Schițe câmpenești - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 26 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu putem face verificări în forum, dar cel mai probabil este vorba despre o confuzie.

donnadmn și matusam apreciază asta.
  2. alerim35

alerim35 Începător forum

buna ziua,cum pot face rost de cele 50 buc vopsea necesara pt niv 4 al eventului.am 26 de la inceput si m am impotmolit la acest nivel,multumec anticipat,sa aveti spor

3. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Culegand adaposturi, pomi sau parcele cu plante obtii drop si deci si sansa de a obtine opsele. Mai poti si achizitiona cutii cu scule.

AMMA72 apreciază asta.
  4. ramonyka99

ramonyka99 Pretendent

sau poti dona la misiunile de la cooperativa unde se ofera castiguri in cutii cu scule

5. alerim35

alerim35 Începător forum

cum pot achitiona cuti cu scule?toate cutiile cu scule contin vopsea?de la incputul eventului am avut 26 buc,nu am obtinut nici un pe parcurs.ma scuzati ca insist dar nu pot inainta la urm misiuni fara a avea cele 50 buc,asa este?

6. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Asa cum ti s-a raspuns mai sus - cumparand cutii, ca drop poti obtine direct scule, finalizand misiuni la cooperativa. Mai poti primi cadouri zilnice de la vecini.
    Sculele din drop se duc direct in sura, iar cutiile cauta-le in Inventar-articole Deco si Consumabile(acolo unde ai itemurile) si le vei gasi sub forma de "Scule". Apesi pe "Folosire" si sculele ti se duc in Sura.

7. alerim35

alerim35 Începător forum

multumesc

SOSYGMA apreciază asta.
  8. angela111943

angela111943 Scriitor în devenire

event terminat de ieri,felicitari dezvoltatorilor pt.ideea de recompense,mai ales ca a fost lejer si accesibil si celor care lucfreaza si nu pot intra f.des in cursul unei zile in joc.Mai doresc acest gen de event,in schimb mi se par prea ,ulte eventuri de reproducere,daca nu ne permitem sa activam abonamentul la moara toate misiunile de reproducere se blocheaza cam dupa nivel 5-6 caci la baby boom nu mau avem superhrana si pt.vechile m isiuni de reproducere.as vrea sa stiu daca au terminat multi fermieri vechi misiunile vechi de reproducere

miaandrei59, adriana_eu și SOSYGMA apreciază asta.
  9. ioana19981972

ioana19981972 Începător forum

buna ziua, spuneti-mi si mie va rog, cum pot sa fac rost de 150 de markere pana maine. e prea scurt timpul si-mi doresc f. mult vrejul. multumesc.

SOSYGMA apreciază asta.
  10. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Primind de la jucatori, plantand garoafe eventual (pe parcele mari, cu supercompost si consumand in prealabil Cozonac, Aranjament puritate, activand in avans linia de vrej oferita la Festivalul castanelor, folosind bonusurile de la Sera etc), cumparand drop, daca ai mamudele disponibile. Poti planta si pe insula o planta cu timp mare de coacere.

EVE.violetta și matusam apreciază asta.
  11. ARTHURIO1980

ARTHURIO1980 Începător forum

O intrebare....odata activata linia de vrej tematica de la event voi primii odata la 48 de ore un borcan de chutney?Multumesc frumos

SOSYGMA apreciază asta.
  12. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Vei primi un chutney și o vei putea reactiva ("culege") după 48 de ore.

EVE.violetta, SOSYGMA și donnadmn apreciază asta.
  13. andreim2007

andreim2007 Novice forum

Bună ziua,
    Sunt total nemulțumit de numărul extrem de mic de markere primit în ultimele 48 de ore. Am pentru ultima sarcină toate itemurile necesare mai puțin markerele(58 din 150)!

SOSYGMA și kameliana59 apreciază asta.
  14. X-mod

X-mod Guest

Imi pare rau pentru tine. :(
    Ar mai fi o sansa, daca le cumperi cum mamudele. Altminteri, stim. Dropul iese greu. Cu toate astea, multi termina eventul, deci se poate. Iti doresc bafta in continuare. :)

15. andreim2007

andreim2007 Novice forum

Deci să înțeleg că ultima sarcină este pentru cei care au mahmudele. Întreb ca să știu dacă data viitoare o mai fac sau nu. Am înțeles din forum că unii au primit drop mai mult decât mine, altfel nu aveau cum să realizeze sarcinile. Am pus chutney, am și de la arbore creștere mai rapidă... Vreau să precizez că până în urmă cu 48 de ore chiar am primit foarte mult drop. Iar acum aproape deloc.... E ciudat...

SOSYGMA apreciază asta.
  16. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Nu trebuie sa intelegi ceea ce ai spus. Trebuie sa intelegi ca este un eveniment cu o rata mai scazuta a dropului si ca trebuie sa adopti cateva strategii care sa te ajute sa il inchei in timp util.:D
    Nu toate evenimentele sunt la fel, totusi.

matusam și ttteee apreciază asta.
  17. andreim2007

andreim2007 Novice forum

Și care ar fi aceste strategii? Că nu prea mai am altele. Decât să dau mahmudele și să ard etapele, mai bine pierd. Și nu înțeleg de ce unele eventuri au rată mai scăzută de drop. Nu se aplică aceeași regulă? Nu știam acest fapt. Mie îmi place jocul și nu scurtăturile pe care le folosesc unii. Ar trebui să vă gândiți și la acest aspect.

SOSYGMA apreciază asta.
  18. Chronos

Chronos Guest

Pai poti folosi super compost, poti cultiva noaptea plante care ofera drop bun, te poti stradui sa aduci cupele la nivel maxim, mai ales daca le ai amplasate in runa Legenda Vie, te poti stradui de-a lungul timpului sa faci rost de testoase Howie Donut, poti folosi compost a la Susy in prima faza a evenimentului, poti folosi produse mestesugaresti si poti activa linii de vrej care maresc eficienta super compostului, poti folosi mai multe cunostinte si trucuri pe care jocul le ofera. Totusi, printre recompense se afla o linie de vrej care ofera si un chutney la 48 de ore (daca vei culege linia de vrej). Doar nu te asteptai ca acea linie de vrej sa isi "vanda ieftin pielea".

19. ttteee

ttteee Cunoscător forum

De acord cu Chronos. În fond este o problemă de abordare a eventului. Pe timpul zilei fac plante de event cam 3 culturi pe zi (400 parcele mici x 3 = 1200 plante x 3 = 3600/zi x 5 zile) , iar noaptea pun plante cu timp mare de crestere. Mai rămâne loc pentru coteţe şi pomi care dau drop bun. Am exemplificat pentru ultimul event, dar în final este clar o problemă modul cum abordezi fiecare event.

roliana57 și SOSYGMA apreciază asta.
  20. andreim2007

andreim2007 Novice forum

Cred că nu am fost înțeles, deși m-am exprimat clar. Nu am spus că nu am primit drop mult, pentru că am folosit aceste strategii și am primit. Am spus că în ultimele 48 de ore ale eventului, exact când am trecut la ultima sarcină s-a rărit dropul... Asta m-a nedumerit foarte mult, iar faza cu mahmudelele nu m-a convins... Aceasta e nedumerirea mea. De ce sunt lăsat cu buza umflată pe ultima linie de sosire?

SOSYGMA apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.