Sindrofia licuricilor - Evoluția

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 28 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Vă rugăm sa postați în acest topic evoluția voastră în cadrul acestui eveniment.

Pentru orice întrebări, nelămuriri, păreri sau sesizari, vă rugăm să folosiți doar tema de discuții oficială.

Nu uitați să consultați tutorialul >>AICI<<.

2. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Incep cu 183 termosuri si 187 corturi, o fi bine?Oi vedea pe parcurs, eventul nu l-am inteles prea bine ma orientez la fata locului, bafta tuturor si Pasti fericit cu bucurii sanatate si lumina in suflete va doresc!:music:

3. RADY91

RADY91 Expert forum

Am inceput acest event cu 250 termos si 260 corturi :) Este un event dificil dar cu o strategie buna sper sa il termin in cel mai scurt timp ;) Multa bafta tuturor :)

4. cerbul

cerbul Locuitor permanent

Am inceput cu 327 termos si 304 corturi. Mult succes tuturor.

5. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Incep event-ul cu 164 termosuri si 175 corturi :)

6. ingeras_intunecat

ingeras_intunecat Pretendent

Asa incep eu, spor sa aveti!

7. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Cu 224 corturi si 226 termosuri incep si eu eventul. E ceva nou si sper sa-l duc la bun sfarsit. Bafta si spor! :music:

8. Claudia

Claudia Duce forum

Dropul este bun, din garoafe si pepeni galbeni am inceput cu:

Mi-am propus un traseu de 80 de puncte care necesita 19,200 de zambile, 10,800 de lucibobi si 720-760 din cele 2 dropuri. Multe plante...asta e.

Spor la treaba, atat pentru ferma cat si pentru pregatirile de Sarbatori!

9. lucapadu1

lucapadu1 Avansat

Am strans si eu 167 corturi si 160 termosuri.

10. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Am inceput cu 222 corturi si 202 termosuri.
    Bafta tuturor!

11. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

buna ,,incep si eu acest event cu 390 cort si 402 termos ,,,,sa avem spor cu toti !

-katnik-, matusam, adrianapatran și alți 18 apreciază asta.
  12. BigJohn

BigJohn Junior Expert

nu va suparati dar s-a anuntat undeva acest eveniment ?

13. steaumihai

steaumihai Scriitor în devenire

Se pare ca incep acest event cu drop putin mai slab, doar 157 cort si 157 termos. Nu am facut un calcul sa vad de cate plante am nevoie, dar am estimat ca in 3-4 zile as achizitiona tot ce mi-am propus, sper sa reusesc.
    Succes la toti fermierii care participa la acest event minunat si super. :D:D:p

-katnik-, matusam, adrianapatran și alți 16 apreciază asta.
  14. steaumihai

steaumihai Scriitor în devenire

S-a anuntat inca de ieri acest event, cu tutorial cu tot, este in anunturi oficiale.

15. BigJohn

BigJohn Junior Expert

scuze ...acum am vazut .....nu am intrat de 2 zile si m-a luat valul ......acum am vazut
    bafta la toata lumea in cazul acesta....e prima oara cand incep un event fara nici un fel de drop :( .....

-katnik-, matusam, malagambafane și alți 10 apreciază asta.
  16. Lore_Roxi

Lore_Roxi Novice forum

Incep si eu cu 103 termos si 104 cort din alac pe 3 terenuri, la insula am guarana care inca nu e gata. Cam "incalcit" eventul asta, sper sa am timp sa-l fac. Spor tuturor!

-katnik-, matusam, malagambafane și alți 14 apreciază asta.
  17. mara62

mara62 Supervizor forum

Incep cu 157 cort si 171 termos
    Mult spor va doresc

-katnik-, stoiantudorel, matusam și alți 17 apreciază asta.
  18. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Incep cu 123 termos-uri si 143 corturi, din garoafe pe 3 terenuri si cafea pe 2 terenuri la Insula, plus pomi care dau mai multe puncte pe margini, dropul este bun, mi se pare cam de 2 corturi si 2 termosuri la 5 parcele mari, am observat dupa ce am recoltat si cele 45 seminte de pe cele 5 parcele de zambile, crescute mai rapid cu supercompost, ingrasamant si apa, plus compost a la Suzi.

19. adriantrandafir

adriantrandafir Talent de excepţie

Incep si eu eventul cu 144 termos si 138 de corturi. Cam putin tinand cont de faptul ca am avut terenurile pline cu garoafe si insula cu ghimbir, dar e suficient timp. Spor sa aveti !

20. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Incep event-ul cu 19 corturi si 18 termosuri xD, am uitat completamente de event, cu pregatirile ptr marea sarbatoare.
    Sa avem spor!!!;)

-katnik-, Otilica69, adrianapatran și alți 25 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.