Septemberfest: Cântecul lui Ingrid - Discuții + Evoluția jucătorilor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 27 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă acestui eveniment:

Sondaj închis pe 5 Oct 2016.
  1. 1

10,3%
  2. 2

3,2%
  3. 3

4,8%
  4. 4

8,3%
  5. 5

73,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Eu am pana acum 226 de flacoane,10 sticlute cu nectar si moneda stea 50.
    Ingrid momentan face doar vocalize ,trebuie sa mai astepte putin pana strang mai multe sticlute cu nectar.
    Mult succes tuturor.

matusam, dana-dulce, -katnik- și alți 17 apreciază asta.
  2. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Eu am luat Linia plus itemi in dublu exemplar ,si acctibildul deocamdata,,

matusam, -katnik-, naivreasastii și alți 16 apreciază asta.
  3. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Bravo tie !
    Eu nu am luat nimic, am doar 746 monede stea, si asta din cauza ca soprana sa incapataneaza sa nu-mi acorde maximul de stelute.
    Si cum trebuia sa fac ceva, m-am gandit ca nu are sens sa o strang de gat, asa ca am vopsit-o.
    Suparata nu are de ce sa fie, sa zica mersi ca nu am tuns-o.:p:p:p

matusam, -katnik-, farmagricultors și alți 25 apreciază asta.
  4. donnadmn

donnadmn Legendă vie

1050 monede , inca o zi si linia cu itemii sunt gata. Celelalte zile mergem la shop.xD
    Spor la drop!!

Modificat ultima dată: 1 Oct 2016
    matusam, -katnik-, murat_anca și alți 18 apreciază asta.
  5. mimi***

mimi*** Împărat forum

Pana acum am strans 821 monede, dar nu-i stres ca timp este .....frumos event,dar soprana este geniala...nota maxima...
    Spor la drop.

matusam, -katnik-, donnadmn și alți 12 apreciază asta.
  6. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Pina acum am strins 1265 de monede,super event,nota mea este 5. Bafta la drop !

matusam, -katnik-, murat_anca și alți 13 apreciază asta.
  7. Georgel72

Georgel72 Mare-maestru forum

Trandafire, Patraulea, dormiti ? Sus, c-a aparut lumina, Ingrid ne asteapta ! ;)
    Spor si weekend placut !

matusam, dana-dulce, -katnik- și alți 18 apreciază asta.
  8. crisg

crisg Novice forum

buna ziua, mi-am pus pe noapte IRIS ptr mai mult drop sa culeg si pe prima plantatie nu am avut nici macar 1 pe celelalte a mers bine a fost sigur o defectiune , am obsv ca atunci când am vrut sa pun planta de event dupa ce am cules irisul nu mergea bine , va rog astept un raspuns va multumesc anticipat . crisg

nu se poate am intrat din nou pe prima plantatie si surpriza am aparut irisul dupa ce l-am cules si am plantat pl de event ce se intampla ? si intradevar dupa ce la l-am cules a doua oara am avut 4-6 drop ceeace nu este corect ,

Modificat ultima dată de către moderator: 1 Oct 2016
    dana-dulce, -katnik-, mara62 și alți 2 apreciază asta.
  9. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata La tine fost problema unei conexiuni mai slabe la internet probabil, coroborata probabil cu o iesire rapida din joc dupa ce ai insamantat. Astfel, informatia nu a ajuns la server.

matusam, -katnik-, donnadmn și alți 5 apreciază asta.
  10. crisg

crisg Novice forum

ok multumesc frumos ptr lamuriri sunt incepatoare precum obs si imi doresc sa finalisez cat mai mult . o zi buna

-katnik-, donnadmn, mara62 și alți 4 apreciază asta.
  11. Chronos

Chronos Guest

Cu mare drag. De retinut pentru viitor: dupa ce ti-ai incheiat toate actiunile in ferma, nu te deloga imediat. Mai stai logata circa 2 minute, pentru a fi sigura ca tot ce ai facut se salveaza in server. O zi frumoasa sa ai.

