Sindrofia licuricilor - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 27 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă evenimentului:

Sondaj închis pe 5 Mai 2016.
  1. 1

28,6%
  2. 2

9,8%
  3. 3

17,3%
  4. 4

9,3%
  5. 5

35,1%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Acum din ce citesc pe aici vad ca s-au dat si pomi pe insula si pe ferma, am resetat a 2 oara eventul , am ajuns la nivelul 15 si constat ca nu am nici un pom, nici pe ferma nici pe insula, sotul a 2 oara la nivel 18 are doar un pom ural,sper sa nu mi se stearga postarea, pana nu primesc un raspuns:oops:

JANUS, smspls1, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  2. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Răspunsul îl găsești în tutorial. Din moment ce nu ai primit ”pomi”, înseamnă că nu ai aprins felinarele respective, nu?

Agro80, -elenaion49-, roliana57 și alți 4 apreciază asta.
  3. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Mea culpa, acum am donat un soricel si am primit pomul, complicat event:wuerg:

smspls1, cassiopea, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  4. stella7742

stella7742 Avansat

buna!am acordat nota 4 eventului.mi se pare un event putin incurcat!eu m-am axat mai mult pe pomi,adaposturi,sh,sc,c special ,mai putin pe monezi si deloc pe puncte si gologani asa ca am mers cam alandala cu liniile si coloanele.in concluzie cam trebuie sa alegem ori monezi stea ori celelalte.cine le poate lua pe toate felicitari!oricum mie imi place acest event,chiar daca nu pot lua tot!spor celor care mai muncesc si o zi buna tuturor!

5. mara62

mara62 Supervizor forum

Am votat cu 4, eventul este interesant si chiar mi-a placut, in schimb premiile lasa de dorit, foarte multa munca si rasplata nu este pe masura.

6. ulpia_dacia

ulpia_dacia Scriitor activ

si eu am votat cu 4,premiile sint prea mici pt cerintele de plante de event;3000 de PE,cam putin,cit despre pomi si stolere ce premii s-au acordat nici nu are rost sa m-ai vorbesc:gaini 2 portocalii:cry:

flufly69, cristina-violeta05, JANUS și alți 6 apreciază asta.
  7. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Salut.
    Asa cum mentionam vineri, neavand timp, m-am multumit sa pun plante event nonstop pana luni dupamiaza, si m-am pomenit cu puzderie de plante si ceva drop, asa ca am abordat accesarea planselor numai pentru 8 monede stele.
    Am parcurs tablele de 2 ori cu un singur "rateu", in sensul ca am primit 4 stele pt un careu de tipul:
    - x - x
    - x x -
    x o x x
    x x - -,
    in care x reprezinta pozitiile completate initial, iar 0 incheierea.
    E drept ca a fost singurul careu in care "incheierea " nu a fost intrun colt.
    Intrebarea mea este daca conteaza unde se face incheierea (colt sau interior), caci functie de ce drop mai prind, sa valorific la maxim bruma de plante pe care o mai am.
    Imi place tipul acesta de event, care te scoate din monotonia "cultiva/ doneaza", de aceea am dat nota 5.
    Sa auzim de bine.

petra2172, Otilica69, mara62 și alți 2 apreciază asta.
  8. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu contează, se pot realiza combinații de 3 linii care nu arată ca o săgeată. Cel mai probabil ai uitat un felinar de pe una din linii neaprins dacă ai primit doar 4 monede-stea.

roliana57, Agro80, mara62 și alți 3 apreciază asta.
  9. traian1971

traian1971 Comisar forum

am votat cu 3,premii mici,cheltuieli mari:am mincat 6 chutney de morcovi si mere si nu cred ca am obtinut 150 de PE.noroc cu premiile de la diverse,pacat ca se pot lua o singura data!

-ciocollate-, JANUS, cassiopea și alți 6 apreciază asta.
  10. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Si eu am terminat eventul odata complect ,vad daca mai reusesc si a 2-a ora , deocamdata sunt la niv 16 ,deoarece am ales sa merg pe varianta cu 8 stelute este necesar de ff multe recolte ,asa cum au mentionat si alti jucatori este un event solicitant cu recompense mici, la fel am acordat si eu o nota foarte mica acestui event ,,, grad de dificultate ridicat ? eu nu consider acest tip de event a fi de grad ridicat de dificultate, unde trebuie sa plantezi 2 tipuri de planta cu timp de maturare diferit de ordinul zecilor de mii plus drop si alte resurse din sura ptr premii mici !

roliana57, -ciocollate-, JANUS și alți 15 apreciază asta.
  11. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Din pacate,de data asta ma inscriu si eu in randul celor nemultumiti de event.Am terminat eventul,dar a trebuit sa scot itemurile de pe terenuri timp de mai mult de 48 de ore,fapt care m-a facut sa pierd 7-8 milioane de puncte.Cand ma va ajuta linia castigata sa recuperez din punctele pierdute pentru ea?Prea putine puncte,premiile nesemnificative si numarul mare de plante m-a determinat sa dau nota 1 doar pentru ca nu exista 0.A fost un event solicitant si nu cu grad mare de dificultate.Ar fi trebuit sa fie rasplatita corect munca depusa,si sa fie putin mai importanta linia de vrej,si iteme cu puncte mai multe.Imi pare rau,ca ne-a umbrit putin din lumina sarbatorilor ecest event.Speram sa nu mai fie altele cu cerinte asa de mari in comparatie cu castigurile.Spor tuturor celor care mai au de plantat mii de plante.

petra2172, roliana57, -ciocollate- și alți 8 apreciază asta.
  12. .stan.41.

