Feedback Spectacol de modă la fermă II

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 3 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 12 Noi 2020.
  1. Îmi place

68,8%
  2. Mi-e indiferent

9,4%
  3. Nu-mi place

21,7%
  1. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Spectacol de modă la fermă II. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

2. bmw123bmw

bmw123bmw Supervizor forum

Un event frumos . Mai avem si noi timp sa punem si iteme prin ferma :D
    Linia de vrej este decenta!
    Vot pozitiv! Succes.

stiucarul, mara62, raisa2005 și alți 12 apreciază asta.
  3. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Sper sa nu gresesc, dar cred ca e primul event de reproducere la care nu primim SH...

stiucarul, davidsiirina08, mara62 și alți 13 apreciază asta.
  4. popik70

popik70 General forum

Eu zic pas la acest event. La nivelul meu , premiile nu ma incanta. Adaposturile neon le am. Nici eu nu am vazut sa fie SH ca si premii. Se cer si septeluri de nivel 2 si 4. Iar ca sa faci tot eventul ( cap - coada ) trebuie 840 SH.
    Zi frumoasa sa aveti.

5. celina_amarandei

celina_amarandei Analist forum

Am votat pozitiv, chiar daca recompensele nu sunt atat de incantatoare. Dupa un scurt calcul- vom avea nevoie de 420 insigne ( cate 105 pentru fiecare specie), deci 840 SH ( fara a primi nici o SH in schimb). Bafta la event si mai ales la BB!

6. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Cam la fel si eu...O sa merg partial, pentru punctele de sezon, neoanele le am si eu si vad ca stau mai mult in inventar decat pe teren...
    Daca nu erau punctele de sezon cred ca nu ma deranjam, cu tot Baby-boomul si creitarii...Au tot fost BB, deja nu mai e sarbatoarea aia pe care o asteptam odata...

stiucarul, paulici_01, mara62 și alți 13 apreciază asta.
  7. SidTheKid

SidTheKid Locuitor permanent

Aveti vreo idee daca in loc de rechini pe care nu i-am deblocati, pot pune la reproducere pesti ca sa-mi dea insigne?

stiucarul, paulici_01, mara62 și alți 9 apreciază asta.
  8. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Cu siguranta poti reproduce pesti pentru insigne, problema apare ca trebuie donati rechini sa ajungi la nivelul cu insigne...

stiucarul, CLAUDIU_T, paulici_01 și alți 9 apreciază asta.
  9. SidTheKid

Eu am inteles din faq ca poti face ce sarcina vrei, daca e asa cum zici spun pas.
    ''Într-un grup nu contează ordinea în care sunt completate sarcinile.''

10. tchupy

tchupy Analist forum

In grup nu conteaza ordinea in care le faci, dar daca faci intai o sarcina (oricare de la 1 la 6) Henrietta obligatoriu dupa asta faci o sarcina Rocco dupa asta Suzi si ultima Ciupitorul. Si iar o iei de la capat: o Henrietta, o Rocco, etc.... si tot asa. Eu asa inteleg.

11. SidTheKid

Eu n-am inteles ca e obligatoriu ci daca faci o sarcina poti trece la urmatorul grup, ca si cum il deblochezi, apoi poti face ce sarcini doresti.
    PS: S-ar putea sa ai dreptate, am mai citit o data faq-ul.

Modificat ultima dată: 3 Noi 2020
  12. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Pai daca activezi randul de vrej Bazar de lame inainte de reproducere trebuie doar 420 SH (jumatate)

13. aida59

aida59 Maestru forum

care este randul de vrej bazar de lame?Multumesc mult

14. cathyrock90

Daca il ai se gaseste pe randul de jos la ''altele''. Nu am stiut efectul decat tarziu la o reproducere cand imi lua doar 1SH. Se reinitializeaza la 22ore dar nu mai stiu la ce event l-am castigat

15. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara!
    Nu doresc sa inducem jucatorii in eroare. Nici tu, nici eu. Eu am consumat 1 SH la reproducere in timpul mini-evenimentelor Ziua reducerilor.

16. oanceanec

oanceanec Junior Expert

Linie de Vrej Bazar de lame
    Oferă: Super hrană mai eficientă cu 5% pentru 6 ore, 700 PE x Nivel joc, 300 GG x Nivel joc / 22 ore
    Aceata reduce SH?

În perioada 06 iunie, ora României 15:00 - 12 iuni, aceeași oră, în fermă se va desfășura evenimentul Bazar de lame.

Modificat ultima dată de către moderator: 3 Noi 2020
  17. cathyrock90

Nu mai stiu cand a fost ziua reducerilor si baby boom in acelasi timp. Dar eu nu am cumparat nimic de ziua reducerilor
    Ai dreptate. Verificam acum

Modificat ultima dată de către moderator: 3 Noi 2020
  18. celina_amarandei

celina_amarandei Analist forum

Acum doua eventuri in urma, ( momentan nu retin ce event a fost, dar oricum foarte recent),cand se oferea drop si de la reproductie, sigur am folosit numai o singura SH. E posibil sa fi fost o ,,oferta,, din partea BP.

19. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Nu se cumpara nimic.

Patiseria pustiului.

Da. Au fost reduceri si BB.

20. hcnxdz

hcnxdz Novice forum

Pas pentru prima data la eveniment cu BB. Premiile deloc atractive, nici macar SH...
    Succes celor care se vor apuca de el.

stiucarul, davidsiirina08, F_L_O_R și alți 8 apreciază asta.