Feedback Sezonul fructelor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 29 Aug 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest sezon?

Sondaj închis pe 28 Sep 2022.
  1. Îmi place

80,6%
  2. Îmi este indiferent

12,9%
  3. Nu-mi place

6,5%
  1. EllaBalerina

EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la noul sezon. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința acestei ediții.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

raisa2005, -katnik-, paulici_01 și alți 4 apreciază asta.
  2. RazvanAndrei

RazvanAndrei Expert forum

Ca si orice alt sezon, se merita facut pentru "noul" pom si "noul" adapost de animale.
    Si asta pentru ca nu mai cumpar adaposturi misterioase sau arbori minune.

Pentru cei ce nu stiti pomii "noi"/adaposturi, le-am pus mai jos, sa nu cautati prin tot forumul:

Adapostul oferit:

Pomul oferit:

Cutii magice Piccolo: 2

De editat pentru moderatori in FAQ ul eventului:

La nivelul 10: 10 ăzi de Nebunie sub clar de lună III

La nivelul 19: 3 ăzi de îngrășăminte

La nivelul 40: 2 Banene aurite

EDIT:

Pomul si adapostul se ofera la nivel 39. Pentru adapost este necesara achizitionarea permisului de sezon!

Modificat ultima dată: 29 Aug 2022
    -oana5500-, cp58, raisa2005 și alți 10 apreciază asta.
  3. gabi_83i

gabi_83i Scriitor activ

Salut
    M-am uitat si eu pe FAQ la sezonul nou si nu am vazut ca se castiga sigur adapostul nou de molie pudel, doar adaposturi misterioase pe care la fel nici eu nu mai imi bat capul cu ele , fiindca imi ies multe adaposturi inutile .Te rog sa-mi spui si mie la ce lvl e specificat ca si castig adapostul de molie pudel, ca eu nu vad si am obosit sa tot caut .Mersi

cp58, -katnik-, paulici_01 și alți 4 apreciază asta.
  4. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Se castiga la achizitionarea permisului de sezon - nivel 39.

cp58, raisa2005, -katnik- și alți 5 apreciază asta.
  5. gabi_83i

gabi_83i Scriitor activ

Multumesc frumos , nu m-am uitat in graficul din partea dreapta , acuma am vazut.Mersi incaodata

cp58, raisa2005, valemnd158 și alți 7 apreciază asta.
  6. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Ca de obicei pomi si adaposturi noi inutile pentru mine, pentru ca nu le folosesc niciodata, intrucat nu recoltez decat hrisca pe continent si libelule pe insula, cu Moringa pe margine, necesari pentru hrana acestora. Evident, pentru top. Si tot ca de obicei, il fac doar pentru bonusul de x%PE/PET (maxim 825%). Permis de sezon voi cumpara poate doar pentru Piccolo. Daca s-a revenit la un singur token pentru achizitionarea bonusului de 150% PE/PET, e de bine.

iadina, in.the.rain, paulici_01 și alți 11 apreciază asta.
  7. z.zoita

z.zoita Junior Expert

in calendarul evenimentelor din luna septembrie apare data de incepere 2 februarie 2022 18 septembrie 2022 pentru serie de misiuni de week- end

in.the.rain, paulici_01, raisa2005 și alți 3 apreciază asta.
  8. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Este 2 septembrie, s-a modificat, multumim.

in.the.rain, z.zoita, raisa2005 și alți 4 apreciază asta.
  9. cp58

cp58 Ambasador forum