.stan.41. Novice forum

fiind sarbatoare si avand musafiri trei zile nu am reusit sa intru pe ferma decit o data pe zi asa ca ma numar printre jucatorii care nu am terminat acest eveniment asa ca o sa dau nota 3.

roliana57, Otilica69, donnadmn și alți 4 apreciază asta.
  13. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Eveniment finalizat, si desi premile par mici il putem include in cadrul celor reusite, pe deoparte pentru ca trebuia sa te gandesti ce cale sa apuci, ca sa te incadrezi in timp si deasemenea pentru ca se putea relua de 2 sau maxim 3 ori, in functie de cat de bine te puteai orienta ca sa obtii si puncte dar si corturile sau termosurile sa nu fie irosite prea repede.
    Aasdar il putem considera intr-adevar un eveniment de drumetie in natura, cu elemente de orientare turistica, care iti cereau o atentie sporita. Ce este drept timpul era o problema deoarece s-a suprapus cu Saptamana Mare, aici trebuie specificat aceasta la organizatori sa decaleze evenimentele mai dificile fata de aceasta Saptamana, macar cu 3-4 zile.
    Iar acum cu privire la premile obtinute, desi initial par mici, daca se parcurge acest eveniment de 2 ori cel putin si cu 8 puncte obtinute la fiecare nivel, se putea obtine o line de vrej complecta, itemi suplimentari( pentru avansarea in nivel pe Insula), dar si 4 adaposturi Safir, cativa pomi minune, si plus superhrana, supercompost, compost, PE sau PET, asadar la final premile sunt chiar bune.

.flori.71., roliana57, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  14. Fabinica

Fabinica Locuitor permanent

Buna ziua.
    Am votat si eu. Acum pe final pentru ca nu am stiut ce nota sa-i dau.
    Oricat am sucut si am invartit eventul asta, nu mi-a placut nimic la el.
    Nu vad provocarea, nu vad farmecul de a planta zeci de mii de plante pe ceas, premiile ... foarte slabe.
    Ma rezum doar la ai da nota 1.
    Mi-am luat linia de vrej, SH si 2 itemi, atat am avut timp de acest event.
    Oare chiar nu se poate concepe nici un event unde premiile sa fie coroborate cu munca depusa?
    Fara nici un "aleatoriu" sau alti factori care sa nu depinda de noi.
    Degeaba fac zeci de mii de plante daca nu am noroc la prins cosuri sau pesti sau alte forme de "noroc" sau premiile gen arbori si adaposturi imi ofera o clocitoare galbena sau un banan xl. Eu nu am muncit la fel ca cel care a "nimerit" pitomba xxl sau adapost roz?
    Daca se ofera premii in pomi, ateliere, adaposturi sau alte utilitati pentru fermele noastre macar dati la fel la toti.
    Cu respect ...

mara62, Veverita02, bobmic50 și alți 9 apreciază asta.
  15. ellamogo6655

ellamogo6655 Avansat

buna ziua ! am o intrebare acum pe final... in fereastra cu eventul, este in stanga jos un buton pe care scrie REMARCA, la ce foloseste ? mie imi e frica sa-l apas...:)

mara62, malagambafane și dadan apreciază asta.
  16. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Acel buton, daca il apesi, iti va arata posibile scenarii de a lumina felinarele. Un fel de sfat sau indicatie pe care ti-o ofera jocul. Iti arata iar tu poti face tot cum vrei tu. Deci, fara frica, fii barbat.;)

mara62, petra2172, matusam și alți 4 apreciază asta.
  17. ellamogo6655

ellamogo6655 Avansat

trebuia sa-ntreb de la-nceput, poate-mi usura munca, poate luam mai usor deciziile... multumesc d.le Chronos :)

mara62, Chronos, dadan şi o altă persoană apreciază asta.
  18. .felicia.1

.felicia.1 Pretendent

Eu in acest moment, dupa multa munca am reusit sa iau toate itemurile si aveam 12 monede pentru linia de vrej, dar din greseala am apast pe itemul cu 10 monede....pe care il am deja....ce mai pot face, nu mai am timp de cultivat,,,,ma poate salva cineva???? :cry:

mara62, petra2172, dadan şi o altă persoană apreciază asta.
  19. roliana57

roliana57 Legendă vie

Am votat cu 5 pentru ingeniozitate.
    Obiectia ar fi ca... dat fiind faptul ca lansarea acestui event s-a suprapus cu pregatirile pentru o sarbatoare foarte importanta pentru multi dintre noi...o sarbatoare mult mai importanta decat orice joculet si orice rasplata, cineva trebuia sa se gandeasca si la asta.

Modificat ultima dată: 4 Mai 2016
    crivio, ovidiu1a, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  20. cristimiha

cristimiha Scriitor activ

Buna ziua.
    Am dat nota trei ....deoarece premiile sunt slabe ,munca multa +suprapunerea sarbatorilor pascale ....etc.
    Am facut eventul o data .

naivreasastii, malagambafane, mara62 și alți 3 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.