare, la unele animalute, apare un semn cu o pisicuta ?!

pocio și malagambafane apreciază asta.
  4. tweety`

tweety` Baron forum

La ultimele doua eventuri de reproducere, s-a specificat ca fiecare animal va fi integrat intr-o anume categorie. Daca te uiti un pic mai atent, vei observa ca acea pisicuta apare la mamifere. Pisicuta fiind mamifer.

adrianapatran, pocio, dadan și alți 2 apreciază asta.
  5. goldhe

goldhe Locuitor permanent

ok ! credeam ca daca le inmultesc pe acelea iese si cate o pisicuta...o_O e prea tarziu , nu gandesc clar !

adrianapatran, pocio, dadan și alți 2 apreciază asta.
  6. aida59

aida59 Mare-maestru forum

daca mergem la" arborele intelept' cu ceva stelute luam opisicuta care are vakoarw de 240.000 gologani. Hej ce ziceti mweita ? Eu cred ca daaaaaa

adrianapatran, pocio, -ciocollate- și alți 4 apreciază asta.
  7. roliana57

roliana57 Legendă vie

Esti o desteapta;)...iti dau un pupic:)

8. aida59

aida59 Mare-maestru forum

roliana57 cu placere si alta data daca am sa fiu pe faza

Modificat ultima dată de către moderator: 11 Noi 2016
    malagambafane, roliana57 și adrianapatran apreciază asta.
  9. luciabara

luciabara Expert forum

Oare cine munceste cum va reusii sa faca eventul...daca stai la munca cate 10 ore pe zi cand ai timp sa cresti mii de animale??

Era vorba ca noi jucam de placere...deci voi tot cu bani reali faceti??

Modificat ultima dată de către moderator: 11 Noi 2016
    emma1257 și malagambafane apreciază asta.
  10. tweety`

tweety` Baron forum

Si eu joc de placere. Bani reali bag pt moara si combina. Chiar nu am timp si chef sa culeg de pe telefon de mana. Mi-ar lua jumate de ora pe putin. Eu am si parcele mici, tot timpul. Mai bag uneori si pt super hrana sau diverse chestii. Dar nu bag o avere.

malagambafane, luciabara și adrianapatran apreciază asta.
  11. barbarosa80

barbarosa80 Novice forum

spune-mi , te rog , care runa anume trebuie deblocata pentru a primi o pisica de septel

malagambafane apreciază asta.
  12. tweety`

tweety` Baron forum

Runa "MAIN COON" care contine o pisicuta cu acelas nume si costa 50 de stelute.

13. Agro80

Agro80 Conte forum

lucibara, tu faci totul sa sune ori imposibil, ori extrem de complicat, ori depinzand de bani, ori de faptul ca cei care si-au produs pisici, nu muncesc sau muncesc mult mai putin decat tine. Eventul ofera 3 posibilitati de finalizare fara a folosi super hrana. Adica fara a investi bani. Nu inteleg de ce spui ca tu joci de placere iar cei care investesc bani, joaca fara placere, cu chin. De placere jucam toti.
    Pisicile nu sunt salata, nu au timpul de maturare al salatei. In atata timp de cand se stia ca vom reproduce pisici, (daca te uitai cu atentie la pozele de la Oracol) aveai pisici de iti devenea Sura neincapatoare.
    3 terenuri cu pisici, aproximativ 120 pisici la o recoltare, culese dimineata si seara, insemnand maxim 5 minute seara, 5 minute dimineata.
    Acest event, desi este event de reproducere, nu depinde de investitie financiara ca alte eventuri de reproducere.
    Sa iti spun si cele 3 variante? Prima ar fi fost sa iti produci singur pisicile, a doua ar fi sa cumperi septelul de pisici de la piata, a treia ar fi sa cumperi pisicile simple de la piata.

14. tweety`

tweety` Baron forum

Si ca sa ma laud asa putin, am in jur de 3600 de pisici(altii probabil au mult mai multe). De cand a fost implementata chestia asta ca sa poti cumpara adaposturile, am umplut cele 3 campuri, plus am mai cumparat de la piata cand aveau valoare mai mica pt ca stiam ca va exploda pretul. Dupa ce se introduce baby boom diseara si maine, pretul la pisici va ajunge undeva la 30 000 pisica. Te las sa calculezi cati gg fac. A meritat sa iau moara in loc de o sticla de suc? Eu zic ca da.

15. barbarosa80

barbarosa80 Novice forum

Ok , ms frumos , am gasit.

malagambafane, luciabara, tweety` și alți 2 apreciază asta.
  16. roliana57

roliana57 Legendă vie

Cred ca putem termina si fara moara turbo....Unii dintre noi au aceasta ambitie...;)

17. tweety`

tweety` Baron forum

Nu era vb de terminat eventul, era vb sa faci gg. La ce te poate ajuta moara!

18. roliana57

roliana57 Legendă vie

Gologani voi face atat cat voi putea...fara sa sa investesc bani in joc! Eu doar ma joc...si atat!

malagambafane, dadan, alex.keegan și alți 2 apreciază asta.
  19. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Am pregatit asternuturi proaspete pentru pisicutele mele, asta sa nu se supere ca nu le-am parfumat, 400 pentru inceput, apoi astept BB sa vad cat au fost de cuminti.

jagarella, malagambafane, roliana57 și alți 3 apreciază asta.
  20. alinuta_angelina

alinuta_angelina Novice forum

ideea nu e neaparat costul in sine(sticla de suc) ci faptul ca e un joc de relaxare in care nu bagi bani.e strategie,distractie,relaxare.

malagambafane și roliana57 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.