Sindrofia licuricilor - Evoluția

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 28 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. dadan

dadan Oracol omniscient

74 termos si 75 corturi,cam slab
    Tinand cont ca nu vreau vrejul decat sh si 2 iteme vechi eu zic ca este suficient:)
    Spor la farmerit si la pregatirile pentru sarbatori!

-katnik-, Otilica69, adrianapatran și alți 23 apreciază asta.
  2. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna, incep cu 12 corturi si 10 termos. Ferma total nepregatita, sa vedem ce pot face......

-katnik-, Otilica69, adrianapatran și alți 23 apreciază asta.
  3. risti6

risti6 Junior Expert

Bună seara! La ora asta, 152 cu 153, după garoafe, curcumă, pomi şi câteva ateliere sau adăposturi. Binişor...

-katnik-, Otilica69, adrianapatran și alți 21 apreciază asta.
  4. roliana57

roliana57 Legendă vie

Am inceput cu 167 termos si 152 corturi.
    Sa aveti spor in toate si mai ales in pregatirile de sarbatori...

-katnik-, Otilica69, adrianapatran și alți 21 apreciază asta.
  5. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

Buna seara.
    Incep si eu eventul cu 295 termos si 322 corturi. Cam tarziu am postat dar acum am avut si eu un timp liber:p.
    Spor si bafta la event.
    O seara placuta.

-katnik-, Otilica69, adrianapatran și alți 19 apreciază asta.
  6. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Am 63 cu 63 la ora acesta xDse pare ca s-au echilibrat cele doua componentexD.
    Sper ca maine sa primesc mai consistent drop, asa cum am pregatit acum ferma.

-katnik-, Otilica69, adrianapatran și alți 22 apreciază asta.
  7. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Inchei seara cu 229 termosuri, 223 corturi, 2000 de zambile si terenurile pline cu lucibobi.
    Spor la farmerit!

-katnik-, roliana57, Otilica69 și alți 19 apreciază asta.
  8. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Observand ca dropul este bun, acum dupa ce am complectat primul nivel, am spre exemplu 280 de corturi si termosuri, cu o mica diferenta, ma orientez de acum spre complectarea fiecarui nivel cu bonusuri mai multe, astfel la nivelul 2 voi complecta diagonala ce trece prin punctul din dreapta jos, coloana din dreapta si randul de jos( avand grija sa aprind felinarul de intersectie ultimul). Inainte de a complecta cele trei linii, la oricare nivel, trebuie sa am toate cele necesare ca si in tabel, plus inca cel putin 1000 de seminte din fiecare planta, inclusiv un rucsac. Spor tuturor, si nu va alarmati daca nu il veti termina, complectati macar 5 nivele, vedeti in cat timp ati reusit aceasta si daca in timpul ramas mai puteti face acelasi lucru. Daca nu puteti lua linia de vrej si cele 4 item-uri, cu monedele obtinute spre finalul evenimentului, luati macar item-ul Dansul Luminii de cateva ori.

Modificat ultima dată: 29 Apr 2016
    -katnik-, Otilica69, -mamaleone și alți 14 apreciază asta.
  9. Pr0meTheus

Pr0meTheus Conte forum

Eu o sa ma orientez sa iau cele 4 iteme, linia de vrej nu este rentabila pentru efortul depus in a termina acest event

roliana57, Otilica69, adrianapatran și alți 15 apreciază asta.
  10. dadan

dadan Oracol omniscient

Vrei tu,vrei, Fat-Frumos ,dar articolele de la categoria ,,diverse,,se pot achizitiona o singura data:):):)Spor!

-katnik-, mara62, Otilica69 și alți 11 apreciază asta.
  11. Claudia

Claudia Duce forum

Am ajuns la nivelul 7.

Nu am mai stat sa calculez cat am cultivat, ce drop a iesit, pur si simplu merg pe rand din tabela in tabela dupa planul pe care mi l-am propus initial, ca sa iau 8 puncta pentru fiecare. Dropul cred ca este rezolvat deja pana la final, dar cu plantele...mai am destul de lucru.

Spor la treaba si noapte buna!

