Feedback Septemberfest - Primul servit

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 19 Sep 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 26 Sep 2017.
  1. Îmi place

49,6%
  2. Îmi este indiferent

6,8%
  3. Nu-mi place

43,5%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. jesica57

jesica57 Scriitor în devenire

Buna dimineata!
    Planta de event nu da drop?

-katnik-, popescudana42, gabone02 și alți 7 apreciază asta.
  2. amy46

amy46 Maniac forum

doar linguri

-katnik-, popescudana42, gabone02 și alți 10 apreciază asta.
  3. t_ina_e

t_ina_e General forum

Acum am vazut ca s-au modificat premiile la linia de vrej. Nu-mi plac schimbarile de acest gen. Nu am vrut sa fac acest event. Chiar daca vreau sa-l fac de acum in colo, nu mai am timpul necesar.
    Ferma mea este plina de plante, fara firicel de pom, fara animale. Deci drop zero!
    Dezamagita! Ce mai pot spune? Ce sa mai fac?:cry:

-katnik-, Otilica69, crissram și alți 14 apreciază asta.
  4. jenel74

jenel74 Novice forum

Dacă te străduiești puțin mai ai timp.

-katnik-, popescudana42, miaandrei59 și alți 6 apreciază asta.
  5. jesica57

jesica57 Scriitor în devenire

Multumesc pt raspuns.

6. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Am si eu niste intrebari pur retorice !Cum ramane cu legea nescrisa care ne spune ca regulile nu se schimba in timpul jocului ?Cum le explicam acum copiilor care joaca farmerama ca e "corect" sa schimbam regulile in timpul jocului ,chiar daca acestea ne afecteaza sau nu ?!E adevarat ca dezvoltatorul poate dispune orice ...Spor la event, dragii mei !Din considerente evidente ,votul il voi da la sfarsitul eventului!

-katnik-, 29diana29, dulcica1970 și alți 14 apreciază asta.
  7. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Mai am nevoie de 6500 plante si de vreo 220 sorturi si 170 bonete. Probabil voi termina plantele maine, votul il voi da la sfarsit. Sper sa-mi ajunga 2 zile sa fac dropul pentru costume...

-katnik-, popescudana42, dadan și alți 11 apreciază asta.
  8. amy46

amy46 Maniac forum

Am ales sa-mi asigur intai dropul necesar costumelor,iar acum ma apuc de plantat albastrele...timp este suficient,macar am scapat de grija dropului :)...o zi minunata tuturor si spor la event...:inlove:

-katnik-, popescudana42, dadan și alți 17 apreciază asta.
  9. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Asemănător cu cazuri pe care le-am întâlnit când se îmbunătățește rata de drop sau când se scad cantitățile necesare la un event ;)

-katnik-, gabone02, popescudana42 și alți 10 apreciază asta.
  10. t_ina_e

t_ina_e General forum

Nu mai am cum sa fac eventul. Mai exact linia de vrej. Oricum este un event dificil de facut in sase zile, in patru zile nicidecum.
    Am pierdut startul din cauza premiilor nesemnificative de la linia de vrej de la deschiderea eventului. Atunci am decis sa fac o pauza.
    Sincer nici acum nu mi se pare o pierdere mare citind ce ofera Lada de surprize. Asta este. Poate am devenit mai mofturoasa.
    Oricum ar fi mult succes celor ce alearga dupa lada de surprize. :)

-katnik-, luciana1949, gabone02 și alți 14 apreciază asta.
  11. ellyzagato

ellyzagato Scriitor în devenire

Cu tot respectul dar acest joc devine enervant.astazi dupa doua recolte ,adica in 10 0re am primit 5 bonete, 6 sorturi si 42 de polonice.NU AM NEVOIE DE POLONICE ,CI DE SORTURI SI BONETE sa pot face la moara .

-katnik-, davidsiirina08, crissram și alți 9 apreciază asta.
  12. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua!

Planta de event NU ofera sorturi si bonete. Acestea se obtin din pomi, adaposturi, ateliere.

