Feedback Saga vikingilor 2

Discussion in 'Runda de discuții' started by nikolae28, Apr 4, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul ?

Poll closed Apr 12, 2018.
  1. Îmi place

88.2%
  2. Mi-e indiferent

5.1%
  3. Nu-mi place

6.8%
  1. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Salut !Am luat si eu linia de vrej si cam tot ce mi-a trebuit de la shop.Sunt relaxata ,o sa mai iau cat o sa pot !Spor dragilor ,iar pt Ingrid cat mai multe topoare trase la tinta din prima !

2. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Gata, am activat si eu linia de vrej, am 35 runde jucate, dar am pus ultimul item, "sauna vikingilor", datorita faptului ca l-am luat cu monede stea de la shop.

3. Criselt

Criselt Legendă vie

Event finalizat, am cumparat de la shop cam tot ce mi-am dorit. O mai las pe Ingrid sa arunce topoare suplimentar, poate mai iau ceva-ceva...

4. yocoama

yocoama General forum

33/40,am luat vrejul si muncesc pt. finala.:oops:
    Spor sa aveti!:D

5. amy46

amy46 Maniac forum

bafta in continuare...

6. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Dupa 51 de runde, in sfarsit are si duduia mea haine de diamant.....:p

7. sammy_mih2

sammy_mih2 Scriitor activ

35 runde 1738 monede stea eu zic ca e bine.

8. traian1971

traian1971 Comisar forum

37 de runde, linie de vrej activa,ochit din prima o data, deci toate cele bune!!

9. mara62

mara62 Supervizor forum

39/40 si duduia mea are haine de diamant :p

10. Criselt

Criselt Legendă vie

Buna! La ce va referiti voi cand spuneti ca are Ingrid haine de diamant? Din cate am remarcat, itemul "Ingrid, duduia de diamant" nu e la Shop editia asta, a fost intr-o editie anterioara... :)

11. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Daca nimeresti din prima, Ingrid isi schimba hainele!
    La fel si daca nimeresti din a doua sau a treia! ;)

12. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Dupa 33 de runde inca nu am reusit sa nimeresc tinta la fix din prima. Nu am fost atenta ca se pot arunca topoare si peste cele 40 de runde, asa ca am plante la fix. Si nu cred ca o sa ma mai straduiesc sa le inmultesc ca nu sunt premii pentru care sa ma lupt. Pana acum am aproape 1600 de monede, nici n-am socotit ce pot lua pe ele. Spor si success celor care mai au de munca!

13. Criselt

Criselt Legendă vie

Aaa!!! La asta te referi...

14. shimo82

shimo82 Pretendent

33/ 40 si linie de vrej activa

15. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Nu am reusit sa nimeresc din prima mijlocul tintei, dar nu-i nici o suparare. Din cele 1900 de monede reusesc sa cumpar ce ma intereseaza de la shop: cupoanele de combina, SH si niste compost. Misterioasele nu ma atrag, banane si stelute am o multime, itemi de nu am loc sa-i amplasez. A fost un event usor, numai bun pentru perioada in care s-a desfasurat si care da posibilitate fiecaruia sa-si aleaga recompensele. Deci OK.

16. denisa1969

denisa1969 Pretendent

35/40 si ma opresc aici
    mi-a placut acest event :)

17. silvya.silvika

silvya.silvika Începător forum

am dat de 4 ori la ingrid si nu am nimerit , cand vreau sa dau a 5 oara pur si simplu ingrid nu vrea sa arunce ciocanul .nu pot nici macar sa folosesc monezile stea acumulate din cauza ca Ingrid e suparata . va rog din suflet sa ma ajutati , multumesc anticipat

18. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Ma opresc la 43 de runde jucate, am strans 2.080 monede stea si am luat tot ce vroiam de la shop, inclusiv de 3 ori sauna vikingilor.
    Spor tuturor celor ce mai continua si felicitari finalistilor!

19. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

20. silvya.silvika

silvya.silvika Începător forum

multumesc din suflet , a mers , Paste fericit!