matusam, -katnik-, donnadmn și alți 7 apreciază asta.
  12. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Din monedele stranse am luat---sh,,bananele aurite,,arborii Skellig,,adaposturile Jad si tichetele de petrecere.
    Si acum sa vad ce mai strang ,poate cu putin noroc reusesc sa iau itemii si liniuta de vrej.
    Multa bafta tuturor si un drop bun.

matusam, dana-dulce, -katnik- și alți 14 apreciază asta.
  13. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Trebuie sa recunosc si eu ca dragalasa de Ingrid s-a smecherit putin, daca la celalalt event a fost mai ingaduitoare acum e exigenta rau.
    Combin, judec:ppoate, poate iese un dooolala, ea continua cu cccclalala, bine a facut Ambra ca a vopsit-o. Chiar, cheala cum i-ar sta? Am reusit si eu 1575 monede stea pe care le-am folosit la diverse. Cant si eu, dar fara talent "Las' c-am sa te prind motato!";).

Edit: Multumesc, Agathon! Vorba cantecului "Nu conteaza cat de lung am parul..."
    E Ingrid, oricum. :)

matusam, -katnik-, adria2 și alți 21 apreciază asta.
  14. IonicaPorumbel

IonicaPorumbel Novice forum

1247 steluțe și mai adun în scurt timp o recoltă. Am dat nota 5 cu felicitări pt ideea dezvoltatorilor de a implica fermierii în aranjamente orchestrale. Ingrid tinde să devină o marcă Farmerama. Ați pregătit dosarul pt înregistrare la OSIM? Bravo BP!

-katnik-, davidsiirina08, donnadmn și alți 14 apreciază asta.
  15. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Nu foarte rau xD

matusam, -katnik-, .Seth.616. și alți 24 apreciază asta.
  16. kami12.

kami12. Pretendent

Trebuie să mărturisesc cu sinceritate că primele două zile din event „m-au trecut” toate frustrările,văzând că Ingrid a mea a cam chiulit la orele de muzică și nu mă scoate din gâgâieli...Deja mă gândeam descurajată că nu voi putea termina eventul,desi am nivel mare și nu mi s-a mai întâmplat de muuult chestia asta...Aseară însă,cred că am descoperit cheia talentului gâștii năzdrăvane: aleg corul și melodia pe aceeasi linie/din același pătrățel,sau din cele vecine.Nu susțin că am descoperit vreu panaceu,dar până acum,de când aplic tactica asta,din mai multe încercări ce e drept,am obținut doar 50 de stelute.

17. mara62

mara62 Supervizor forum

Nota maxima si din partea mea
    Linia de vrej este activata si acum muncesc pentru diverse
    Mult spor va doresc

matusam, dana-dulce, -katnik- și alți 11 apreciază asta.
  18. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Am completat si activat lina de vrej si eu - acum muncesc pentru SH, adaposturi - poate voi avea noroc de vreun cerb, banane aurii si poate tichetele de petrecere...nota 5 si de la mine, fumos eventul si nu-i greu deloc :)

dana-dulce, -katnik-, mara62 și alți 8 apreciază asta.
  19. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Meseriasul e meserias, se uita doua secunde, si gata opera de arta, eu m-am chinuit un ceas sa prepar vopseaua, apoi vopsirea, ulterior spalarea, tratament dupa vopsire ,impletitul....rezultatul..... grozav, maxim incredibil, dupa atata munca, si-mi rasplateste efortul cu 40 de stelute. E corect?
    Draga Agathon, te rog razbuna-ma si jumuleste gasca, asa rasplatesti stradania multor jucatori.Eu, desi nu e rata, ma angajez sa o fac pe varza.:p

Amu, sa nu bat campii am adunat 1200 stelute, sper macar sa iau vrejul.......

matusam, -katnik-, mara62 și alți 15 apreciază asta.
  20. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Eu m-am miscat mai incetisor (deh ,asa e cand imbatranesti) si am luat linia de vrej si 2 itemi .Consider ca e timp destul sa inchei eventul !De la mine ,nota 4 !

matusam, -katnik-, mara62 și alți 6 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.