-katnik-, mara62, adrianapatran și alți 18 apreciază asta.
  12. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Activand tot cate 3 linii pentru un nivel, am observat ca cel mai bine se inainteaza, daca cautam acele combinatii ce folosesc cat mai putini Lucibobi, intre 600 si 1200, pentru ca acestia comparativ cu zambilele se fac mai incet. Cam aceste combinatii am folosit in functie de faptul daca aveam mai multe corturi sau termosuri la un moment dat:
    - la nivelul 1 diag. din stanga jos, randul de jos si coloana din stanga cu 3600 zambile, 1200 lucibobi, 20 de corturi si 60 de termosuri;
    - la nivelul 2 diag. din dr. sus, cu randul al treilea de jos si coloana a treia din stanga cu 2400 zam., 1800 luc., 40 cor. si 40 de term.;
    - sau diag. din dr. jos, cu randula al doilea de jos si coloana a treia din stanga cu 2400 zam., 600 luc., 80 de cor. si de 80 term.
    - la nivelul 3 diag. din st. sus, cu randul al treilea de jos si coloana a doua din stanga cu 2400 zam., 1800 luc., 60 de cort. si de term.;
    - sau diag. din dr. sus cu linia a treia de jos si coloana a treia din stanga cu 2400 zam., 600 luc., 80 de cort. si 120.term.;
    - la nivelul 4 diagonala din dreapta sus, cu randul de sus si coloana din dreapta, care cere doar 2400 zam., 1200 luc., 20 cor. si 60 term.;
    - la nivelul 5 diagonala din stanga jos cu randul de sus si coloana din dreapta cu doar 1200 zam., 1200 luc., 100 de cort. si 60 de term.;
    - sau diag. din dr. jos cu randul al doilea de jos si coloana a treia din stanga cu 2400 zam., 600 luc., 60 de cort. si 100 de term.
    - la nivelul 6 diagonala din dreapta jos cu randul de sus si coloana din stanga cu doar 1200 zam., 1200 luc., 60 de cort. si 120 de term.;
    - sau diag. din dr. jos cu randul de jos si col.din dreapta cu 2400 zam., 600 luc., 120 de cort. si 40 de term.
    - la nivelul 7 diag. din st. sus cu randul al treila de jos si coloana a doua din st. cu doar 1200 zam., 1200 luc., 80 de cort. si 80 de term.;
    - la nivelul 8 diag. din dr. jos cu randul al doilea de jos, si coloana a treia din stanga cu 2400 zam., 1200 luc., 80 de cort. si 80 de term.;
    - la nivelul 9 diag. din st. sus cu randul al treilea de jos si coloana a doua din stanga cu 1200 zam., 1200 luc., 60 de cort. si 60 de term.;
    - la nivelul 10 diag. din st. jos, cu randul al doilea de jos si coloana a doua din stanga cu 1200 zam., 1200 luc., 60 de cort. si 100 de term.
    In numarul de corturi si termosuri am inclus si necesarul producerii cate unui rucsac sau a doua in functie de nivel.
    Acum am ajuns la nivelul 17, cautand sa mai iau inca o data itemul Dansul Luminii, cultivand lucibobi cand sunt mai putin online, iar in rest zambile.

Modificat ultima dată: 3 Mai 2016
    -katnik-, mara62, tudor1966 și alți 11 apreciază asta.
  13. Pr0meTheus

Pr0meTheus Conte forum

Cam asa m-am gandit sa abordez eventul. Acum depinde de fiecare cum si-a facut calculele

Modificat ultima dată: 30 Apr 2016
    -katnik-, tudor1966, roliana57 și alți 16 apreciază asta.
  14. Claudia

Claudia Duce forum

Am luat, in sfarsit, linia noua de vrej :).

Dupa Paste, in ultimile 2 zile de event, o sa continui cu tabelele, ca sa iau si Diversele.

Paste fericit!

-katnik-, ovidiu1a, Georgel72 și alți 19 apreciază asta.
  15. adrianapatran

adrianapatran Comisar forum

Linia noua de vrej achizitionata ,restul mai vedem,este timp suficient :) Va doresc tuturor sa aveti parte de un Paste fericit alaturi de cei dragi voua.

-katnik-, Georgel72, Pr0meTheus și alți 16 apreciază asta.
  16. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna seara!

Ca niciodata, nu am facut altceva decat sa cutliv, am vreo 9200 lucibobi si vreo 12.000 zambile. Nu am donat nimic .Dropul momentan e slab, dar , maine seara, cel putin asa mi-am propus, o las mai moale cu plantele de event si trec pe garoafe.Daca nu intervine neprevazutul....poate am sanse sa iau linia de vrej, vom vedea.

-katnik-, Georgel72, SkumpikaNina și alți 12 apreciază asta.
  17. miaandrei59

miaandrei59 Pretendent

buna ,linia vrej completa .

-katnik-, roliana57, ovidiu1a și alți 8 apreciază asta.
  18. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Cam asa arata evolutia mea pana la aceasta ora:

-katnik-, roliana57, Georgel72 și alți 12 apreciază asta.
  19. vasi57

vasi57 Pretendent

Maine donez incepand de la nivelul 8. Am, pana acum 56 stelute, maxim ce se putea obtine. Spor sa aveti la completare linii! Hristos a inviat!Paste fericit!

-katnik-, roliana57, ovidiu1a și alți 12 apreciază asta.
  20. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Si eu incep nivelul 8 exact la ora 24 ,am obtinut maxim ce se putea pina acum.

blackspace77, -katnik-, roliana57 și alți 13 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.