Feedback Saga vikingilor 2

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 4 Apr 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 12 Apr 2018.
  1. Îmi place

88,2%
  2. Mi-e indiferent

5,1%
  3. Nu-mi place

6,8%
  1. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Saga vikingilor. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Succes!

2. Criselt

Criselt Legendă vie

O intampinam pe Ingrid cu bucurie si un vot pozitiv! Incep antrenamentele...

3. dadan

dadan Oracol omniscient

Abia astept sa inceapa,desi cam mult drop si plante.Votul...dupa ce incepe distractia (e ca la nunta,darul la sfarsit!);).Bafta!

4. catapen

catapen De-al casei

Pare un eveniment foarte interesant cu premii echilibrate, atat cele normale (SH,SC, PE etc) cat si adaposturi sau pomi misteriosi. Sa vedem acum cum va merge cu dropul ;)

usordetinutminte, Papy, -iulia1992- și alți 13 apreciază asta.
  5. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Am dat vot pozitiv, chiar daca numarul de plante si drop este mare-, dar este o saptamana pentru realizarea lor si, mi a placut mereu de Ingrid. Ma bucur sa vad la shop un numar mai mare de cupoane pe care le putem cumpara. Sa avem bafta la drop si inspiratie la crearea toporului norocos!

usordetinutminte, Papy, petra2172 și alți 17 apreciază asta.
  6. marydelnova

marydelnova Avansat

O,da o astept cu nerabdare pe Ingrid,stiu ca dupa munca depusa s-o multumesc imi pot alege recompensele mult ravnite.
    spor tuturor jucatorilor

-katnik-, usordetinutminte, Papy și alți 16 apreciază asta.
  7. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

:Dabia astept sa inceapa, desi mult drop si plante...dar mai vedem, sa gandim pozitiv;)

8. Eponge

Eponge Rutinat

Eu cu siguranta nu o sa reusesc sa termin acest event tinand cont de numarul plantelor necesare si al dropului, dar o sa incerc sa fac din el cat pot si o sa ma bucur de premiile pe care o sa reusesc sa le obtin la final.
    Mult succes tuturor si..., reglati-va tirul, ce mai asteptati? xD

-katnik-, robert-adila, dadan și alți 14 apreciază asta.
  9. dumcriss

dumcriss Novice forum

Bine ai revenit Ingrid.Ma bucur ca putem obtine randul de vrej innainte de ultimul item:sauna vikingilor,pe care ni-l putem procura cu 229 monede stea.Asa creste procentajul celor care pot obtine linia de vrej care este foarte consistenta.In concluzie daca reusesc sa obtin 16500 trandafiri si 1155 de cornuri ma declar multumita.Dupa aceea pot juca de placere ,fara stres ca nu pot obtine linia de vrej.
    Bafta tuturor.

-katnik-, robert-adila, gabone02 și alți 15 apreciază asta.
  10. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Apai degeaba iei vrejul daca nu iei si itemul ce taman l-ai amintit! :p

-katnik-, dadan, yocoama și alți 9 apreciază asta.
  11. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Am citit si eu pe fuga tutorialul. Cam multe plante si drop, dar avem si 5 terenuri la dispozitie.
    Mie imi plac itemurile ca sunt la 10 ore, in felul asta sigur le pot recolta de doua ori pe zi. Cum nu pot intra la ore fixe, cele de 12 ore de multe ori le recoltez doar odata pe zi (24h).

rux2002, -katnik-, robert-adila și alți 15 apreciază asta.
  12. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

dumcriss ti-a explicat ca ultimul item se poate achizitiona cu 299 monede-stea dupa ce joaca 33 runde. Indiferent cat de "buni" tintasi suntem, tot luam itemul. Daca obtii cele mai putine monede-stea/runda inseamna 15 x 33 = 495 monede.

-katnik-, matusam, robert-adila și alți 16 apreciază asta.
  13. pinok86

pinok86 Împărat forum

Imi place Ingrid, si sper sa fie si ea darnica cu dropul, simpatica cum a fost intotdeauna. Framantam cozonaci, mai aruncam un topor, vopsim oua, iarasi aruncam la tinta. Va fi interesant.
    Bafta!

-katnik-, megastar_58, robert-adila și alți 19 apreciază asta.
  14. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Incep cu 192 corn de baut, binisor pentru inceput. Bafta tuturor la drop!

-katnik-, robert-adila, petra2172 și alți 13 apreciază asta.
  15. Criselt

Criselt Legendă vie

217 cornuri din napi si saguaro. Multa bafta!

-katnik-, robert-adila, petra2172 și alți 14 apreciază asta.
  16. geckofeet666

incep si eu cu 329 dar a iesit drop si din Baha ?, ca eu nu l-am vazut cand am recoltata copacii in baha :oops:

17. jagarella

jagarella Supervizor forum

7 recoltari pe parcele mici cu chutney, nu este mult inseamna ca sambata la amiaza avem plantele apoi dropul iese din garoafe si trandafiri, nu mai intram numai de 2 ori pe zi la event. SPOR

18. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

193 cornuri de baut din macese si tamarillo.
    Spor tuturor!

Iese, iese
    Numai in Cascade nu iese :p

Modificat ultima dată de către moderator: 7 Apr 2018
  19. geckofeet666

Hmmm interesant, chiar m-am uitat dupa el si nu l-am vazut...dar asa o fi cum spui tu, Iulia :)

-katnik-, robert-adila, donnadmn și alți 15 apreciază asta.
  20. pinok86

pinok86 Împărat forum

155 drop pentru inceput si la mine
    Bafta!

-katnik-, dumcriss, robert-adila și alți 16 apreciază asta.