Saga Vikingilor - Evoluție

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 11 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Am adunat 2080 monede. Nu am cumparat nimic inca. Astept sa vad cate pot face si apoi ma hotaresc. Spor va doresc la toti!

-katnik-, tudor1966, lorilori71 și alți 18 apreciază asta.
  2. Claudia

Claudia Duce forum

Pana acum am avut in total 63 de incercari, cu rezultat 2957 de monede. Azi am inceput sa culeg si din Diverse, mai am de luat doar puietii, tartele si stelutele. Cred ca de maine seara incep sa lucrez la dublurile de iteme, fiindca sunt performante si merita efortul.

Spor la event si noapte buna!

-katnik-, tudor1966, lorilori71 și alți 15 apreciază asta.
  3. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Pina acum am 1609 monede,am luat doar reteta.Bafta tuturor !

-katnik-, tudor1966, lorilori71 și alți 16 apreciază asta.
  4. cristina-violeta05

cristina-violeta05 Mare-maestru forum

chiar am crezut că nu o să pot lua tot ce mi-am propus, dar... se pare că am reușit fără prea mult efort. parcă e mai convenabil să avem plante de 8 ore.
    mai culeg azi două recolte (rezultând vreo 20 de topoare), iau dubluri, și mă opresc.
    spor și baftă!

-katnik-, tudor1966, lorilori71 și alți 19 apreciază asta.
  5. Lore_Roxi

Lore_Roxi Novice forum

Merge bine treaba, am luat reteta de sirop, adaposturile si arborii si mai am 1124 de monede. Adun pt vrej si mai vreau macar bananele aurii, sa vedem cum stau si cu timpul. Spor tuturor!

-katnik-, tudor1966, lorilori71 și alți 16 apreciază asta.
  6. 09kis

09kis Veteran Forum

Mai am nevoie de 450 monede si iau tot ce mi-am propus. Reteta am avut-o tarta Pinkie produc . Sper maine dupa ce mai adun niste cornuri de baut sa ma opresc. Nu cred ca voi munci pentru dubluri, tot nu am loc in parcuri, doar eventual pentru D&C. Spor la monede tuturor!

-katnik-, tudor1966, lorilori71 și alți 14 apreciază asta.
  7. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Am activat linia de vrej, am luat reteta de sirop de ciocolata , acum lejer mai iau ce cred ca imi convine.
    Multa bafta tuturor!!

-katnik-, tudor1966, lorilori71 și alți 18 apreciază asta.
  8. ingeras_intunecat

ingeras_intunecat Pretendent

Azi nu mi-a mers netul, dar totusi am reusit sa iau linia de vrej si tichetul pt combina, mai am destul timp oricum :))

-katnik-, tudor1966, lorilori71 și alți 17 apreciază asta.
  9. Claudia

Claudia Duce forum

Pana acum, dintr-un total de 88 de incercari am strans 4129 de monede.
    Am finalizat si Diversele; aveam deja reteta de sirop, asa ca pot sa-mi iau deja prima dublura de item.

O sa-i dau bataie cu "Da-i bataie!" :), fiindca mi se pare cel mai rentabil, si ca pret, si ca PE.

Spor la event!

Edit (pentru dadan): Am broscute Howie, intr-adevar, dar nu le-am folosit decat in primele 2 zile, fiindca deja aveam drop suficient de mult in plus si risc sa pierd bonusul de peturi cand stau sa migalesc la ele. Dar si fara ele am dropul bun; conteaza mult nivelul de joc si nivelul la cupele din Arbore.

Modificat ultima dată: 14 Mai 2016
    -katnik-, misu_mama, tudor1966 și alți 19 apreciază asta.
  10. -hugio-

-hugio- Profesionist forum

event terminat .am inceput sa mai iau Da-i bataie deja am 2 la inventar cumparate din greseala :) spor la topoare :p

-katnik-, misu_mama, tudor1966 și alți 13 apreciază asta.
  11. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

buna dimineata prieteni......3x da-i bataie + linia vrej....+ ceva din diverse....avem si o aruncare absoluta....mai mult nu se poate...egal da...50 este media ultimilor 12 aruncari....numai bine......scuze....dedicatie pentru vecina mea Amalia....eram sa uit....scuze

-katnik-, misu_mama, mokka_gabryel și alți 17 apreciază asta.
  12. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

'Neata!
    Declar eventul terminat! Am luat vrejul si itemii lui, plus tot ce ma interesa de la diverse.
    Din ce plante mai am surplus si cu ce drop s-o mai strange vazandu-mi eu de treburile mele, probabil ca am sa mai iau vreun item la dublura (loc prin parcuri nu mai am, iar la D&C nu cred sa aiba mare valoare), doar asa, ca sa nu se iroseasca :)
    De-acum, am sa scot cotetele la aer :D

Spor in toate va doresc!

-katnik-, misu_mama, tudor1966 și alți 16 apreciază asta.
  13. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Am ajuns si eu la 2.622 monede stea, nu am achizitionat inca nimic, dar vreme e destula. Daca am noroc:(

-katnik-, misu_mama, murat_anca și alți 11 apreciază asta.
  14. roliana57

roliana57 Legendă vie

Evolutia mea la aceasta ora este:)
    [​IMG] [​IMG]

Un sfarsit de saptamana cat mai placut si la cat mai multe realizari "la fix":D

-katnik-, petra2172, lucapadu1 și alți 21 apreciază asta.
  15. My_sweet_nest

My_sweet_nest Scriitor în devenire

Gata!!!!!!!...3532 de monede... Am luat vrejul, itemii si tot de la "Diverse", fara tarta, ca nu ma interesa. Acum ramane sa mai strag monede, sa mai iau itemul "Da-i bataie!" de vreo cateva ori.... :p

-katnik-, lucapadu1, Otilica69 și alți 15 apreciază asta.
  16. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Am terminat linia de vrej si cam 70% din diverse. Voi continua fara graba si fara stres pana la sfarsitul eventului. Sunt multumit de ceea ce am realizat. Va urez cat mai multe " LA FIX" si o duminica placuta.......

-katnik-, lucapadu1, murat_anca și alți 17 apreciază asta.
  17. dacul1963

dacul1963 Avansat

Event finalizat!Voi mai lua stelute pentru itemele de la vrej dar nu stiu unde o sa la pun?Bafta tuturor!

-katnik-, lucapadu1, misu_mama și alți 14 apreciază asta.
  18. mara62

mara62 Supervizor forum

Evolutia mea : linia de vrej activata si[​IMG]

-katnik-, petra2172, lucapadu1 și alți 14 apreciază asta.
  19. andrew1997

andrew1997 Baron forum

Salutare !

Până acum am luat: itemele + linia de vrej, abțibildul și cuponul combină (24h), pe lângă rețeta de sirop de ciocolată pe care o avem de la event-ul unguresc. Pe lângă punctele cu care le-am achiziționat pe acestea am mai strâns 863x monedă stea.

Spor și succes tuturor ! ;)

-katnik-, lucapadu1, mara62 și alți 13 apreciază asta.
  20. vasi57

vasi57 Pretendent

Buna! Distractiv event! Am luat de la diverse tot ce am considerat ca-mi foloseste, incepand cu cuponul (am lasat tarta si stelutele) si acum mai am de strans 320 monede pentru a lua si vrejul complet,apoi voi vedea- timp mai este-la dubluri nu prea cred ca ma bag, as vrea sa mai strang ceva plante, tot mai am cateva ore bune combina!...Spor sa aveti!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.