Feedback Saga vikingilor: Antrenament la țintă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 4 Oct 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 11 Oct 2017.
  1. Îmi place

90,4%
  2. Mi-e indiferent

3,6%
  3. Nu-mi place

6,0%
  1. popik70

popik70 General forum

Eu nu ma obosesc sa-l termin. Momentan am aproape 450 cornuri . S-a dus timpul cand stateam cu ochii pe ceas ca sa intru sa culeg.
    Spor la drop , dragii mei.

matusam, malagambafane, t_ina_e și alți 21 apreciază asta.
  2. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

...din 7 ture de lovituri la tinta, m.am ales cu 334 moneda stea...e mult, e putin, habar n-am...imi place cand securea arata "la fix" ...ceea ce nu am inteles inca, la o tura de bulion, la aruncat, din cinci incercari, la a treia mi-a iesit "la fix" , am primit recompensa insa credeam ca pot folosi si pragul 4 si 5 ...incet, incet invat...e putina smecherie la mijloc pentru cine s-a prins, nu mi se pare greu...succes la preparat bulion viking!...

malagambafane, t_ina_e, -iulia1992- și alți 12 apreciază asta.
  3. buffy1989

buffy1989 Scriitor în devenire

Spre rusinea mea, nu stiu sa folosesc altoiul de plante. Ma ajuta cineva?

malagambafane, t_ina_e, -iulia1992- și alți 7 apreciază asta.
  4. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Dacă le-ai obținut, trebuie să le activezi și vei folosi plantele în mod normal.

AICI găsești detalii.

matusam, malagambafane, t_ina_e și alți 11 apreciază asta.
  5. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Multumesc de compliment, dar nu era cazul.:p
    Doar pentru ca tu ai nevoie de cupoane, nu inseamna ca altii mint cand spun ca nu au nevoie.:mad::mad:
    Am in permanenta activate semanatoarea, recoltatorul si ajutorul de vrej.
    Cupoanele le folosesc doar cand am nevoie de mester si grajdar, dar si asa se acumuleaza.
    La roata norocului castig oricum altele.
    Mai am si misiunile unde se castiga combina necompletate, pentru ca nu am avut nevoie.

Asa ca, multumesc frumos, dar am mana sus inca.:D:D

matusam, malagambafane, t_ina_e și alți 14 apreciază asta.
  6. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Eu acum am pus plante pe toate terenurile ma ocup doar de ele si cornuri de baut am strans 363.
    Mult succes tuturor si multumesc frumos celor care imi trimit cadou drop ,de azi sper sa ma reglez cu restanta de a trimite cadouri si eu.[am avut probleme cu internetul].Multumesc pentru intelegere.

matusam, malagambafane, t_ina_e și alți 17 apreciază asta.
  7. cosmar75

cosmar75 De-al casei

felicitari!ca esti, (sunteti) ferma pe pozitie.spor la farmerit.

malagambafane, t_ina_e, yocoama și alți 10 apreciază asta.
  8. geta_numai_eu

geta_numai_eu Mare-maestru forum

Cine imi poate spune care ar fi acele bonusuri pentru flori,daca nu va suparati.

malagambafane, t_ina_e, yocoama și alți 6 apreciază asta.
  9. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Bună seara!
    Este vorba de linia de vrej Tichete de petrecere 1 și produsele meșteșugărești Sursă de viață, Elixir de viață care accelerează producția florilor de pe fermă.

matusam, malagambafane, t_ina_e și alți 11 apreciază asta.
  10. valentin-1959

valentin-1959 Novice forum

Daca nu este cu suparare unde pot gasi informatii despre Dasign ferma roz?

malagambafane, t_ina_e, yocoama și alți 4 apreciază asta.
  11. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

AICI.

matusam, malagambafane, t_ina_e și alți 9 apreciază asta.
  12. Claudia

Claudia Duce forum

Iarasi tarziu in noapte...am activat linia de vrej:

Am 34 de runde jucate, maine dimineata iau si ultimul item si cred ca maine seara termin de luat de la Shop tot de la Diverse, mai putin stelutele si bananele aurite din care am deja mii, respectiv sute, nu are rost sa cultiv plante si pentru ele. Si termin si cu eventul, care mie mi-a cam placut.

