Feedback Septemberfest 2018

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 18 Sep 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 26 Sep 2018.
  1. Îmi place

64,2%
  2. Mi-e indiferent

5,2%
  3. Nu-mi place

30,6%
  1. t_ina_e

t_ina_e General forum

Am reusit sa termin acest event.
    Ma bucur!
    Dar sunt putin trista, deoarece am cam terminat resursele de SC, CSS.
    Cred ca au fost multe premii la final care nu meritau staruinta, dar am mers inainte doar pentru un adapost si MD.
    Vot indiferent!
    Mult spor celor care vor sa ajunga la final!
    O seara buna!

malagambafane, roliana57, donnadmn și alți 12 apreciază asta.
  2. emxk

emxk Junior Expert

68/86 pana acum si dupa toate calculele ,desi am plantat si am cules non stop imi mai trebuie inca 310 drop ,nu stiu ce plantati voi dar mie la planta de event imi da 45-55 drop la 3 terenuri iar cu ceapa am luat 135 ,acum am pus garoafe si napi dar nu cred sa imi dea sufficient, sper sa ma insel pentru ca e dezamagitor sa muncesti atat si sa nu reusesti sa termini

malagambafane, roliana57, cp58 și alți 13 apreciază asta.
  3. yocoama

yocoama General forum

Mai am de facut 9 misiuni dar nu pot sa le termin,pacat am muncit mult.
    Schimb votul in negativ.:cry:

4. Criselt

Criselt Legendă vie

49 runde jucate, 63 premii luate pana acum. Mai joc 2 runde inainte de inchidere. Am votat pozitiv si-mi mentin votul, desi nu am finalizat eventul. Din start, nici nu am vizat asa ceva. Mi-am dorit cele 4 upgrade-uri de fabrica si am reusit sa le obtin, deci, din punctul meu de vedere, mi-am atins scopul. Nu am folosit decat doua terenuri si nici acelea pline cu parcele pentru ca n-am vrut sa renunt la pomi si cateva adaposturi pe care le consider indispensabile, asa incat, la o recoltare am jucat doua jocuri. In general, la inceputul fiecarui event imi stabilesc un anumit target pe care sa-l pot atinge fara efort, in conditiile de mai sus in functie de premiile oferite, si nu neaparat finalizarea. In cazul de fata, am adapost de capra de munte, castan dulce, pecan, suficiente incat sa se prafuiasca in sura, pentru ce sa ma stresez distrugand placerea jocului? Felicitari finalistilor, aveti toata admiratia mea!

malagambafane, roliana57, donnadmn și alți 18 apreciază asta.
  5. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Ufff, l-am dovedit!!!

malagambafane, roliana57, donnadmn și alți 11 apreciază asta.
  6. maitrey_york

maitrey_york Scriitor în devenire

Am luat linia de vrej si mai am cateva incercari, dar nu imi place roata. Chiar daca ma pozitionez aproximativ la fel fata de imaginea covrigului, nu ajunge mingea sa-l loveasca intotdeauna.

7. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am tras si eu linie la acest event. Am 72 de joculete si am ajuns pana la sarcina 88. E bine, cu toate ca se putea si mai bine.

8. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Eu am inceput eventul mai tarziu cu o zi si resemnata ca e imposibil de terminat numai cu rabdare si devotament:p. Apoi am avut noroc de 100% pe ultima suta:D, deci multumesc Fortuna!, dar nu a fost suficient...
    Dar m-am specializat in d'ale darts-ului. :DFoarte frumos a cantat fanfara, a sunat placut valsul pe "concentrare".:music::D
    Votat "imi place" ca m-am jucat frumos! :inlove: Felicitari tuturor!:)

9. emxk

emxk Junior Expert

pe ultima suta de metrii imi schimb votul in negativ, pentru dropul absolut dezamagitor ( tocmai am recoltat un camp cu planta de event si am primit 13 !!! drop ),in conditiile in care nu am ratat aproape niciodata scorul maxim la darts (doar de 5-6 ori am luat 20 pcte ),o sa inchei acest event cu 78 de runde jucate si 96 premii

10. mada_nice

mada_nice Talent de excepţie

Am terminat și eu eventul! :) Mă bucur foarte mult că nu am folosit SC și Suzy decât la prima tură de 10 semințe (sau 20, nu mai știu), când a început eventul, pentru a le înmulți mai rapid.

Modificat ultima dată: 25 Sep 2018
  11. Veverita02

Veverita02 Rutinat

48 de runde jucate=64 de recompense. Ma bucur ca am luat si adapostul portocaliu de panda rosu. Nu credeam ca o sa ajung asa departe. Fara pic de stress si fara consumat resurse, altele decat chutney si combina. Mi-a placut, iar daca va mai fi un astfel de event, acum stiu cum se tinteste in covrigei.

Modificat ultima dată: 25 Sep 2018
  12. Claudia

Claudia Duce forum

L-am finalizat si eu inainte sa sune clopotelul.

Asta fiindca m-am incapatanat sa tin jumatate de teren ocupat cu altele, roata s-a incapatanat sa nu-mi dea niciun bonus, iar stocul de SC s-a hotarat sa nu piarda vreo unitate din lista de inventar. Primele 10 incercari au fost un fiasco la rezultate, pana m-am prins cum trebuie sa procedez, dar restul au fost de 22 de puncte. Daca as fi ratat fie si un singur covrigel, nu ajungeam la ultimul premiu, fiindca nu mai aveam timp de inca o tura de plantat pentru o ultima incercare, nici macar cu SC, cozonac, etc.
    S-au cerut cam prea multe plante de 7 ore pentru fiecare incercare. Dar premiile sunt bune si utile, mi-a placut eventul.

O zi buna tuturor!

Eponge, malagambafane, Ade-Leona și alți 9 apreciază asta.
  13. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

4 runde mai am si eu plante sunt dar lipsa drop am garoafe se fac in 15 min sa speram ca iese dropul necesar:oops::oops:

14. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

raman la 99 foarte frustant

15. RADY91

RADY91 Expert forum

Din pacate doar atat am putut face:(, daca mai aveam putin timp liber cred ca terminam eventul:oops: Sa nu mai zic ca la ultimul joc am facut doar 20 puncte si am ratat cele 650K PE pt 2 puncte:(xD....

16. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Felicitari celor care au ajuns unde si-au dorit, eu fiind mai micut in nivel (91) am izbutit pina am luat pecanul. Ma declar multumit si imi mentin votul in pozitiv, cu toate ca a inceput sa ma deranjeze absenta dropului in ultima zi, si nu doar la acest event. Mentionez ca nu am investit decit la inmultirea initiala a plantei de event, clasicele cozonac, suzie, puritate. Durata de 7 ore a fost deranjanta, cumva nu am reusit sa-mi adaptez pasii pentru recolte, si nu am obiceiul sa pun ceasul pentru joc. Oricum, cu toate neimplinirile potentiale, sa ne bucuram pentru ce am obtinut.

davidsiirina08, Eponge, pinok86 și alți 10 apreciază asta.