Feedback Secretul moșului

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 7 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 13 Dec 2016.
  1. Îmi place

94,9%
  2. Mi-e indiferent

3,2%
  3. Nu-mi place

1,9%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul „Secretul moșului”. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul.

Spor!

davidsiirina08, mara62, matusam și alți 12 apreciază asta.
  2. dadan

dadan Oracol omniscient

Nu poate fi decat frumos:drop putin,plante putine si bucurii cat incape ( mai ales multa sh care ne va fi de folos in viitor si iteme foarte valoroase ) .Imi place foarte mult.Este intr-adevar luna cadourilor!Bafta tuturor !

3. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Imi place,din partea mea nota maxima,felicitari B.P .

4. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

De abia astept sa inceapa si acest event - pare usor chiar daca vom avea drop si plante de event doar pe cele 3 terenuri din ferma si dureaza doar 4 zile...vom vedea cum merge

davidsiirina08, dydyana97, mara62 și alți 21 apreciază asta.
  5. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Prima termin acest event frumos eu deja am drop,,,
    Si asta datorita lui _Agathon_,deci,de drop nu imi fac probleme,,ia uitati-va la semnatura ce am pe cap ,,caciula de mos,,asta e ,,secretul mosului....
    Abia astept sa inceapa....
    Felicitari BP....

6. 09kis

09kis Veteran Forum

Am votat deja "imi place" Astept sa ma apuc de treaba. Drop sa fie , plantele de event le faci repede.

7. roliana57

roliana57 Legendă vie

Secretul mosului BP ...este ca ne iubeste;)Din prima....ii spun ca il plac:inlove:

8. yocoama

yocoama General forum

Se cunoaste ca a sosit luna cadourilor,multumesc bp pentru accest event dar si pentru cele ce vor veni.Sunt super. O zi buna tuturor.

9. iarina56

iarina56 Mogul forum

Dragut eventul ... imi place. O intrebare : la linia de vrej 55 GG x nivelul de joc, se refera la nivelul de la ferma sau la bahma ? Banuiesc ca la ferma ...

davidsiirina08, Adana71, mara62 și alți 13 apreciază asta.
  10. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua! Nivelul fermei.

11. iarina56

iarina56 Mogul forum

Multumesc !

12. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Sper sa pot sa termin eventul asta :oops:. Din 4 zile, doua nu pot sa intru decat seara... Trebuie sa elaborez o strategie sa vad cum ma descurc cu plantele si cu dropul...

13. tweety`

tweety` Baron forum

. Daca reusesti in prima zi sa faci plantele de event (si o recolta in a doua zi) in rest poti merge cu trandafiri noaptea si garoafe ziua, sau in functie de cate ore nu ai acces la calculator. Ai nevoie de aproximativ 4 recolte pe parcele mici cu chutney activat. O sa vezi ca reusesti.

Modificat ultima dată: 7 Dec 2016
  14. -porcusorulroz-

-porcusorulroz- Novice forum

A venit si Mos Craciun! Toti jucatorii pot castiga! Asa event nota 10! Bravo Farmerama pentru cei ce nu pot fi non-stop pe joc! SUCCES BAIETI!!!!!!!!!!!!!!!!

davidsiirina08, dydyana97, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  15. jagarella

jagarella Supervizor forum

Daca poti intra maine dupa masa, pune de 2 ori cu SC, apa si gunoi pe parcele mari (chutnet activat si combina 12 ore), asa faci 810 plante, apoi mai pui o tura pe parcele mici, seara pui din nou pe parcele mici si raman 1900 aprox in sura. Activezi combina 12 ore si recoltare dimineata si la amiaza, apoi pui pe numai 2 terenuri planta de event si pe un teren garoafe cu SC, apa si ingrasamant. Seara ai gata plantele de event si apoi mergi doar cu trandafiri si garoafe cu apa. Consumi: 2 chutney, 2 combine de 12 ore, aprox 144 SC, tot atata gunoi, apa cat cuprinde cozonacul :). Si cred ca iese si dropul daca ai cupele la maxim puse pe creanga. SPOR

16. stefania6262

stefania6262 Scriitor activ

Frumos event,imi place nota 10.Spor la munca.;)

17. dadan

dadan Oracol omniscient

Am inceput cu 112 caciuli de mos,nu am Howie.E bine.Spor la treaba tuturor!

18. angelica.d

angelica.d Ambasador forum

Incep cu 278 caciuli....dropul este super,un event frumos...nota maxima...Spor la treaba tuturor!!!:D:D:D

19. robert-adila

robert-adila Locuitor permanent

Buna ziua .Incep eventul cu 125 caciuli de mos!Frumos event .O zi buna tuturor si mult spor !!

20. tweety`

tweety` Baron forum

Se pare ca eu sunt mai codasa. Incep cu 96 de caciuli de mos.