Feedback Saga vikingilor: Antrenament la țintă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 4 Oct 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 11 Oct 2017.
  1. Îmi place

90,4%
  2. Mi-e indiferent

3,6%
  3. Nu-mi place

6,0%
  1. t_ina_e

t_ina_e General forum

Problema de astazi a fost logarea! Parca ma urmarea! Combina activata din cupoane, ma astepta cuminte. Gemuri si castiguri de la roata norocului ma asteptau la minut, cand avem sa dau comanda, brusc nu mai eram in aceeasi strategie! Logarea!
    Astazi am avut o zi mai grea pe la amiaza, care s-a prelungit pana in noapte.
    Problema mea este ca am facut plante, pentru a cumpara de la Shopul vikingilor, cat mai multe premii foarte necesare mie!
    Dar, iarasi dau navala dupa drop. Sa pun plantele cu timp cel mai mare cu apa si ingrasamant. Asta este solutia!
    Sa avem spor la drop! :p

Modificat ultima dată: 9 Oct 2017
  2. pisitani

pisitani Ambasador forum

Buna seara,
    de mai bine de 30 minute ma chinui sa culeg plantele...ferma cu totul :(
    nu merge sa trimit nicimesaje si nici sa "donez" la event...
    inca sunt probleme, cumva?
    O seara frumoasa si bafta tuturor.

3. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

O stergere de cache/cookies/relogare ar trebui sa rezolve problema ta.

malagambafane, mara62, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  4. pisitani

pisitani Ambasador forum

A fost primul lucru ce l am facut plus alt browser

malagambafane, mara62, cris_alex și alți 8 apreciază asta.
  5. _Agathon_

Tocmai ti-am trimis mesaj si mi-am cules ferma, deci nu este o problema generala :oops:

malagambafane, mara62, donnadmn și alți 5 apreciază asta.
  6. pisitani

pisitani Ambasador forum

am rezolvat ...altfel :p:p:p
    Multumesc

malagambafane, mara62, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  7. georgeta

georgeta Scriitor activ

nu functioneaza intotdeauna acest sfat deci nu e o rezolvare generala. nu stiu despre mesaje dar ma chinui de 2 ore sa culeg ferma cu combina nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost fara. am primit un sfat de genul asta la un event anterior dar cred ca uneori ar trebui sa tineti cont si de faptul ca suntem jucatori vechi cu experienta si cam asta e primul lucru care il facem inainte de a incepe sa ,, tipam,, pe forum ca e o problema.
    nu merge - poate ar trebui sa recunoastem pe ici, pe colo ca poate e si serverul prea aglomerat si nu face fata. astazi am avut probleme si cu aruncatul la tinta si te rog nu te grabi sa imi dai acelasi sfat ca nu e cazul - am incercat deja. o seara frumoasa.

8. _Agathon_

Atunci cand nu este o problema generala, mai ales cand unii jucatori intra pe mai multe conturi si incarca cache-ul, acesta este primul lucru care trebuie facut - curatarea browser-ului si relogarea. :)
    In cazul in care este o problema generala, evident ca o anuntam pe forum. :)

malagambafane, luciana1949, mara62 și alți 8 apreciază asta.
  9. cris_alex

cris_alex Locuitor permanent

nici la mine nu a functionat ferma...si intradevar am pierdut cv timp la culegere..dar vom vedea daca va aparea vre o modificare prelungire ceva...

malagambafane, mara62, donnadmn și alți 9 apreciază asta.
  10. georgeta

georgeta Scriitor activ

ps si-a revenit si joculetul

malagambafane, mara62, t_ina_e și alți 3 apreciază asta.
  11. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

In cazul meu, anuntarea pe forum conteaza doar sa vad ca a fost o problema, dar in momentul in care pot citi forumul deja problema este rezolvata. La mine cand nu merge, nu merge. Nu stiu cum ceilalti jucatori pot scrie pe forum cand jocul nu merge, pentru ca eu nu pot posta cand jocul nu merge.

Modificat ultima dată: 8 Oct 2017
    malagambafane, mara62, donnadmn și alți 8 apreciază asta.
  12. robert-adila

robert-adila Locuitor permanent

Linie vrej activata,
    Spor incontinuare si o noapte linistita!!

malagambafane, mara62, donnadmn și alți 11 apreciază asta.
  13. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Am jucat 37 de runde ,imi place foarte mult acest event din multe puncte de vedere.
    Linie de vrej,recompense la alegere cate putin din fiecare, adaposturi misterioase si ateliere.
    Usor ,relaxant ,e o placere sa alegi cel mai bun topor si Ingrid sa loveasca tinta..

Maine cred ca mai joc maxim 7 ,8 runde vreau sa iau cele 5 banane cu 300 de monedute,in rest am luat de la diverse aproape tot.Nu am luat ,sc,cs suzi,stelutele,tartele si nici nu le iau pentru ca am iar de la sectiunea ateliere am luat,, Olarie,,atelierul de anaconde,in rest am tot.
    Felicitari tuturor si o noapte frumoasa.
    Felicitari BP.

malagambafane, mara62, miracol31 și alți 9 apreciază asta.
  14. aida59

aida59 Mare-maestru forum

probleme la joc si in dimineata asta. Nu am putut aduna garoafele in timpul activari vrejului pt flori. O ce de probleme cu timpul pt cajoculetul nu a functionat nici aseara si nici dimineata bine (adica nu se loga)

malagambafane, mara62, donnadmn și alți 7 apreciază asta.
  15. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Buna dimineata ,si acum sunt ceva probleme ...Eu nu ma pot conecta pe ferma :(

malagambafane, amy46, mara62 și alți 9 apreciază asta.
  16. luciana1949

luciana1949 Locuitor permanent

Din pacate si ieri si azi nu pot face nimic pe ferme.Daca esti logat nu executa comenzile,daca iesi din joc nu mai poti intra.....Eventul asta m-a necajit cam tare :cantitati din ce in ce mai mari,drop din ce in ce mai mult ,plus necazurile tehnice...Sa trimiti cadourile,alta aventura care presupune sa dai comanda,s-o reiei de cateva ori si daca ai noroc pleaca,sau nu.Si unde mai pui ca-mi placea genul acesta de event.O zi buna si succes.

-katnik-, malagambafane, amy46 și alți 9 apreciază asta.
  17. niicuro

niicuro Începător forum

nu merge jocul

-katnik-, malagambafane, amy46 și alți 7 apreciază asta.
  18. roliana57

roliana57 Legendă vie

Cred ca exista probleme tehnice. Initial nu m-am putut loga, apoi "m-am deconectat", m-am logat din nou cu foarte mare greutate, Ingrid s-a intepenit ....

-katnik-, malagambafane, mara62 și alți 7 apreciază asta.
  19. tasha70

tasha70 Novice forum

Buna dimineata,
    La fel s-a intamplat si la mine: incepand de ieri dupa-amiaza merge de mai mult sta... Am ratat recolta de aseara si vad ca nici acum nu este mai bine. Dai un click si astepti intre 5 si 10 secunde ca sa-ti apara ca s-a activat sau ca s-a cules parcela...:cry:
    Imi este si frica sa mai dau refresh pentru ca nu stiu daca ma mai pot loga in joc.

-katnik-, malagambafane, amy46 și alți 7 apreciază asta.
  20. dadan

dadan Oracol omniscient

Chiar nu merge jocul.Trebuia sa recoltez ghimbirul salbatic pe inssula si apoi sa merg la servici,dar il las necules si plec.Nu mi se pare okk sa dureze inca de ieri pb tehnice fara sa avem o prelungire de event...