Schițe câmpenești - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 26 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Chronos

Chronos Guest

Dar dropul nu a fost extrem de generos nici pe la inceputul evenimentului.

donnadmn și roliana57 apreciază asta.
  2. SOSYGMA

SOSYGMA Profesionist forum

Mdda, ne-a obișnuit să fie mai generos în ultimele ore...s-ar părea că de data asta nu a fost ca de obicei!

donnadmn, roliana57 și ttteee apreciază asta.
  3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Cu siguranță nu stă cineva cu degetul pe butonul de drop. Ca de obicei, se aplică aceeași formulă de calcul complexă care imită viața reală. Uneori ne ”merge”, alteori mai puțin.

donnadmn, matusam, Georgel72 și alți 3 apreciază asta.
  4. roliana57

roliana57 Legendă vie

Cu mine a fost generos...de cand am aplicat strategia cupelor.... Vreau sa-i multumesc lui Georgel;)
    Uneori sunt distrata si nu mai tin cont de resursele din inventar

EVE.violetta, matusam, Georgel72 și alți 2 apreciază asta.
  5. andreim2007

andreim2007 Novice forum

Nu nu m-a obișnuit acest drop. Cred că scriu fără rost. În general studiind cu atenție eventurile, la câteva din acestea, am realizat toate sarcinile. Dar, observând felul de a primii drop în ritm minimal la început, apoi normal pe parcurs la celelalte eventuri, m-am hotărât să fac și ultima sarcină. Vreau să spun că deși nu făceam ultima sarcină la celelalte, primeam mai multe drop-uri decât la început, așa parcă jocul îmi făcea în ciudă. Când m-am hotărât să particip la ultima sarcină din frecvența de 13-15 dropuri la recoltare de 600 de plante, am primit 7-8. Totuși stau bine cu matematica și cu atenția. Pare un fenomen ciudat și de neînțeles pentru mine, dar asta este situația. Păcat de timpul irosit degeaba!

SOSYGMA apreciază asta.
  6. ttteee

ttteee Cunoscător forum

Eşti supărat, dar principial nu ai dreptate. Eu nu am probleme cu dropul şi cred că problema de bază este cum abordezi eventul de la început. Ex. cu o zi înainte de a începe eventul pun plante care se fac greu ( garoafe) şi nu le culeg decât după începerea eventului.

roliana57 și SOSYGMA apreciază asta.
  7. andreim2007

andreim2007 Novice forum

Nu sunt supărat, sunt nedumerit de situație. Nu este vorba de abordare, ci de o situație stranie care s-a întâmplat. ”Dacă te frigi cu ciorbă, suflă și în iaurt!” va fi motto-ul meu pe viitor la acest joc! O zi bună!

SOSYGMA apreciază asta.
  8. Chronos

Chronos Guest

Depinde de cand joci acest joc. A fost acum un an sau acum un an si ceva un eveniment numit Inzapezit. Pe durata acelui eveniment m-am simtit ca Shrek. Eram baricadat in casa si vedeam peste tot numai fermieri cu furci si topoare intr-un mare asediu. Cauza? Aceeasi rata scazuta a dropului, fiind si la acel eveniment acordate premii pe masura si nu a fost singurul eveniment, de aceea pe multi dintre noi nu ne mai surprinde nimic. Un drop rar, chiar daca ni se pare ca este tot mai rar pe durata evenimentului nu mai constituie ceva nou, avand deja experiente anterioare in acest sens.

black_snow69, matusam, roliana57 și alți 2 apreciază asta.
  9. andreim2007

andreim2007 Novice forum

Am înțeles cum stă situația. Nu am primit încă punctele de experiență și gologani pentru plantele și itemii rămași în joc , după terminarea eventului!
    andreim2007

User

Pagină profil
    28 Aug 2014

10. Vladut

Vladut Scriitor activ

Nu ai primit pentru ca inca nu s-a realizat conversia acestora, de obicei dureaza de la cateva ore pana la cateva zile.
    Ai putina rabdare, le vei primi :)

matusam și roliana57 apreciază asta.
  11. love_cakes

love_cakes Junior Expert

Pe tutorial scrie asta: Oferă: 25.000 PE, 10.000 PET (PE Tropicale) și un Chutney de morcov și mere.
    Poate fi activat la fiecare 48 de ore.
    De ce la vrejul magic spune ca doar o singura data primim Chutney-ul de morcov si mere? Din ceea ce zice in tutorial se intelege altceva :/

12. Vladut

Vladut Scriitor activ

Se primeste o singura data la fiecare activare. Practic, daca tu activezi linia la fiecare 48 de ore, vei primi la fiecare 48 de ore un chutney :)

matusam apreciază asta.
  13. Chronos

Chronos Guest

Transformarea articolelor de event ramase in Sura, in PE si gologani se va efectua cel mai devreme a doua zi, adica pe parcursul zilei de maine.

donnadmn, matusam și roliana57 apreciază asta.
  14. -Mikey26-

-Mikey26- Începător forum

Nici eu nu reusit sa termin ultima misiune desi am fost activ circa 85-90% din timp. Desi am avut toate ingredientele (plantele si markerele) din cauza dropului slab la lemn nu am reusit sa produc ultimele 5 schite necesare finalizarii eventului. Dar asta este, se mai intampla, este un simplu joc si nu ar trebui sa fim suparati sau dezamagiti, deoarece viata este destul de grea si ne ofera destule neplaceri. Macar in acest joc sa nu tinem cont de ele si sa ne bucuram in continuare de frumusetea jocului. Bravo echipa Farmerama si tineti-o tot asa!

SOSYGMA, matusam, -ingerik- şi o altă persoană apreciază asta.
  15. purcelus76

purcelus76 Începător forum

salut. stiu ca s-a incheiat deja eventul dar as avea totusi o intrebare: nu am reusit sa finalizez ultima parte al eventului (cea cu linia de vrej magic). se poate activa cumva acel linie cu mamudele sau alta varianta?

SOSYGMA apreciază asta.
  16. zgaby01

zgaby01 Novice forum

Buna seara!
    Din pacate, in momentul actual nu ai cum sa mai faci rost de linia de vrej.

purcelus76 și SOSYGMA apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.