Spor la treaba si o noapte linistita!

matusam, iarina56, malagambafane și alți 22 apreciază asta.
  13. aida59

aida59 Mare-maestru forum

va rog sa ma ajutati cu un sfat Sunt fff suparata ca nu am cornuri Am pus garoafe si pe parcele mici si nr. lor este f mic Am reusit sa fac 554 drop.Plante event mai am de facut 8000 Imi placea acest tip de event si este pt prima data cand nu pot sa-l fac Va multumesc pt rabdarea de a ma citi

malagambafane, t_ina_e, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  14. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Iti recomand sa citesti sfaturile "ante-postatorilor" tai, cu aceeasi rabdare. :)

matusam, amy46, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  15. pinok86

pinok86 Împărat forum

Eu iti spun sa nu te lasi cuprinsa de disperare. Eu stau un pic mai bine, adica 613 drop. In dimineata aceasta am pus ultima tura de plante necesara sa iau vrejul, apoi ma ocup de drop, adica pun garoafe si pepeni galbeni pe parcele mici, asa am pus mereu. Daca iau vrejul si imi permite timpul si dropul bineinteles, voi face si restul de 5000 plante pentru item. Noaptea am avut trandafiri si am adunat 135 de drop, fara howie, fara linie de vrej si altele.
    Bafta, nu dispera!

matusam, robert-adila, amy46 și alți 16 apreciază asta.
  16. steaumihai

steaumihai Scriitor în devenire

Pentru cei care cred ca nu pot termina eventul la timp sau nu au suficient drop, mai este o posibilitate- garoafe instant, doar ca iti trebuie mult super compost.
    Legat de evolutia mea pana acum, am reusit sa strang 20500 trandafirul muntilor si 920 corn de baut. Restul dropului il pot face deseara dintr-o tura de garoafe si ghimbir salbatic. Acum singura dilema este strangerea a cat mai multe monede stea in cat mai putine lovituri.
    Spor in continuare si multa rabdare sa aveti, dropul va veni sigur.

matusam, robert-adila, amy46 și alți 14 apreciază asta.
  17. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

'Neata!
    Linia de vrej activata, la urmatoarea recolta (cca. 3 h) iau si itemul special. Pentru prima oara am castigat +100% recolta la Roata norocului, asa incat voi termina eventul cam cu 24 h mai devreme decat calculasem (de fericire, am imprastiat si vreo 2 ture de SC si compost turbo pentru pomi). Pana mai am chutney activ, am sa cultiv in continuare trandafirii muntilor, fiindca Shopul e plin cu lucruri tentante ;)
    Dropul a mers perfect paralel cu planta de event (cu Howie), iar la tinta am avut o medie de cca. 49 de monede/lovitura.
    Am luat, printre altele, si cupoanele de combina, pentru ca, desi am abonament, uneori se intampla sa nu pot innoi la timp abonamentul si atunci sunt tare utile cupoanele tinute "la ciorap".
    Imi place faptul ca obtinerea liniei de vrej nu este conditionata de performanta loviturilor, recompensele sunt multe si pe toate gusturile, iar eu inca mai am nevoie de multe in gospodarie, chiar dintre proviziile banale pentru cei mai bogati. Asa ca, din partea mea, un vot pozitiv.

Spor in toate, va doresc!

matusam, robert-adila, amy46 și alți 16 apreciază asta.
  18. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Pana acum am 737 cornuri si 4621 plante + terenurile pline. Avand in vedere postarea mea de ieri, am scos aproape 400 drop in 24 ore din 2 ture de plante de event si o tura de garoafe. Cred ca nu trebuie sa ne facem griji in privinta dropului. Ca de obicei, am o problema cu plantele... O sa incerc reteta lui Agathon, poate da norocul peste mine la roata (nu l-am nimerit niciodata de cand dau la roata...).

robert-adila, cp58, amy46 și alți 11 apreciază asta.
  19. t_ina_e

t_ina_e General forum

Pana acum am 794 drop si 13869 plante de event.
    Toate terenurile sunt cu plante de event.
    Ma bucura un drop mai bun la planta de event, chiar daca munceam mai mult, aveam mai multe recolte de plante de event.
    In acest fel, ma bucuram de achizitia mai multor premii bune si frumoase, care nu sunt de trecut cu vederea.
    Sunt curioasa daca o sa fie cineva care sa realizeze 5000+5340 monede stea.
    Sper ca dropul sa se imbunatateasca, ca si alta data.
    Mult succes la drop!

matusam, robert-adila, .aliosa. și alți 12 apreciază asta.
  20. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Linie de vrej activate plus item suplimentar castigat ,~2000 moneda stea acumulate .
    Zi plăcută alaturi de cei dragi voua ..Spor in toate !

Pentru plante si nevoie de combina ,chutney de mere si morcovi si recoltat la timp ;)

Modificat ultima dată de către moderator: 7 Oct 2017
    Adana71, gabone02, yocoama și alți 19 apreciază asta.