-katnik-, popescudana42, miaandrei59 și alți 7 apreciază asta.
  13. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Tinand cont ca am ales sa fac si plante si drop in acelasi timp, situatia sta cam asa: 6.600 albastreele, 220 bonete si 258 sorturi
    Am pastrat 2 terenuri pt plantat , dar in jumatate de ora trebuie sa culeg albastreelele si voi opri un singur teren pt plantat
    Cred ca mai am timp suficient sa adun tot ceea ce imi mai trebuie pt a activa vrejul :)

-katnik-, miracol31, marcela_f69 și alți 11 apreciază asta.
  14. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Cu dropul am terminat ,daca mai am nevoie mai pun cateva adaposturi.
    sorturi am 487 si bonete 429,cu plantele sper sa termin maine,eventul la fel dar voi continua ,sa pot profita de cateva recompense in plus.
    Multa bafta si spor la event tuturor.

Modificat ultima dată: 22 Sep 2017
    -katnik-, dulcica1970, gabone02 și alți 15 apreciază asta.
  15. Claudia

Claudia Duce forum

Am terminat cu plantele, cred ca am cu cateva sute mai multe decat imi trebuie pentru vrej si am pus deja pomi XXL pentru dropul util. Cred ca maine dimineata sunt gata cu eventul.
    Nu continui fiindca misterioasele sunt de pe vremea bursucului Pazvante, adica prea vechi si din care am deja o gramada in Inventar.

Spor tuturor!

-katnik-, gabone02, -iulia1992- și alți 15 apreciază asta.
  16. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

E excelent daca se tine cont de feedback,nu bine.Asta a fost ceva imbucurator pentru care nu pot avea decat cuvinte de lauda.
    Dar da,recompensa cu abtibildele - sunt efectiv inutile- ar putea fi inlocuita cu altceva mai folositor .Macar pe viitor.
    Prea e de copii de gradinita.

Si da,s-ar putea introduce noutati sau ceva ce a picat greu ca recompense in locul adaposturilor vechi care strica placerea de a efectua un event.
    Sugerez adapost fazani,girafe,bizoni,arbori de tisa,argintiu,curmal chinezesc,salcia plangatoare...ceva ce nu mai avem de unde face rost.
    Ne-ar bucura de asemenea si mai multa superhrana,cupoane de combina,mamudele,banane aurite ca recompense.Astea nu-s niciodata prea multe :)
    Parerea mea...nu-i musai sa se tina cont neaparat de ea dar cred ca tuturor ne-ar placea ce am scris mai sus.

Modificat ultima dată: 22 Sep 2017
  17. dadan

dadan Oracol omniscient

Am hotarat sa nu fac eventul.Nu imi place cand se schimba regulile in timpul jocului (poate ca sunt satul de asta din viata reala :mad: )asa ca desi eram hotarat sa fac eventul (dropul il am,mai aveam de plantat albastrea ) m-am sucit si eu ,,in timpul jocului,,si am sa zic pas.Multa bafta tuturor in continuare!

18. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Cred ca ar trebui sa te bucure aceasta schimbare,nu sa te supere.S-a schimbat ceva in bine,nu in rau.

Apreciez mereu cand jucatorii spun "nu imi place" si se schimba acel ceva ce nu place.Deci cand se acorda importanta celor scrise de noi.

Pentru schimbarea in sine am modificat votul din "nu-mi place" in "imi place".

-katnik-, iarina56, donnadmn și alți 12 apreciază asta.
  19. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Subscriu la propunerile lui. Si recompensa sa fie adapostul sau copacul respectiv... Blochezi teren cu misterioase si dupa 5 ore (fiindca nu dispui de MM) descoperi niste adaposturi sau copaci care vor zace in inventar fiindca mai ai deja destule si lipsa de timp si spatiu efectiv te fac sa nu te bucuri de ceea ce primesti aleatoriu.

20. amy46

amy46 Maniac forum

Buna dimineata...event finalizat...linie de vrej activata..:inlove:O zi minunata tuturor si spor celor care inca mai au de livrat comenzi..:inlove:

robert-adila, -katnik-, markreddo și alți 21 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.