Tutorial Setări Adobe Flashplayer

Discuție în 'FAQ aspecte tehnice' creată de -pianoman-, 19 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Farmerama RO

  1.Ce este Flash Player şi de ce am nevoie de el?
  Flash Player este un program complementar (Plugin) ce este utilizat pentru redarea de conţinuturi complexe (ex: grafice, animaţii, inclusiv jocuri) ce sunt independente de browser (ex: Firefox, Internet Explorer) sau de sistemul de operare (Windows XP, Vista, Linux, MacOS). Flash Player reprezintă în acest caz mijlocul de legătură dintre programul Flash şi sistemul (calculatorul) utilizat şi asigură buna funcţionare a unui program cu un Flash Player în cadrul oricărui sistem. Ultima versiune de Flash Player poate fi descărcată şi instalată gratuit de la pagina producătorului Adobe. Te rog să acorzi atenţie sporită indicaţiilor de instalare ce sunt recomandate sistemului tău de către producătorul Adobe. După instalarea cu succes a programului Flashplayer vor putea fi redate conţinuturi web ce pot fi accesate numai prin intermediul acestuia în cadrul browser-ului de internet. Descarcă Flashplayer şi gata: acum browser-ul tău de internet este pregătit pentru Farmerama!

  2.Setarea optimă a Flashplayer-ului
  Pentru ca Farmerama să funcţioneze cât mai cursiv, trebuie să configurezi programul Flashplayer pentru joc. Autentifică-te pentru aceasta în joc şi porneşte clientul de joc. Dă un click cu tasta dreaptă a mouse-ului în harta mării. Se va deschide un meniu de selecţie în care va trebui să alegi opţiunea “Settings”. În continuare va apărea un asistent pentru setări cu diferite simboluri. Care simbol este deschis exact, variază de la un utilizator la altul, de aceea te rog dă un click mai întâi pe primul simbol de jos cu tasta din stânga a mouse-ului. Controlează câmpul “Enable hardware acceleration“să fie bifat.“Enable hardware acceleration”are rolul de a determina Flashplayer şi placa ta video să “lucreze” împreună pentru ca astfel graficele şi mişcările prezentate să decurgă mai cursiv.

  upload_2017-7-29_16-34-45.png

  Apoi alege simbolul “Fişier”. Aici poţi seta “memoria locală” pe care aplicaţia Flash o poate utiliza pe calculatorul tău.

  upload_2017-7-29_16-35-0.png

  Trage cursorul până la maxim în dreapta – Unlimited - pentru a te asigura că Farmerama va putea să salveze pe calculatorul tău toate datele necesare şi relevante ale jocului. Dacă memoria alocată va fi prea puţină, va exista în permanenţă pericolul ca transferul de date să fie încetinit.

  Celelalte setări nu influenţează jocul având în vedere că acestea fac referire la opţiunile camerei şi ale microfonului, echipamente care nu sunt utilizate de Farmerama. Confirmă acum printru-un click pe butonul “Close” şi toate setările de mai sus vor fi preluate pe calculatorul tău. Controlează din când în când ca acestea să fie în continuare corect setate.

