Feedback Saga vikingilor: Antrenament la țintă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 4 Oct 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 11 Oct 2017.
  1. Îmi place

90,4%
  2. Mi-e indiferent

3,6%
  3. Nu-mi place

6,0%
  1. ghidus1954

ghidus1954 Novice forum

am jucat cele 40 de runde la joc, deci am luat linia de vrej si itmele aferente, dar nu pot activa linia de vrej, credeam ca se poate activa dupa incheierea eventului, dar vad ca sunt jucatori care au activat-o deja, nu-mi dau seama de ce....

malagambafane, -katnik-, iarina56 și alți 5 apreciază asta.
  2. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna seara, fermieri!
    Desi problemele tehnice sau cum or fi fost ele... ne-au afectat pe toti, eu am reusit sa nimeresc azi la tinta din prima incercare. :D
    Cu chiu si cu vai, cu pauza de minute bune intre alesul cozii, capului si runa vietii a toporului, am reusit. :D
    Alegeam coada, mergeam sa-mi fac treaba, reveneam, alegeam si restul si tot asa. Enervant si amuzant.
    Totul e bine cand se termina cu bine...sau cand gasesti ceva amuzant in orice iti increteste fruntea. :music:
    Spor!♥

malagambafane, Ade-Leona, -katnik- și alți 16 apreciază asta.
  3. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Ai pus itemurile pe linie și nu se activează?
    Inclusiv pe ultimul nor?

malagambafane, -katnik-, roliana57 și alți 3 apreciază asta.
  4. ghidus1954

ghidus1954 Novice forum

da, am pus itemele inca de ieri si am asteptat, am zis ca e vreo problema si se va rezolva, dar de dimineata tot incerc s-o activez si nu se poate, nu apar petalele alea , e ca si cum n-ar avea iteme, dar sunt puse la locul lor.

malagambafane, -katnik-, yocoama și alți 3 apreciază asta.
  5. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

malagambafane, -katnik-, roliana57 și alți 6 apreciază asta.
  6. ghidus1954

ghidus1954 Novice forum

offff, multumesc mult, pe ultimul nor nici nu l-am vazut :( scuze si multumesc inca o data.

malagambafane, -katnik-, yocoama și alți 7 apreciază asta.
  7. mimi***

mimi*** Împărat forum

Event finalizat ,bafta celor care mai au....sa vedem ce ne ofera adaposturile misterioase poate poposeste si pe ferma mea fazanul.....

malagambafane, cp58, -katnik- și alți 11 apreciază asta.
  8. maimutica

maimutica Ambasador forum

Event finalizat , votul este ,imi place , bafta celor care trebuie sa mai munceasca .

malagambafane, cp58, Adana71 și alți 8 apreciază asta.
  9. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Event finalizat ,jucat 50 runde .Am luat toate premiile care mi-au trebuit !Vot pozitiv!

malagambafane, cp58, Adana71 și alți 8 apreciază asta.
  10. yocoama

yocoama General forum

Event finalizat,am luat aproape tot.a fost super:D

malagambafane, cp58, Adana71 și alți 10 apreciază asta.
  11. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Buna dimineata !!!
    Am jucat 54 de runde,mai continui pana se termina eventul.
    Am zis ca iau bananele si m-am razgandit am luat atelierul de totemuri ,mai aveam unul dar am zis ca nu strica sa am 2.
    Iar acum vreau sa strang 1000 de monede pentru banane.Mult spor tuturor si o zi cat mai frumoasa.

Multa bafta,sa iei tot ce ti-ai propus.Criselt.
    Eu nu imi incerc norocul iau ce imi trebuie,noroc imi trebuie la drop.

Modificat ultima dată: 10 Oct 2017
    malagambafane, naivreasastii, cp58 și alți 12 apreciază asta.
  12. Criselt

Criselt Legendă vie

Eu am luat toate bananele, cupoanele, SH, dar ezit intre iazul de broaste neon si "aleatoriu" - adaposturi misterioase, arbori minune, tichete petrecere, la care nu prea am noroc. Ma mai gandesc pana maine, poate iau broscutele, desi nu am neaparata nevoie, dar macar sunt o certitudine. Sau... sa-mi incerc norocul?

13. dadan

dadan Oracol omniscient

Event finalizat si la mine.Votul se mentine pozitiv si un vot pozitiv pentru echipa de moderatori!O zi fara impedimente va doresc tuturor!

malagambafane, naivreasastii, amy46 și alți 14 apreciază asta.
  14. GOTHIC68

GOTHIC68 Junior Expert

Vrejul a fost activat, mai am o singura aruncare pentru terminarea misiunilor; deocamdata nu am luat nimic de la shop...nu sunt hotarat; oarecum am fost afectat de problemele tehnice, am cules manual atunci cand s-a putut, dar cand am activat combina nu am reusit mare lucru....asta este, se mai intampla; cu siguranta altii au fost mult mai afectati; eventul a fost prelungit dar poate un cod bonus nu strica...ce parere aveti? Zi de toamna frumoasa tuturor!

malagambafane, naivreasastii, dadan și alți 13 apreciază asta.
  15. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am luat si eu ultimul item, si joc in continuare. Din cauza problemelor aparute, ieri trebuia sa culeg de 2 ori planta de event, dar nu am reusit sa am decat o cultura, dar asta e, mergem mai departe. Sa speram ca nu vor mai fi probleme. Bafta in continuare.

malagambafane, naivreasastii, dadan și alți 9 apreciază asta.
  16. cris_alex

cris_alex Locuitor permanent

54 runde jucate pana acum. am inceput eventul avand 112 SC si 127 drop..am achizitionat linia de vrej de cv vreme am cumparat de la shop adaposturile ,toata SH si tot SC pe care l am investit in event , tichetele de petrecere si cele 25 de banane..sunt f fericita de prelungirea eventului asa poate ma straduiesc sa obtin si olaria si totemuri tiki plus arborii minune dar nu ar strica si niste ventilatii..dar nu ma arunc chiar asa tare pt ca st deja multuita de ce am castigat..un event f frumos felicitari echipei! succes tuturor merg la plantat planta de event ca iar st la limita:inlove::p

malagambafane, naivreasastii, dadan și alți 2 apreciază asta.
  17. -lau84-

-lau84- Începător forum

Cum activez ferma roz cu itemul luat?

malagambafane, naivreasastii și Ade-Leona apreciază asta.
  18. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

19. SebyTheFarmer

SebyTheFarmer Novice forum

Am si eu nevoie de un raspuns. Stiu ca parfumeria nu se poate obtine la atelier si nici in misiuni, deci este un item rar. Acelasi caz este valabil si pentru totem tiki si olarie? Eu nu am deblocat nici tucani si nici anaconda. Apar aceste 2 ateliere la atelierul din oras sau sunt speciale, se pot castiga numai din eventuri?

malagambafane, dadan și donnadmn apreciază asta.
  20. Shepherd

Shepherd Guest

Aceste ateliere s-au putut câştiga la diferite eventuri.

malagambafane, dadan, donnadmn și alți 3 apreciază asta.