Feedback Saga vikingilor

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Nov 1, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Nov 9, 2022.
  1. Îmi place

53.3%
  2. Îmi este indiferent

8.5%
  3. Nu-mi place

38.2%
  1. EllaBalerina

EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Saga vikingilor. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

2. .mpond.

.mpond. Profesionist forum

:inlove:3 Picollo !!!Nici nu mai conteaza restul !:DPozitiv,clar,este votul meu !Si-mi place si mecanica jocului !

3. victorashi

victorashi Junior Expert

Fabrica de baloane unde o gasim ?

4. tchupy

tchupy Analist forum

5. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Valeu !
    3050 monede necesare pentru upgrade-uri la Fabrica si cele 3 piccolo... O sa-mi anchilozeze mana de la aruncari!
    Doar 400 monede primim daca nimerim centrul din cele 1-2-3-samd aruncari, restul de 2650 trebuie facute cate 15, adica 177 de bulioane... (176 ca unul il primim gratis). Inseamna un pic peste 86000 plante si 5460 drop... descurajante cifre!
    De abia ce am iesit dintr-un event din asta, cam prea devreme altul...
    Totusi votul meu e pozitiv (sub rezerva generozitatii dropului), premiile sunt generoase, desi cam scumpe in ideea accesibilitatii...
    Mai vedem, bafta si voua!
    PS: incercati si voi codul bonus halloween22... s-ar putea sa mearga...

Last edited: Nov 1, 2022
  6. .mpond.

.mpond. Profesionist forum

de data asta,las upgrade-urile pe ultimul plan,spre deloc !Am hotarat ca nu imi pasa cum avansez in nivel,asa ca vreau sa ma bucur de restul,adaposturi,pomi,cutii si alte surprize.

7. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Nu-mi prea place :( ! O sa-l fac totusi , asa din inertie...si pentru Piccolo

8. -alexutza14-

-alexutza14- Scriitor activ

Sper sa imi amintesc sa folosesc monedele-stea. La ultimul event ce avea monede am zis ca le utilizez la urma si am uitat de ele. Mi-am dat seama la final ca nu le-am folosit si s-au distrus.

9. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Shopul de event din tutorial a fost actualizat, itemul din categoria Diverse fiind eliminat iar prețurile în monede-stea pentru unele articole fiind micșorate.

10. in.the.rain

Incep cu 391 de cornuri din amarant si 5 Howie !

11. Archfiend_ZZ

Archfiend_ZZ Junior Expert

Ma bucur sa vad ca upgrade-urile costa 100 de monede stea, si nu 500 cum este prezentat in tutorial. Mult mai putine runde de jucat cu un total de 1450 de monede stea pentru upgrade-uri + Piccolo. Vot pozitiv.

12. -alexutza14-

-alexutza14- Scriitor activ

Are cineva ceva tips & tricks pentru acest event? Nu am mai prins event de genul dar stiu ca a fost in trecut. Orice sfat e bine venit

13. geta_numai_eu

geta_numai_eu Mare-maestru forum

Incep cu 382 cornuri de baut din Amarant curios vecinul de mai sus cu doar 5 Howie ,,eu cu 20...,spor tuturor!

14. cp58

cp58 General forum

586 cornuri de baut din amarant fara nici un Howie si 3 recolte amarant instant.
    Normal ca nu am nimerit si m-am ales cu 15stelute. Succes tuturor!

15. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Nu ai cum sa influentezi rezultatul, doar bafta te ajuta sa nimeresti din prima... Cozile de topor sunt 5, asa ca o vei gasi pe cea buna pana la urma... Despre celelalte, capete si rune, in general intr-o jumatate (de la stanga sau de la dreapta, din observatiile mele) se gaseste si cea buna, dar, repet, doar norocul te va face sa "cazi" pe solutie. Pentru ultima aruncare (a 5-a) combini capetele si runele cu cele mai multe puncte verzi, cozile fac exceptie, adica daca n-ai nimerit-o pe cea full verde din 4 incercari cu siguranta e cea ramasa cea buna!
    Cat mai multe bulioane produse, te ajuta cu siguranta, sunt multe lucruri bune la shop, asa ca trebuie sa te straduiesti sa le produci!
    Ontopic: 1629 drop, din amarant si amarant instant, intentionez sa fortez un picut, daca s-ar putea as curata rafturile shopului, dar o sa ma multumesc si cu ce se poate!
    Bafta si voua!

16. in.the.rain

Ce a functionat la mine pana acum ( la eventurile din trecut ) : am inceput intodeauna cu aceeiasi combinatie ... ( al doilea capat , al doilea maner si a doua runa) . Pana la final am nimerit sa fie ea prima combinatia !
    Acum am avut noroc :

Last edited: Nov 2, 2022
  17. -katnik-

-katnik- Baron forum

Modest numai 313 cornuri de baut !

18. giuly1969

giuly1969 Ambasador forum

Primele 35 runde terminate. Voi continua pentru alte premii.
    Mult spor tuturor fermierilor!

19. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Vezi ca sunt 3 terenuri care dau drop .

20. jagarella

jagarella Supervizor forum

Da, au fost facute modificari, dar..... 10 compost turbo aproape cat o lada Piccolo?, 2 lazi de ingrasamant mai mult decat o lada Piccolo????? de ras sau de plans? SPOR

Edit. In aceste conditii chiar ca nu merita decat Piccolo si update-urile