  3.Ştergerea datelor salvate de Flashplayer
  Flashplayer salvează date nu numai în cache-ul browser-ului ci salvează şi unele date pe harddisk-ul calculatorului tău. Inclusiv aceste date ar trebui să le ştergi regulat pentru a te asigura că foloseşti în permanenţă versiunea actuală a Farmerama.
  3.1.Instrucţiuni pentru Windows XP
  Mai întâi trebuie ca datele ascunse din Windows Explorer să fie setate ca fiind vizibile. Acest lucru se poate realiza astfel: Deschide Windows Explorer=>Tools=>Folder Options=>selectează secţiunea View şi apoi “Show hidden files and folders” şi apoi click pe OK.În continuare trebuie să realizezi următoarele:C:\Documents and settings\Username\Applicationdata\Macromedia\Flash Player\Atenţie: Username-ul tău este username-ul tău Windows!Cel mai uşor este dacă vei deschide „My Computer“ şi vei copia linkul de mai sus în câmpul destinat adreselor. Nu trebuie decât să înlocuieşti cuvântul „Username“ cu username-ul tău Windows. Odată ajuns în acest catalog, trebuie să selectezi fişierul „#SharedObjects“. Acest fişier conţine un alt fişier cu o denumire caraghioasă, de ex. CS9QSZD4 sau asemănătoare. Conţinutul acestui fişier trebuie să fie complet şters!Mergi te rog acum din nou în acest fişier:C:\Documents and settings\Username\Applicationdata\Macromedia\Flash Player\Acum selectează „macromedia.com“, „support“, „flashplayer“ şi vei ajunge în dorectorul “sys”. Aici ştergi de asemenea aproape tot – cu excepţia fişierului “settings”!În urma unui restart al întregului sistem, totul va fi rezolvat.
  3.2. Instrucţiuni pentru Vista
  Mai întâi trebuie ca datele ascunse din Windows Explorer să fie setate ca fiind vizibile. Acest lucru se poate realiza astfel: Deschide Windows Explorer=>Tools=>Folder Options=>selectează secţiunea View şi apoi “Show all hidden files and folders” şi apoi click pe OK.În continuare trebuie să realizezi următoarele:Deschide te rog acest fişier:UsernameAtenţie: Username-ul tău este username-ul tău Windows!Cel mai uşor este dacă vei deschide „My Computer“ şi vei copia linkul de mai sus în câmpul destinat adreselor. Nu trebuie decât să înlocuieşti cuvântul „Username“ cu username-ul tău Windows.Odată ajuns în acest catalog, trebuie să selectezi fişierul „#SharedObjects“. Acest fişier conţine un alt fişier cu o denumire caraghioasă, de ex. CS9QSZD4 sau asemănătoare. Conţinutul acestui fişier trebuie să fie complet şters!Mergi te rog acum din nou în acest fişier:C:\Documents and settings\Username\Applicationdata\Macromedia\Flash Player\Acum selectează „macromedia.com“, „support“, „flashplayer“ şi vei ajunge în dorectorul “sys”. Aici ştergi de asemenea aproape tot – cu excepţia fişierului “settings”!În urma unui restart al întregului sistem, totul va fi rezolvat.
  3.3. Instrucţiuni pentru Windows 7
  Mai întâi trebuie ca datele ascunse din Windows Explorer să fie setate ca fiind vizibile. Acest lucru se poate realiza astfel:
  Deschide Windows Explorer=>Tools=>Folder Options=>selectează secţiunea View şi apoi “Show all hidden files and folders” şi apoi click pe OK. În continuare trebuie să realizezi următoarele:
  Deschide te rog acest fişier: Username Atenţie: Username-ul tău este username-ul tău Windows! Cel mai uşor este dacă vei deschide „My Computer“ şi vei copia linkul de mai sus în câmpul destinat adreselor. Nu trebuie decât să înlocuieşti cuvântul „Username“ cu username-ul tău Windows. Odată ajuns în acest catalog, trebuie să selectezi fişierul „#SharedObjects“. Acest fişier conţine un alt fişier cu o denumire caraghioasă, de ex. CS9QSZD4 sau asemănătoare. Conţinutul acestui fişier trebuie să fie complet şters!Mergi te rog acum din nou în acest fişier:C:\Users\Username\AppData\Roaming\Macromedia\Flash
  Player\macromedia.com\support\flashplayer\sys şi vei ajunge în dorectorul “sys”. Aici ştergi de asemenea aproape tot – cu excepţia fişierului “settings”!În urma unui restart al întregului sistem, totul va fi rezolvat.

  4.Procesoare Dual Core şi Quad Core
  Flashplayer-ul rulează pe calculatoare cu procesoare Dual Core sau Quad Core, totuşi acesta utilizează doar un singur slot al procesorului. De aceea este în principiu indiferent programului Flashplayer numărul de sloturi ale procesorului pe care rulează. Şi de vreme ce utilizează un singur slot, are la dispoziţie doar performanţele unui singur slot. Slot-ul va fi însă folosit pe lângă Flashplayer, în paralel, şi de alte programe şi de către sistemul de operare. Performanţele uni computer pot fi din acest motiv supraapreciate.Adobe recomandă pentru o rezoluţie de 852X420 cel puţin un procesor Pentium 4 cu 2,33GHz.


  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint iși rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  Modificat ultima dată: 19 Noi 2013
  popescudana42, Wing0797, donnadmn și alți 2 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.