Feedback Studiu pe brânză

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 25 Feb 2026.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Acest sondaj se va închide pe 12 Mar 2026 la 19:00.
  1. Îmi place

52,2%
  2. Mi-e indiferent

0,7%
  3. Nu-mi place

47,0%
  1. cosmincody

cosmincody Profesionist forum

Am reusit sa termin Biroul, deci toate cele peste 35.000 de plante sunt stranse.
    Am deschis toate cele 6 placi bonus, deci nu ma grabesc prea tare acum. O sa continui sa pun adaposturi pe timp de zi si pomi XXL peste noapte.
    Ca sa ii raspund intrebarii lui vladutz1992, tocmai ce am recoltat 78 de adaposturi de prepelite (au randament bun de PE) cu 13 Howie pe teren si am obtinut 75 de benzi de politie. Prepelitele sunt gata in mai putin de 3 ore cu apa si cu un ghiveci de flori Valentin consumat, deci fac lejer 4 recolte pe zi.

Dupa calculele mele, o sa obtin 18 carti cu urme de labute si 60 de monezi stea zilnic, fara timp redus cu dosar de caz. Mai sunt in jur de 12 zile ramase din event, deci eventual o sa aplic dosarele de caz spre sfarsitul eventului. Pana atunci o sa strang destul drop.
    Spor la treaba tuturor. :)

pistrui_andrada, maimutica, Razvy78 și alți 24 apreciază asta.
  2. cucudaniela1

cucudaniela1 Începător forum

Va rog frumos putin ajutor! Am terminat biroul si nu inteleg cum pot sa intru la atelier.Multumesc anticipat!

3. amy46

amy46 Maniac forum

Dai clik unde scrie atelier si intri..spor

Modificat ultima dată: 1 Mar 2026
  4. vladutz1992

vladutz1992 Scriitor în devenire

Multumesc mult. Am cumparat pentru un teren, desi sunt destul de costisitoare de cumparat si de hranit. Cu biberii am observat ca erau buni insa necesitau superhrana.

5. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Observ o posibila omisiune in tutorial.
    Bandă de poliție

Acesta va apărea, aleatoriu, în urma recoltării adăposturilor din Pajiștea principală și din Pășunea sălbatică.

Au fost omise atelierele care, conform tutorialelor altor tari, ar da si ele drop! Nu am apucat sa verific...

6. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

De cele mai multe ori nu specificăm dar da, sunt incluse și atelierele.

7. jagarella

jagarella Supervizor forum

Eu am pus in 7 menajerii cu Oi Horned. La 10 ore, deci de 2 ori pe zi am scos 7 x 8 benzi in paralel cu pomii de valoare mari cu compost

Edit. Am facut itinerariile de pana la cutii, restul, dupa ce termin plantele si completez biroul. Si acolo prioritar este itinerariul care deschide cutiile. Cred ca se va face lejer

Modificat ultima dată: 1 Mar 2026
  8. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Gata stanga! Dreapta sunt aproape la jumate !

9. cp58

cp58 General forum

10. amy46

amy46 Maniac forum

adriane45, kameliana59, traian1971 și alți 28 apreciază asta.
  11. maimutica

maimutica Ambasador forum

Vreau putin ajutor! Ce pot face cu descuietoarea de lacate de la a doua harta ??Multumesc anticipat!

adriane45, kameliana59, Razvy78 și alți 8 apreciază asta.
  12. in.the.rain

Nimic!:)

WYK2012, adriane45, luciana1949 și alți 12 apreciază asta.
  13. jagarella

jagarella Supervizor forum

Una ramane, este pe fiecare harta cate 1 descuietoare, pentru accesarea celeilalte harti. Dupa ce ai accesat cealalta harta, descuietoarea de acolo este in plus, asa ca nu are rost sa livreziplante sau drop pentru cativa gologani si PE. SPOR

maimutica, adriane45, kameliana59 și alți 9 apreciază asta.
  14. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Mă gândeam eu că nu sunt singurul care n-a vrut cheie de rezervă...
    Deși văd că sunt pe aici care întreabă cum se descuie biroul...
    În rest stau binișor:
    sau foarte bine...

Modificat ultima dată: 3 Mar 2026
  15. fabian201070

fabian201070 Cunoscător forum

stanga gata,jumate dreapta.

16. vladutz1992

vladutz1992 Scriitor în devenire

Am terminat și eu cu partea stângă.

Din pacate votez negativ tura aceasta. Eventul putea să dureze mai puțin și să nu mai fiu nevoit ca zile la rand sa intru doar pentru a colecta Cărțile cu lăbuțe.
    Cerințele de la moară pentru a produce un Dosar de caz mi s-au părut mari.

maryan_spataru, Razvy78, derby54 și alți 17 apreciază asta.
  17. in.the.rain

Gata !

Razvy78, derby54, pistrui_andrada și alți 19 apreciază asta.
  18. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Mie imi place la eventul acesta ca timpul este de doua saptamani pt. ca tipul acesta de event nu face parte dintre preferintele mele intrucat la acest tip de event mouse-ul meu are un joc de unduire si de abia nimeresc sa dau clickurile pe obiecte (eu joc la cauta cele 10 diferente), ca mouse-ul se duce ori mai sus, ori mai jos de obiect iar timpul se scurge repede: deci nu fac foarte multe puncte la un minijoc. Astfel ca cele doua saptamani imi dau posibilitatea sa il fac fara stres, fara sa pun ceasul, prima recoltare a cartilor necesare pt. minijoc fiind la 10 dimineata iar restul depinde de timpul pe care il am. Astfel, dupa calculele mele mai am o zi si il termin...cu calm. Deasemenea, am constatat ca eventul a fost gandit sa castige premii bune si cei care nu au bonusuri de recolta sau nu vor sa faca plantele pt. ca nu-i intereseaza. Astfel fac doar atelierul, cu ocazia asta isi fac si stocul de plante si animale ce le lipseau din inventar si castiga si premii. Pentru aceste lucruri am votat de la inceput ca ,,imi place,,.Spor tuturor fermierilor.

Razvy78, derby54, SkumpikaNina și alți 19 apreciază asta.
  19. cp58

cp58 General forum

20. bmw123bmw

bmw123bmw Supervizor forum

Event finalizat!

Razvy78, derby54, SkumpikaNina și alți 15 apreciază asta.