Templul ușilor - Evoluția

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 11 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. petra2172

petra2172 Rutinat

Eu de-abia acum am 122 de tablite, dar va ajung din urma, promit ! Spor tuturor !

mara62, anto0305, Georgel72 și alți 22 apreciază asta.
  2. lorentonton

lorentonton Expert forum

Buna seara,eu ınchei seara cu 176 de tlabite şi pe toate pajiştile Heliconie pusa,spor la fermerit tuturor !

mara62, Georgel72, Claudia și alți 21 apreciază asta.
  3. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Buna seara.
    Inchei si eu seara cu 158 tablite, heliconia doar pe insula si in luminis - deocamdata si prima usa deschisa.
    Spor la treaba si odihna placuta !

lorentonton, tudor1966, mara62 și alți 19 apreciază asta.
  4. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Salutare!
    Am incheiat aseara cu 212 tablite, dupa care le-am pierdut sirul, si nici nu mai pare atat de important. Am reusit sa intru in 3 camere si am luat primul item. Aleatoriul asta e foaaarte aleatoriu: mai intai, m-a lovit cu o salva de chei triunghiulare; pe urma, mi-am amintit de F5 si mi-a mai dat si chei de alte forme. In schimb, mi-a papat o recolta intreaga de heliconia (de pe 3 terenuri) si nu a vrut sa-mi dea 1 (una) cheita ondulata, de care aveam nevoie ca sa pot lua puietii minune >:(
    In concluzie, nu uitati de F5 cand donati la cheite (nu stiu daca ajuta, dar cu siguranta nu strica :D)

Mult noroc si spor in toate va doresc!

5. Aniela101

Aniela101 Scriitor în devenire

Am dat start eventului cu doar cateva tablite, dar acum am din ce in ce mai multe. :)
    Bafta tuturor! :D

6. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Am reusit sa strang pana acum ceva tablite si sa deblochez prima usa de la toate cele 6 camere. Abia acum urmeaza partea cea mai grea :D

Spor la farmerit!

-mafia444-, Aniela101, lorentonton și alți 20 apreciază asta.
  7. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Pana la aceasta ora am strans si eu 214 tablite.Am ratat startul aseara,asa ca voi trage tare sa recuperez,daca este nevoie.Spor la treaba tuturor si bafta la drop!

8. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

terminat cu prima usaaaaa! si prima odaie din a doua usa vizitata

9. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

24 ore de event ...cam asta este evolutia !

10. Claudia

Claudia Duce forum

Tot acolo sunt si eu, turul al doilea, a patra camera. Cheile patrate sunt toate donate.

Deja Aleatoriul si-a spus cuvantul, am 5 chei confectionate, dar niciuna nu e ondulata. Ca sa trec mai departe in camera 5 am nevoie ca din cele 4 necesare una sau doua sa fie ondulate. O sa astept inca 3 ore pentru urmatoarea recolta de planta urna ca sa fac rost de alte chei, sper sa fie un Aleatoriu mai generos data viitoare :).

11. roliana57

roliana57 Legendă vie

Cam asta este evolutia mea...Oricum...ma voi bucura, ca de fiecare data, de tot ce pot obtine

Mult spor... si sa aveti chei potrivite pentru toate!

NM1969, -mafia444-, Ambra. și alți 23 apreciază asta.
  12. pisitani

pisitani Ambasador forum

Cam atat pentru moment...

-mafia444-, Ambra., SkumpikaNina și alți 27 apreciază asta.
  13. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Evolutia mea pana acum :10 chei ondulate ,8 rotunde ,7 triunghiulare si 6 patrate ,350 tablite pe stoc ,astept doar sa se faca plantele ,, nu am donat nimic inca ! Cred ca voi face primadata tot necesarul de chei si abia pe urma voi dona /deschide usi ,camere ,odai ! Spor la tot ce va doriti !

-mafia444-, gggggg53, Ambra. și alți 15 apreciază asta.
  14. dadan

dadan Oracol omniscient

Cred ca e cea mai buna strategie sa obtii chei si apoi sa deschizi ce usi te intereseaza.
    Pacat ca n-am gandit si eu la fel de la inceput:(

15. Margo15

Margo15 Maestru forum

-mafia444-, mara62, adrianapatran și alți 13 apreciază asta.
  16. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna seara !

Ofer ondulate , doresc patrate........si vreo doua triughiulare. Maine trebuie sa vorbesc cu vecina, sa o intreb daca nu necesita ajutor cand il schimba pe bebe. In rest merge bine.

-mafia444-, mara62, adrianapatran și alți 11 apreciază asta.
  17. donnadmn

donnadmn Legendă vie

-mafia444-, mara62, EVE.violetta și alți 11 apreciază asta.
  18. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Am inceput cu 365 de drop(tablite)...dar am putine plante ptr ca m-a prins eventul fara compost,super compost,etc.,asa ca timpii de asteptare a recoltarii sunt cam mari...nu le am cu strategiile,nu ma pricep dar pot sa spun ca am avut luminisul plin cu arbori Turbo,jungla plina cu pomi,insula cu pomi si ateliere XXL iar restul terenurilor pline cu ateliere...am avut numai 16 Howie care i-am tot mutat.Sper sa fac macar un sfert din event ...la timpii astia de asteptare uit sa mai intru.Spor la event tuturor.

-mafia444-, mara62, Agro80 și alți 11 apreciază asta.
  19. H3ra

H3ra De-al casei

event terminat [​IMG]

20. Claudia

Claudia Duce forum

Felicitari!
    Am terminat si eu de explorat, a fost chiar mai lejer cu Aleatoriul spre final decat ma asteptasem. Vorba motanului din imagine, acum putem sa ne relaxam :).

Spor tuturor la event!

adria2, maximm, pisitani și alți 27 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.