Feedback Septemberfest - Primul servit

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Sep 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Sep 26, 2017.
  1. Îmi place

49.6%
  2. Îmi este indiferent

6.8%
  3. Nu-mi place

43.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ghyla

ghyla Novice forum

buna dimineata cum fac sa primesc si eu "La comandă de 3 meniuri onorată cu succes se obțin 60 puncte, dacă onorați 2 din 3 corect primiți 40 puncte, dacă onorați 1 din 3 primiți 25 puncte, iar dacă le greșiți pe toate primiți 15 puncte. " deja am facut 3 perfecte si am primit 45 pct

2. dadan

dadan Oracol omniscient

Chiar nu este vorba de suparare,este decizia mea.E foarte bine ca tie iti place.Asa cum si optiunea mea este ca nu imi plac covrigii si ofertele de la aceasta linie de vrej.Nu este obligatoriu sa ne placa tuturor.Si cu schimbarile in timpul jocului nu sunt de acord decat in cazuri exceptionale (de ex la Carnaval).Aici a fost vorba decat de putina fardare a liniei de vrej.Imi place Farmerama si voi juca in continuare si voi face eventurile insa imi rezerv dreptul de a alege daca fac sau nu un event.Asa ca din nou : multa bafta!
    PS : grafica foarte frumoasa ca de obicei ;) !

3. Shepherd

Shepherd Guest

Bună dimineaţa,
    Eşti sigur/ă că ai onorat deja 71 de comenzi ?

De la a 72-a comandă încolo îţi apar şi comenzile cu 3 meniuri , presupunând că nu greşeşti deloc până acolo.
    Deci unde ai văzut 45 puncte este al 2-lea nivel de pe bara de progres.

4. ghyla

ghyla Novice forum

multumesc frumos, nu am onorat cele 72 de comenzi

5. Claudia

Claudia Duce forum

Am mai onorat inca 7 comenzi dupa linia de vrej si gata, m-am oprit. Singurul rezultat notabil din misterioase a fost un adapost rosu de pauni, in rest...

Mult spor tuturor!

6. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

E ok,dadan.Nu am zis ca mie imi plac recompensele oferite in event si pentru asta am facut anumite sugestii.
    Dar ce m-a incantat a fost schimbarea- oricat a fost de mica.
    Mi-am exprimat aprecierea fata de dezvoltator datorita gestului foarte frumos de a incerca sa ne multumeasca,cat de cat.

Pot intelege ca nu se putea schimba chiar tot,dar gestul de a adauga ceva in favoarea noastra arata ca si noi contam mult si poate pe viitor vom avea mai multe din ceea ce cerem/ne dorim.
    Si am presupus ca te-ai suparat pentru ca nu ai inceput eventul si de acum ar fi tarziu sa o faci.

Ca sa imi placa un event trebuie sa aiba recompense frumoase,pentru care sa muncesc cu drag,dar pentru mine una,e de ajuns si un gest frumos ca cel facut : incercarea de a ne multumi prin schimbarea a ceva...adaugarea unei recompense care a dat mai multa valoare premiilor initiale.

Acest lucru se numeste bunavointa,arata prezenta moderatorilor si a dezvoltatorului alaturi de noi,lucru neintalnit prea mult pe alte jocuri.

Chiar daca ma repet,nu pot sa zic din nou decat : bravo Farmerama!
    Apreciez buna intentie!

7. diasosa

diasosa Novice forum

Am 10 comenzi corecte de cite doua meniuri si pe bara de progress a eventului nu imi apar. Am facut si refresh la pagina si nu mi-au aparut punctele de event. Stiti ce se intimpla?

8. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Sub bara de progres ai cuvantul "Expand" presupun.Da un click pe el si o sa-ti apara bara completa,Diasosa.

9. diasosa

diasosa Novice forum

Din pacate am verificat asta. In cele 10 comenzi corecte bara mea de progress a ramas tot intre 245 si 315.

10. Shepherd

Shepherd Guest

Este perfect normal ceea ce vezi afişat . Nu înţeleg ce ţi se pare greşit?

11. diasosa

diasosa Novice forum

Shepherd eu am realizat asa: Am onorat 29 de comenzi dintre care am gresit 1 sau 2 cu un meniu si 2 sau 3 cu doua meniuri. Ma asteptam ca punctajul afisat pe bara de progress sa fie mai mare. In plus am constatat la ultimele comenzi ca pe bara de progress nu se modifica nimic dupa ce realizez comanda correct. Asa trebuie sa functioneze?

12. Shepherd

Shepherd Guest

Da, este corect cum funcţionează. Ca să treci de la nivelul 5 la nivelul 6 ai nevoie de 9 comenzi cu câte 2 meniuri onorate corect (315 puncte necesare).În cazul tău după 29 de comenzi ai probabil între 705-735 de puncte ,deci mai ai de facut 5-6
    comenzi si treci la nivelul 6.

13. diasosa

diasosa Novice forum

Multumesc Shepherd. Acum are sens ceea ce se intimpla. Cum pot sa vad cite puncte am acumulat in acest event?

14. Shepherd

Shepherd Guest

Nu se poate vedea , dar poţi aduna toate punctele necesare executării fiecărui nivel.De exemplu pentru realizarea întregului event , deci inclusiv linia sunt necesare 2645 de puncte.

15. diasosa

diasosa Novice forum

OK. Constat ca mai am mult de lucru. Mai am o intrebare. Ce se intimpla cu punctele care depasesc limita pentru trecerea la nivelul urmator? De exemplu daca am 305 puncte, pentru nivelul urmator trebuie 315 si castig 35 puncte din comanda corecta ce se intimpla cu cele 25 puncte care sint in plus fata de schimbarea de nivel - le pierd, sau se contorizeaza la nivelul urmator?

donnadmn, malagambafane and lucapadu1 like this.
  16. Shepherd

Shepherd Guest

Surplusul se adună în continuare .

17. diasosa

diasosa Novice forum

Multumesc. Spor la munca tuturor.

18. sammy_mih2

sammy_mih2 Scriitor activ

dupa o strangere de albastrea de pe toate terenurile cate .0 bonete,0 sorturi. ce poate fi mai minunat?

19. pinok86

pinok86 Împărat forum

bonetele si sorturile se obtin din adaposturi, ateliere si pomi, din plante se obtin polonicele.

20. crissram

crissram Scriitor în devenire

Salutare! Initial,m-am bucurat(oarecum), de linia f slabuță de vrej, deja ma apucasem de refacut unele stocuri de plante, cu gandul sa nu particip la acest event. Apoi s-a modificat linia de vrej, si m-am hotarat sa fac eventul, imi place conceptul acesta cu lazi...se aduna cate ceva prin ferma. M-am apucat de event cand mai erau 100 de ore si l-am finalizat in mai putin de-o zi(cu ajutorul resurselor castigate la Carnaval). Exista o vorba...-mai bine o lasai asa-...cred ca mai bine nu se modifica linia de vrej, ca nu murea nimeni. Feedback-ul nu e intotdeauna de luat in seama, cred ca alb sau negru e perfect, dar gri nu merge niciodata, si situatia asta chiar a fost gri. De votat nu votez in niciun fel, si raman cu un gust amar. Cred cu tarie ca Farmerama e un joc placut, si mai cred ca ar trebui sa ramana un joc...imi placea mai mult cand era un joculet simpatic si nu formatul de acum, mult prea comercial(e o parere pur personala si trebuie luata ca atare).Mult succes la farmerit tuturor!

Thread Status:
Not open for further replies.