Feedback Scris în stele

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Aug 2, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Aug 9, 2017.
  1. Îmi place

84.6%
  2. Îmi este indiferent

8.8%
  3. Nu-mi place

6.6%
  1. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

buna ,eu incep acest event cu 440 lentile din 3 terenuri cu sulfina ( cu Howie ),,sa avem spor cu toti la ce ne dorim !

2. cerbul

cerbul Locuitor permanent

312 lentile, succes tuturor!

3. yocoama

yocoama General forum

buna,incep cu148 drop,sunt multumita,spor la drop:D

4. dadan

dadan Oracol omniscient

142 de lentile din 3 terenuri cu macese,.Este foarte bine.Sa avem spor cu totii!

5. Criselt

Criselt Legendă vie

Poti pune o poza te rog cu randamentul PE-urilor la plante? Eu nu-l gasesc... :oops:
    Multumesc mult!

6. amalia2405

amalia2405 Duce forum

Spor la treaba dragi fermieri si cit mai multe lentile pe terenuri.Mie nu imi apare la moara unde sa prepar telescopul.

7. marydelnova

marydelnova Avansat

buna,eu incep cu 106 lentile,dar nu-i bai ca la toate evenimentele a fost tot asa si am terminat cu mult drap.
    spor tuturor fermierilor care il fac

8. pinok86

pinok86 Împărat forum

Iti multumesc anticipat pentru sfat, dar nu am inteles. La nivelul meu, planta cu timp de coacere si puncte de experinenta cea mai mare este garoafa. De la ea adun cel mai bun drop, la toate eventurile. Daca dau la randament PE, mi se schimba ordinea plantelor in lista, atat.
    Oricum iti multumesc pentru intentia de a ma ajuta si merg mai departe, m-am obisnuit sa termin eventurile cu ce am deocamdata si fara howie. Bafta!

Pentru Criselt:
    Te duci in tabelul cu plante, cel pe care-l deschizi cand cultivi. In dreapta sus de tot, dai click si ai de ales intre nivel, durata, randament .....

9. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

la moara ai buton cu optiunea de normal sau toate , dai click pe toate ,se pot face telescoape doar pe moara fermei , nu si in insula

10. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Alege optiunea "eventuri" si iti apar numai telescoapele.;)

11. crissram

crissram Scriitor în devenire

Ideea era ca planta de event o sa iti dea cel mai bun drop...Exemplu: Garoafa-18:54/118 PE...Floare telescopica(planta de event)-6:00/80 PE.

Apesi pe combina, se deschide tabelul cu plante, si dai click in dreapta sus, unde scrie Nivel....e simplu.

Last edited by moderator: Aug 3, 2017
  12. Criselt

Criselt Legendă vie

OK! Multumesc amandorura, Pinok si Crissram!

13. Otilica69

Otilica69 Expert forum

145 din dughie, howie pe fiecare teren, dar nedusi la plimbare:)

14. amalia2405

amalia2405 Duce forum

Multumesc Marcela si Elenaion pentru ajutor,o seara frumoasa sa aveti.

15. dragansilviu

dragansilviu Novice forum

199 din garoafe si copaci fermecati. ca de obicei nimic nou nimic vechi. event facil. drop obisnuit.spor

16. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Inchei seara cu 815 flori si 168 lentile. In noaptea asta facem garoafe.

Scuze, ma gandeam la telescoape si asa am scris...

Last edited: Aug 4, 2017
  17. cp58

cp58 General forum

168 telescoape? Felicitari. Eu inchei seara cu 273 lentile, 2660 flori si toate terenurile pline cu flori telescopice. Noapte buna!

18. amy46

amy46 Maniac forum

Si eu inchei seara cu 150 lentile si 2050 plante....o noapte linistita tuturor...:inlove:

19. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Inchei seara cu 225 de lentile si 3000 de plante.
    Mult spor tuturor.

20. Criselt

Criselt Legendă vie

Bilantul primei zile: 134 lentile, 201 flori si doua telescoape. Noapte racoroasa, fermieri!