Feedback Saga vikingilor

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Nov 1, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Nov 9, 2022.
  1. Îmi place

53.3%
  2. Îmi este indiferent

8.5%
  3. Nu-mi place

38.2%
  1. cp58

cp58 General forum

[​IMG] Am luat 4 upgraduri fabrica si 2 lazi de bonusuri. Merg mai departe. Imi doresc sa iau cate mai multe premii. Spor tuturor!

2. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Tintele principale atinse! 70 de jocuri trebuie pentru cele 3 piccolo si upgrade-urile fabricii de baloane, daca s-au atins centrele!
    In rest, ma mai uit dupa lazile de bonusuri, restul mi se par cam scumpe, asa ca trec la "pas de voie"! Oricum, e binisor pentru 20 ore de event!
    Poza:
    [​IMG] [​IMG]

Last edited: Nov 3, 2022
  3. coboduza

coboduza Avansat

Am nimerit tinta din a treia incercare si am primit 15 monede .Alta data nici din a cincea nu am nimerit centrul si tot 15 monede am primit . Care e logica ??

4. cretudanielsorin

cretudanielsorin Începător forum

Poate sa explice cineva cum trebuie jucat acest joc, ca sa poti nimeri tinta cu mai putine incercari?

5. ani.vajai

ani.vajai Scriitor activ

Nu este nici o logica, Coboduza. Si eu patesc la fel. Am nimerit tinta din a patra incercare si am primit tot 15 pct. Mai nou la fiecare event , ma lovesc de tot felul de probleme in joc, chiar daca tac , merg inainte in pierdere si fac cit mi se permite.

6. tchupy

tchupy Analist forum

monedele se dau pentru fiecare tura jucata indiferent daca nimeresti centrul sau nu, Pentru nimerirea centrului se dau "lazi " ca si premii.

7. .mpond.

.mpond. Profesionist forum

Gata!Ma plictisesc deja.Marele castig pt mine e inca 1 item Arta pulverizarii florilor,pt ca cei 4 pe care ii aveam deja ,au muncit putin pt Festivalul Recoltei !;)Am si 1 umbreluta,linia de vrej si 2 ad misterioase Buran.De acum,merg lento,lento,poate iau si upgrade-urile !Spor tuturor!

8. ca_zaza

ca_zaza Pretendent

Pentru lazile piccolo e nevoie de 43 de jocuri. Chiar daca ma tenteaza lazile de bonusuri si abia apoi upgrade-urile fabricii de baloane, merg la pas eventul asta. Vedem ce iese cu un parcurs normal, fara eforturi

9. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Linie de vrej activata , 41 de runde jucate . Bafta !

10. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Se primesc mai multe monede stea cand bifezi pt prima data lovirea tintei din prima incercare, a2a incercare etc, dupa se primesc constant doar 15 monede stea, exact cum este explicat in tutorial asa a fost mereu la acest event.

"Pentru fiecare mini-joc finalizat veți primi o ladă sau mai multe ca recompensă, conform imaginii de mai jos, în funcție de numărul de încercări.

Dacă însă nimeriți centrul țintei înainte de consumarea celor 5 încercări, jocul se oprește și veți primi o recompensă specială constând în Monede-stea.

Premiile din prima coloană vor fi creditate o singură dată. În coloana a 2-a sunt prezente recompense care pot fi obținute la fiecare atingere a centrului.

După fiecare joc se vor primi 15 Monede-stea, indiferent de alte premii câștigate."

11. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

Lihie de vrej activata. mergem mai departem

12. NM1969

NM1969 Ambasador forum

Am terminat si eu. Am jucat 44 de runde si cu monedele stea stranse am cumparat cele 3 cutii Piccolo.

13. primavara68

primavara68 Profesionist forum

am terminat si eu pana la linia de vrej mai am 10000 de plante . nu iau cutiile picolo . nu mai am loc unde sa le pun . mare lucru nu iese din ele . desi nu am noroc la adaposturi si pomi am sa incerc de data asta . si upgrade la fabrica .spor la toti .

14. mara62

mara62 Supervizor forum

Event finalizat pentru mine, 70 runde jucate , am luat cele 4 upgrade fabrica si 3 cutii magice.

15. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Cred ca asa am sa ma opresc si eu! Deocamdata am doar 28 de runde jucate! Nu ma grabesc...

16. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Event terminat.
    Acum să vedem ce putem cumpăra de la magazin, cu prețurile actualizate se vede clar că inflația este în creștere și puterea de cumpărare din ce în ce mai precară, :D .... upgrad-urile sigur o să le cumpăr, iar cutiile piccolo vor fi o altă opțiune.
    Spor să aveți și o duminică frumoasă!

17. biancameli

biancameli Începător forum

La mine nu functioneaza,nu pot sa arunc toporul,se blocheaza jocul si trebuie sa ies di farmerama.Ce se intampla?
    stie cineva?

18. ani.vajai

ani.vajai Scriitor activ

Trebiue sa o dezactivezi din stinga sus pe Ingrid.

19. -alexutza14-

-alexutza14- Scriitor activ

E primul event la care nu am probleme cu drop-ul, chiar e prea mare, insa am probleme la plante ca sunt prea putine. Vreau si eu un event balansat . e.e

Nu stiu daca ajuta pe cineva, dar am descoperit o tactica la jocul acesta. Cel putin pentru mine a functionat, si am nimerit mijlocul tintei la aproape toate incercarile.

De fiecare data incepeam din stanga. Daca valoarea obiectului din colt era mare, cea mai buna obtiune era in mijloc, iar daca in partea stanga obiectul ales era de valoare mica, obiectul cautat era in coltul opus, simetric cu cel ce l-am folosit precedent. Din 31 de incercari, aproximativ la 28 am nimerit tinta si am adunat cutii.

Last edited: Nov 6, 2022
  20. dexter_bv

dexter_bv Scriitor activ

Pana acum 910 monede stea, mai am nevoie de 140 ca sa iau toate cele 3 piccolo, daca mai ramane timp o sa vad ce mai pot lua. Spor!