Feedback Saga vikingilor V

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, May 5, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed May 12, 2020.
  1. Îmi place

83.9%
  2. Îmi este indiferent

5.6%
  3. Nu-mi place

10.5%
  1. paulici_01

paulici_01 Supervizor forum

Event finalizat ! Spor celor care inca mai joaca !

2. branzica25

branzica25 Avansat

Inchei cu 29 de runde jucate si ma opresc aici , n-am avut premii prea spectaculoase in lazile primite si nici tinta prea buna xD

3. t_ina_e

t_ina_e General forum

21 runde finalizate si gata!
    Felicitari tuturor!
    Noapte buna!

4. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat !
    Vot pozitiv!
    Spor tuturor fermierilor !
    Ferma - lvl.220 , Bahamarama - lvl.504 .
    Brutar - , Confiturier - ,Spa Bahami - , Florar - ,Alchimist - lvl 5.
    Piata nr.39.

5. cosmincody

cosmincody Cunoscător forum

24 de runde jucate. Sunt multumit cu ce am obtinut din lazi, intrucat au fost cativa pomi si adaposturi misterioase, pe langa alte premii :). Vot pozitiv!

6. radubianca91

radubianca91 De-al casei

buna ziua imi puteti spune ce pot face pentru a colecta mai mult drop la recoltare ?
    nivel ferma:92
    nivel baharama:245

7. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Daca ai plante si nu ai drop, pune o planta cu durata lunga de maturare + apa si ingrasamant... foloseste howie la recoltare, daca ai howie :) + ca sunt si cateva linii de vrej ce dau +5% sanse mai mari la drop. BAFTA!

PS: ma opresc la 37 de runde jucate, am dat un vot pozitiv doar ca sa fie.... nu m-au incantat deloc premiile, aleatoriul nu a fost prea bland cu mine :(

8. radubianca91

radubianca91 De-al casei

multumesc mult de tot

9. mimi***

mimi*** Împărat forum

Final de event si la mine....

10. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Event final si la mine, m am oprit la 25 de runde.

11. adria2

adria2 Maniac forum

Acum la final de joc, pot doar sa ma plang de nepriceperea mea. 47 de runde in care nu am reusit nici una din prima sau a doua, ca sa-i fac rost lui Ingrid de haine frumoase, a plecat in hainele cu care a venit. :(:(:(

12. sammy_mih2

sammy_mih2 Scriitor activ

uffff am terminat si eu ....

13. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

31 runde, as fi putut face mai multe, dar aveam destule jeleuri rozalii, puritate, cozonac...Si n-a fost sarja de cutii fara macar cate una din astea, ba chiar cu 'de toate'...
    Dar eventul mi-a placut, mi-ar fi placut si mai tare daca exista shop cu posibilitatea de a achizitiona vrejuri sau itemi mai vechi, resurse, etc.