Feedback Saga vikingilor 3

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Sep 13, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Sep 18, 2018.
  1. Îmi place

95.4%
  2. Îmi este indiferent

0.7%
  3. Nu-mi place

3.9%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Sincer,hai sa iti spun da sa nu razi..xD
    Am pus eu acolo dragonul.bufinta,arborele ciorii ma rog si altele.
    Exista o problema la mine uit de ele :p cum am uitat si azi,le am strans dupa ce am recoltat si am pus planta de event.
    Asa le tin in ochii mei pe pajiste si gata.

2. pinok86

pinok86 Împărat forum

Dupa inmultirea plantei de event, am 190 de drop

3. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Am inceput cu 396 cornuri de baut si am reusit un La fix.
    Bafta tuturor!

4. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

cu cateva bonusuri de 200 % si 100 % declar event terminat ,runde jucate 26 ,casuta vikingilor up -gradata si continui sa iau toate premiile cu monede stea ! succes tuturor !

5. amy46

amy46 Maniac forum

Event incheiat cu ajutorul bonusurilor...dar voi continua sa joc si sa iau toate premiile cu monede stea....multa bafta tuturor!!

6. cp58

cp58 General forum

Event terminat. Mai este si maine o zi, mai am de luat cate ceva de la shop, deci ... continuam. Weekend minunat si succes tuturor!

7. traian1971

traian1971 Comisar forum

incep si eu cu 185 de drop:D

8. pinok86

pinok86 Împărat forum

Felicitari finalistilor! Eu am abia 6 joculete. Din pacate nu am mai primit un bonus la roata de ceva timp. Asa ca o luam batraneste pana ajungem la linia de sosire.

9. Criselt

Criselt Legendă vie

12 runde jucate. Peste noapte am pus plante pentru drop, iar maine sper sa-lfinalizez si eu. Mult success tuturor si felicitari celor care au terminat!

10. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Mai am de facut 3000 plante sa termin eventul...greu cu plantele astea ptr ca lucrez doar pe doua terenuri,cu apa si ingrasamint..de bonusuri la roata nu am mai auzit de vreo doua luni.Dar cu rabdare ii dau de cap si acestui event,timp este destul si nu ma grabesc..In schimb as putea "sa vind"niste drop ca am ptr vreo doua eventuri...este cineva amator sa cumpere?:D:pImi place acest event si mai ales recompensa finala.Spor la plantat celor care mai au de muncit la event.

11. Claudia

Claudia Duce forum

Ce diferenta enorma fac bonusurile...am prins si eu ieri, dupa nu mai stiu cat timp si chiar nici nu se putea gasi un moment mai bun pentru ele. Am 42 de runde jucate si m-am oprit aici, fiindca am luat cam tot de la shop. Mai sunt cateva banane si stelute de luat, dar la care am un stoc maricel si pentru care nu ma mai agit sa mai cultiv o tura de plante de event. Prefer sa imi fac stocuri la alte plante in orele ramase de bonus.

Frumos eventul, mi-a placut. Succes tuturor!

12. alex5001

alex5001 Novice forum

In momentul in care recoltez plante de pe parcele, dropul de event ,respectiv "corn de baut" , este influentat de numarul de PE-uri date de recolta, sau de nivelul plantei recoltate?

13. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

14. mara62

mara62 Supervizor forum

Event finalizat, distractia continua ;)

15. Ade-Leona

Ade-Leona Scriitor activ

Ador eventul asta!! Este pe sufletul meu...2 cupoane de combina, multe consumabile cadou si ora potrivita la care se sfarseste...Mai vreau astfel de eventuri!! vot pozitiv, normal! :) ;)

16. traian1971

traian1971 Comisar forum

10 runde jucate si de mine.nu cred ca termin eventul,nu ar fi singurul si nici ultimul!

17. Criselt

Criselt Legendă vie

Event finalizat, dar voi juca in continuare pana imi iau tot ce-mi doresc de la shop.

18. yocoama

yocoama General forum

Event finalizat si la mine:D,joc pana iau tot.;)
    Noapte buna si succes la drop;):)

19. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

;) si eu am o noapte de shopping...8)intai pe alese si mai apoi tot stocul...;):p

20. pinok86

pinok86 Împărat forum

Event finalizat si la mine. Voi continua, produsele de la shop sunt atragatoare.

Thread Status:
Not open for further replies.